|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: MΠΟΤΑΚΙΑ εν όψει ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ!!!
πολυ καλη αγορά !!!!! Βασιλή κοιτα να κοψεις τα νυχια για να χωρεσει η ποδαρα σου μεσα!!!! |
|
|||
|
|||
Πήγα και εγω σήμερα και τα παρέλαβα απο τον Ακη.
Ευχαριστώ πολύ και πάλι. |
|
|||
|
|||
παρέλαβα και εγώ από τον Ακη.
Τα παπούτσια άπαιχτα άνετα για καθημερινή χρήση και ποιοτικά φαίνονται πολύ καλά. Όσο για την τιμή !!!! Τζάμπα πράγμα !!!!! Ακη χάρηκα πολύ που δόθηκε η ευκαιρία να σε γνωρίσω από κοντά. Νάσαι καλά φίλε |
|
|||
|
|||
Καλημέρα,παρέλαβα και γω χθές και για το φίλο kostaskyriakos . . . Νομίζω ότι κάναμε φοβερή επιλογή!Χίλια ευχαριστώ για όλα τον φίλο Aki!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Παρέλαβα και εγώ.Πολύ καλή αγορά.Ευχαριστώ πολύ Άκη για το όλο τρέξιμο.
|
|
|||
|
|||
Kαλημέρα και από εδώ !!!
Πήρα και εγώ τα δυό ζευγάρια μποτάκια που είχα παραγγείλει εχθές από τον φίλο Ακη !!! Το πατούμενο είναι πολύ καλό !! Ευχαριστούμε και πάλι φίλε για τον κόπο και τον χρόνο σου !!! |
|
|||
|
|||
Τι ώρα πήγες και δεν σε πέτυχα ρε φίλε κρίμα !!!
|
|
|||
|
|||
Παρέλαβα κι εγώ σήμερα.
Είναι παναλαφρα και μοντέρνα Για τα λεφτά τους δε τρομερά !!! Αλλά γ...το έπρεπε ένα νούμερο μικρότερο (€&@:.../:- Βρε Άκη παίζει να τα γυρίσω πισω για ένα νούμερο μικρότερο ? Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Οσο για το να τα στειλουμε πισω,προφανως γινεται αλλα θα πληρωσεις μεταφορικα και για το πηγαινε και για το ελα....δεν νομιζω οτι σε συμφερει.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γραψε το νουμερο σου και ποιο θέλεις και που ξερεις καποιος φιλος μπορει να εχει την λυση για σένα. Να παρει τα δικα σου και εσυ τα δικα του. Υπαρχει μια πιθανοτητα να βρεις ετσι. Κανε λιγο υπομονη |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Όχι, δεν είναι Έλληνας, και όχι, δεν είναι αριστερός !!! | MARK | Ελλάδα | 24 | 07-03-2012 16:54 |
Δεν παιχτηκε και δεν ακουστηκε πουθενα!!! | jarhead | Επικαιρότητα | 4 | 20-07-2011 04:23 |
Δεν υπάρχει ανεργία - Χέρια για δουλειά δεν υπάρχουν | mistos | Ελλάδα | 22 | 22-03-2011 02:08 |
Ψάρακας εν όψει (Καινούργιο μέλος) | aalleexx | Καλώς ήλθατε | 16 | 08-04-2010 23:11 |