|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Κατασκευή Μεταλλικών Βαλιτσών
Το έχω ξαναπεί αρκετές φορές αλλά επειδή το πιστεύω θα το πώ άλλη μία,
οι βαλίτσες είναι φοβερές !!!!! Όμως ακόμη μεγαλύτερη αξία έχει η άποψη των παιδιών που τις πήραν για τις μηχανές τους που πλέον κρίνουν σαν καταναλωτές (αν και η λέξη καταναλωτής στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν μου αρέσει μιας και το κλίμα και η σχέση μεταξύ αγοραστή και πωλητή βρίσκεται σε άλλο επίπεδο , στο ιδανικό) Και πάλι μπράβο στους κατασκευαστές και εύχομαι να έχουν τόσες παραγγελίες ώστε να προλαβαίνουν ίσα ίσα να κάνουν μια βόλτα το μήνα Γιάννη και Αντώνη σας εύχομαι καλοτάξιδες και πάντα να τις γεμίζετε με όμορφα και ασφαλή χιλιόμετρα και πολλές και όμορφες αναμνήσεις από τα ταξίδια σας. Τρικολοκαρδιτσόπουλα ελπίζω σύντομα να πιούμε καιφέ!!! |
|
|||
|
|||
Εγω αυτο που θα συμληρωσω ειναι οτι σαν ‘’καταναλωτης‘’ ειναι ενα.
Εμπιστευτικα τα παιδια με κλειστα τα ματια χωρις να εχω δει δουλεια τους live και ο λογος ηταν οτι οτι και να γινει τα παιδια θα ειναι παντα κοντα μας και σε δυσκολους καιρους προτιμω τα πολυτιμα λευτακια μου να πηγαινους σε Ελληνικα χερια , οχι σε ξενα προιοντα και σε ανθρωπους οπως ο Βαγγελης και ο Φωτης.... Τωρα οσο για το κατασκευαστικο κομματι... πραγματικα περα απο καθε προσδοκια περα απο.... παιδια δεν βρισκω λογια...με ταχ 120-160 στο δρομο των Φαρσαλων με αερα δεν καταλαβαινα τπτ... το χαμογελο μου και η χαρα μου δεν περιγραφονται... Πραγματικα οποιος θελει να δει την δουλεια απο τα παιδια ειμαι στη διαθεση του... |
|
|||
|
|||
Oμορφη παρέα,
Oμορφες στιγμές, ΝΑ ΓΙΑΤΙ GSFORUM!!! (μπράβο Βαγγελάρα..) |
|
|||
|
|||
Πήρα ένα Aprilia Caponord παρατημένο και σκέφτομαι restoring σε άψογη κατάσταση... Η μηχανή είναι μοντέλο 2005 με ABS αλλά είχε παρατηθεί στο ύπαιθρο.
Original στο σύστημα Aprilia Caponord οι βαλίτσες της βγαίνουν με μεντζεσέ απευθείας με μία κίνηση απ τις βάσεις χωρίς ξεβιδώματα κλπ και δεν μπορεί να τις βρεί κάποιος κάτω από €2500. Είμαι έτοιμος να το αναθέσω σε σας και με σιγουριά ότι η ποιότητα είναι καλύτερη απ ότι είναι μαμά! Να αγοράσω τα κάγκελα ή να έρθω απευθείας; (Σημειωτέον έχω και σχεδιάγραμμα απ τα μαμά κάγκελα). Ας μη βγαίνουν με μία κίνηση, μου αρκεί να λειτουργούν όπως BMW |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Γιατί δεν λες ότι ζήλεψες και προχθές δοκίμασες και εσύ τα σουβλάκια του παππού? Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Θανάση μου, σου ετοιμάζω τέτοια έκπληξη που μάλλον πρέπει να κοιτάζεις χάρτες από τώρα, για να πας στο μέρος που θα απεικονίζουν οι βαλίτσες σου .
Ευχαριστούμε και εσένα αλλά και τον Κώστα για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε για να εξοπλίσουμε τις αγάπες σας. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ερώτηση για χούφτες και βάσεις βαλιτσών.... | Aggelos-Syros | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 5 | 16-05-2011 09:19 |
ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ: Μετρήσαμε τις συσκευές που συνήθως χρησιμοποιούμε σε μια ημέρα | SenseiG | Υγεία | 23 | 12-03-2011 15:40 |
ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ: Μετρήσαμε τις συσκευές που συνήθως χρησιμοποιούμε σε μια ημέρα | MARK | Υγεία | 2 | 09-03-2011 19:09 |
βασεις πλαστικών βαλιτσών 850-1100-1150 | kostas-patra | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 0 | 29-04-2010 09:50 |
Δείτε τον τρόπο κατασκευής των ελαστικών | skippybi | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 9 | 04-12-2009 11:18 |