|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική αγορά μπαταρίας Odyssey
Νίκο σου εστειλα για το ροεκατο
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
παρέλαβα το πρωί. ευχαριστώ για την ανταπόκριση και την όλη προσπάθεια που γίνεται με τις ομαδικές από το forum! τοποθέτηση αύριο.. |
|
|||
|
|||
Καλημέρα! Νίκο σου στέλνω pm για 2τεμ αν δεν κάνω λάθος pc680(για 1150gs+adv)η μια για μένα και η άλλη για φίλο που γράφει εδω αλλα δεν εχει χρόνο να ασχοληθεί...ευχαριστω
|
|
|||
|
|||
Λεοντοκαρδε σου εχω στειλει pm για μπαταρια για την μπεμπα.Σε ευχαριστω για την βοηθεια σου!
|
|
|||
|
|||
Παρελαβα την μπαταρια.ευχαριστω!
|
|
|||
|
|||
Ερώτησης...
στην ομαδική όσοι έχετε πάρει την 535 (για gs και adventure) εχετε πάρει κατι τετοιο απο ότι βλέπω έρχεται και με λαμάκι για το μπεμπε μας ο φίλος μας απο την Πάτρα αυτό στελνει σαν να βλέπω οτι έχει 3 κωδικους η 535.....τον σκετο....για τα gs και για τα r Ευχαριστώ! Last edited by vasorfa; 13-02-2012 at 19:49. |
|
|||
|
|||
Λοιπόν μετά από αρκετή ταλαιπωρία (η δική μου μπαταρία πήγε πρώτα Θεσσαλονίκη από ότι έμαθα) την παρέλαβα και εγώ και ευχαριστώ τον Νίκο και τον Γιάννη.
Βέβαια έχω ένα... θέμα: http://www.gsforum.gr/%CE%A4%CE%B5%C...B%CE%91-28673/ Άρα εκκρεμεί (ΑΦΟΥ καταφέρω να λύσω το θέμα) μια πατέντα ακόμα. Δηλ. να βγάλω την μαμίσια μπάρα της σέλας και να βάλω δυο βίδες. Κατά τα άλλα περί τοποθέτησης έκανα μερικές από τις πατέντες που διάβασα και μερικές δικές μου. 1) Έκοψα το τελευταίο δεματικό των καλωδίων + και - για να έχουν μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων. 2) Όπως κοιτάμε το τεπόζιτο έχει δυο τρύπες για βίδες. Η μια παίρνει το "ταφάκι" για τα χαρτιά και η άλλη το λαμάκι της ορίτζιναλ μπαταρίας. Αριστέρά τους και δεξιά τους έχουν δυο πλαστικά "νεύρα" που φτάνουν μέχρι χαμηλά. Διευκολύνει ΠΟΛΥ αν κόψετε (με ένα κοφτάκι το έκανα εγώ) τις δυο κάτω μύτες τους. 3) ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ: Δεν έκοψα καμία ψύκτρα. Χρειάζονται για να μη φουσκώνει η μπαταρία. Έκανα δυο τρυπούλες αριστερά και δεξιά στο πάνω χείλος και πέρασα δεματικό και έφτιαξα ένα ωραίο χερούλι. ΜΕΓΑΛΗ δουλειά λέμε! Ενώ η μπαταρία μαγκώνει, με αυτό βγαίνει ΑΝΕΤΑ (πολύ πιο άνετα και από τη μαμίσια). 4) Τα μεταλάκια στους πόλους δεν τα έβγαλα τελείως γιατί τα καλώδια δεν έρχόντουσαν όπως θα ήθελα (τουλάχιστον χωρίς τρελό τσαλάκωμα - που δεν το ήθελα - άσε που ειναι πολύ σκληρά). Τα έβγαλα και τα ξαναέβαλα προσανατολίζοντας τα προς τα έξω! (δηλ. αριστερά και δεξιά της μπαταρίας όπως την κοιτάμε) Τα καλώδια μπήκαν άνετα (το θετικό περνάει πάνω από την μπαταρία και την κρατάει κιόλας). Βασικά βίδωσα τα λαμάκια στα καλώδια και μετά τα λαμάκια στη μπαταρία - μου φάνηκε ευκολότερο. Με όλα τα παραπάνω όλα πήγαν καλά ΠΛΗΝ το θέμα που είπα. Αλλά τα έκανα το πρωί πριν τη δουλειά ενώ τέτοιες δουλειές θέλουν χαλαρότητα. Ελπίζω να ξεμαγκώσω τη σέλα και μετά την παίρνω αγκαλιά και βρίσκω κατάλληλες βίδες. Ευχαριστώ και πάλι όσους μεσολάβησαν. Ελπίζω να μου βγάλει πάνω από τα 2 χρόνια που έβγαλε η προηγούμενη (ΑΚΡΙΒΩΣ 2 - 24 μήνες) η οποία ήταν ίδια με τη μαμάς (είχα μείνει και βιαζόμουν και ήταν ακόμα η Motogenesis κοντά στο σπίτι μου). |
|
|||
|
|||
Έχω διαβάσει αρκετά ποστ αλλά δεν κατάλαβα ποια η διαφορά της 535 με 680
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
680=1150.... Αυτο πρεπει να είναι...... |
|
|||
|
|||
ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΠΝΕΥΜΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΕΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ
|
Tags |
1150, 1200, battery, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs1100, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw, odyssey, pc535, pc680 |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική Αγορά ;;; Schuberth C3. | Arkas | Κράνη | 23 | 12-04-2010 01:25 |
Ομαδική αγορά ενδοσυνεννόησης Midland BT2. | Arkas | Ομαδικές Αγορές | 343 | 19-01-2010 23:58 |
Μοναδικά οφέλη στην αγορά ΒΜW | Alext | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 11 | 11-06-2009 08:00 |
Ομαδική Αγορά! | Arkas | Ιδέες και σχόλια. | 7 | 08-06-2009 14:27 |