|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ---- GS Forum - Κοπή πίττας 2012 - 3,4 & 5 Φεβρουαρίου
Απόσπασμα:
Και εγώ για νοτιάδες και βροχές άκουσα...
|
|
|||
|
|||
Πάντως πρέπει να υπολογίσουμε και τους φίλους που θα έρθουν απο μακριά το τι θα συναντήσουν στον δρόμο τους νησιώτες όλους...
Ακόμα και για τους Αθηναίους υπάρχει θέμα γιατί δίνει πολύ βροχή ιδικά στα μέρη μου... ε και χωμάτινα που θα ταξιδέψουν πολλοί δεν είναι και οτι καλύτερο... Μην ξεχνάμε οτι και πάρα πολύ θα έρθουν και με τα παιδιά τους. Για να ξεσκάσουν και να ευχαριστηθούν την φύση όπως ακριβώς έγινε και πέρσι που τρελάθηκαν απο το παιχνίδι... Να τα φέρεις και να μην μπορούν να βγούν έξω είναι λίγο δύσκολο... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κρίμα φίλε... |
|
|||
|
|||
Και εγώ μέσα μονός για την Κυριακή!!!
|
|
|||
|
|||
[/COLOR]ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ
ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ |
|
|||
|
|||
θα παιξιυν μηχανες η' λογο κρυου ΚΤΕΛ αμαξια και οτι αλλο?
|
|
|||
|
|||
Λίγο αργά αλλά τελικά είπα να έρθω και εγώ μαζί με την γυναίκα και άλλο ένα ζευγάρι φίλους από το Σάββατο. Κατάθεση έκανα, ελπίζω να έχει και δωμάτιο
|
|
|||
|
|||
Εσυ θα βάλεις τα καινούργια σου γαντακια και θα έρθεις με το Κ!!!!!!
|
|
|||
|
|||
καλα αυτο ειναι σιγουρο χανουμακι.Το θεμα ειναι να μην ερθω μονος γιατι βαριεμαι.Αν ειναι να παω σε αλλοι πιττα οπου θα εχει μηχανες.Εστω και Ντουκατι αχαχαχαχαχαχα πλακα κανω
|
|
|||
|
|||
[QUOTE=danaos;588171]Πάντως πρέπει να υπολογίσουμε και τους φίλους που θα έρθουν απο μακριά το τι θα συναντήσουν στον δρόμο τους νησιώτες όλους...
Ακόμα και για τους Αθηναίους υπάρχει θέμα γιατί δίνει πολύ βροχή ιδικά στα μέρη μου... ε και χωμάτινα που θα ταξιδέψουν πολλοί δεν είναι και οτι καλύτερο... Μην ξεχνάμε οτι και πάρα πολύ θα έρθουν και με τα παιδιά τους. Για να ξεσκάσουν και να ευχαριστηθούν την φύση όπως ακριβώς έγινε και πέρσι που τρελάθηκαν απο το παιχνίδι... Να τα φέρεις και να μην μπορούν να βγούν έξω είναι λίγο δύσκολο...[/QUOTE] Δεν θέλω να είμαι απαισιόδοξος αλλά σαν να έχεις δίκιο, ελπίζω να μην μας βγει ξινό!!! Το καλό είναι ότι μέσα δεν καπνίζουν (θέλω να πιστεύω) |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καλημέρες,Καλησπέρες & Καληνύχτες Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012 ! | sapelas | Μια καλημέρα είναι αυτή | 214 | 02-02-2012 03:32 |
---- GS Forum - Κοπή πίττας 2012 - 3,4 & 5 Φεβρουαρίου 2012 ---- | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 0 | 15-01-2012 15:27 |