|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Συρράκο - Καλαρρύτες 27,28,29-5-11
Νομίζεις.... Τρελλή κούρσα στο ποτάμι.... Jefe |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μπραβο φιλε γιατΙ αλλιως θα επρεπε να βαλουμε σκηνακια στα χωραφια ΚΑΛΟ Σ/Κ ΣΕ ΟΛΟΥΣ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κακιούλες βλέπω. Η προκαταβολή έγινε μετά απο απαίτηση του teo71 όταν δήλωσα ότι μου αρέσει η τράκα. Για την ταβέρνα είναι....... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: συρρακο - καλαρρυτες
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
και τα πλευράκια, πλήρης εξάρτηση μη ξεχάσεις τίποτε |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Οτι σου ειπαν τα παιδια Κατερινιώ !!!
Αν βρεις χρονο αυριο, πεταξου μεχρι Ηλιούπολη (Κεφαληνιας 44 αν θυμαμαι καλα) γιατι εχει μια αποθηκη Dainese με καλα και σε πολυ καλές τιμες πραγματα!!! Για περισσοτερες λεπτομερειες, τηλ. στο προφιλ μου!! Sorry για το spam παιδες αλλα επειδη καποια στιγμη ξεπαραδιαστηκα οντας ασχετος, θεωρω υποχρεωση μου να προφυλαξω καποιον απο το να παθει το ιδιο!! |
|
|||
|
|||
Παιδιά ευχαριστώ για τις καλές συμβουλές! Έτσι όπως τα λέτε είναι τα πράγματα... Με τη μηχανή έχω καταλάβει πως οι εκ πείρας συμβουλές των άλλων κάθε άλλο παρά αμελητέες είναι!
Την αποθήκη στην Ηλιούπολη την ξέρω, από εκεί έχω ήδη πάρει τα περισσότερα. Ήταν τάμα την πρώτη φορά για να την βρω αλλά όντως έχουν αρκετά πραγματάκια και σε καλές τιμές. Το μπουφάν το γυναικείο ήταν οι μόνοι που το είχαν όταν πρωτοέψαχνα. Όλοι οι άλλοι δεν έβγαζαν νούμερα... ΕΚδρουμούλα λοιπόν και με φουλ έξτρα (η αναβάτισσα, όχι η μηχανή ) !!! |
|
|||
|
|||
Attention Please ... Προκαταβολές 1. Teo 71 (οικοτροφείο) 2. Dent(Δπλος) CasaCalda - Αρχική (Προκ. ok) 3. sakis (διπλός) Casa La Noi (Προκ. ok) 4. paschalis (Μονός) (σκηνή) 5. Napgeo (σκηνή) (Προκ. οk) 6. Commander (διπλός)Casa La Noi (Προκ. οk) 7. moby gr (Διπλός)Casa La Noi (Προκ. οk) 8. KAS(διπλός)CasaCalda - Αρχική (Προκ. οk) 9. Magelanos (Μονός) (οικοτροφείο)(Προκ. οk) 10. Strats (διπλός)Casa La Noi (Προκ. οk) 11. Man gs (Μονός) (σκηνή) 12. Xanthi & Frits (διπλοί)Casa La Noi (Προκ. οk) 13. Mits70 (διπλός)CasaCalda - Αρχική (Προκ. οk) 14. Staga1200 (μονός) (σκηνή) 15.Motovlamenos (διπλός) (οικοτροφείο) (Προκ. ok) 16. REK (διπλός) (οικοτροφείο) (Προκ. ok) 17. Siraxanz (διπλός) (σκηνή) 18. GsManiac (διπλός) (σκηνή) 19. Tsompanis ?? (σκηνή) 20. Jefe & Syvaris Casa La Noi (Προκ. ok) 21. Kossos (μονός) (σκηνή) 22. Varaderistas (διπλός) Casa La Noi (Προκ. ok) 23. Alx k (σκηνή) 24. egefalikos (σκηνή) 25. CPretenteriS (διπλός) (Προκ. ok) 26. Kat (σκηνή) Λογαριασμοί ξενώνων.. Ξενώνας Οικοτροφείο: Εμπορική Τράπεζα. Αρ. Λογαριασμού: 47415373. Δικαιούχος Γαλάνη Σωτηρία Ξενώνας Casa Calda: Τράπεζα Πειραιώς. Αρ. Λογαριασμού 5405-001029-833. Δικαιούχος Ντοντορος Παναγιώτης Ξενώνας Casa la noi: Εθνική Τράπεζα Αρ. Λογαριασμού: 448/771495-57. Δικαιούχος Τέφας Ηλίας - Κλεοπάτρα Γιαννούλη.. 1. Κάνετε κατάθεση 30 ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό που αντιστοιχεί στον ξενώνα σας. 2. Το δηλώνετε στο forum. 3. Κρατάτε το αποδεικτικό κατάθεσης και σας αφαιρείται από το τελικό ποσό, όταν πληρώνετε το ξενοδοχείο..
|
|
|||
|
|||
ΝΑΠΟΟΟΟΟΟ.... Τις σκηνές τις φέρνετε μαζί σας... Δεν τις νοικιάζουν εκεί... Αλήθεια που έβαλες την προκαταβολή... |
|
|