|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Το GS Forum στο "περιβόλι της Παναγίας" - Άνοιξη 2013
καλημερααααααααααααααααααααααα..........
29 και σημερα |
|
|||
|
|||
Και εμείς σαν ομάδα είμαστε πανέτοιμοι
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αρε φωτιες που μας αναψες ... αρε φωτιες .... εμενα δεν με εχουν στην Γρηγοριου και στης αλλες δυο δεν απανταν.... θα παω ετσι και ξενοδοχειο τα στερια και επειδη με ξερεις Αρυρακο τα ετρεχα ολα και σωστα και μαζι με την καθοδηγηση σου ... τωρα το τι εγεινε... ας βρουν εκεινη την ωρα την λυση.... |
|
|||
|
|||
Παιδιά, απ' τη στιγμή που έχουμε κλείσει στις Μονές, δε νομίζω πως υπάρχει λόγος να τις σκαλίζουμε. Πάμε κανονικά εφ' όσον έχουμε το αρχικό ΟΚ, και το θέμα το έχουν μετά οι Μονές αν κάναν λάθος και δεν έχουν γράψει κάποιους. Τι θα κάνουν δηλ. θα μας πετάξουν να κοιμηθούμε έξω; Δε νομίζω ...
Αντώνη, ίσως να έκανε λάθος ο γέροντας, και να σε έγραψε μια μέρα πριν ή μια μετά. Κάπου θα σε έχουν καταχωρήσει, και με την ημ/νία του διαμονητηρίου σου θα αποδείξεις το λάθος τους. Σημαντικό: - Οι Βόρειοι κρατήσατε θέση για την είσοδό σας στο ταχύπλοο των 8.30 της Ιερισσού, για Βατοπέδι; Τηλ 2377021041 - Άλλη μια έγνοια, είναι μια βδομάδα πριν την είσοδο να ενημερώσουμε το γραφείο προσκυνητών για λιμάνι-ώρα αναχώρησης. Και φυσικά, 5 μέρες πριν, ΟΛΟΙ, να εξασφαλίσουμε κράτηση στο ταχύπλοο εξόδου. Last edited by Fuji; 10-04-2013 at 16:03. |
|
|||
|
|||
28 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Οπως λέει και ο πνευματικός πατέρας μας ο Φούτζιος ο Α' εκ Σκοπέλου, και στην κατάσταση να μην είσαι, την στιγμή που θα έχεις διαμονητήριο μαζί σου, δεν νομίζω να έχεις θέμα... Πέρισυ εμφανιστήκαμε ξαφνικά δύο-τρία άτομα παραπάνω και μας φιλοξενήσανε μια χαρά... So, keep dreaming !! H ομάς μου είναι ΟΚ, με τα διαμονητήρια... Μένουν οι Μονές να μιλήσω .... Ααα, αμέσως μετά την πρώτη εργάσιμη μετά το Πάσχα, πριν αναχωρήσουμε, οι Group Leader του Βορρά, να δηλώσουν στο Γραφείο Προσκυνητών, ότι θα παραλάβουν τα διαμονητήρια τους, από Ιερισσό ! |
|
|||
|
|||
|
|
|