|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Το GS Forum, ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη 21 έως 24 Μαΐου 2010!
Δεν τον βλέπω για πολύ με τον γιαπωνέζο
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
τωρα ειδα φωτο!!!!! |
|
|||
|
|||
Φιλε η χαρα του παιδιου/φωτογραφου!!! ( του Μιχαλη...)
για τους αλλους δεν ξερω!!! Τα λεμε... |
|
|||
|
|||
Ασε που στην φωτο που λες ( εκει το'μαθα και γω ) ψαρωσα και περιμενα να δω και την ...μαπα μου!!!
Τα λεμε... |
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Μάικ είσαι .... άπαιχτος !!!!!!!!!!!
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
ωραίες φωτό!!!
|
|
|||
|
|||
το τακουνι της ψηλης.....
απο τις φωτο....φαινεται οτι περασατε καλα παντα τετοια και καλυτερα σε ολους... |
|
|||
|
|||
1 μερα μετα, μπορω να γραψω:
- Ευχαριστώ πρωτα τον Θεό, που πήγα και γύρισα σωος και αβλαβης. - Ευχαριστώ τον Arkas για την ιδέα, υλοποίηση, τρεξιμο πριν-κατα την διαρκεια-μετα, την υπομονη του με ολους εμας που καναμε του κεφαλιου μας, για το οτι ολοι καπου κοιμηθηκαμε τελικα, κλπ κλπ - Ολους οσους ηταν εκει, γιατι γελασα-νευριασα-κουραστηκα κι ηταν ολοι διπλα μου - Τον tomvasi γιατι ηταν σωστος συνοδηγος - Μηπως χρωσταω λεφτα σε καποιον? - Βασιλάκη, sorry ρε, αλλα ειμαι και καποιας ηλικιας. ΠΡΕΠΕΙ να γκρινιαζω. - Μητσο, εκτος απο ευχαριστω, να ζητησω να παρω εγω τον κουμπαρο σου στην επομενη εκδρομη συνεπιβατη. Πιαστηκε ο ##### του στην σελα της χοντρης (τη γυναικα σου δεν την ανεβαζω γιατι θα σε βαλει να αλλαξεις μηχανη ) - Χαρηκα που γνωρισα τους Μπαμπη, Θοδωρη, Κωστα. Αν εμεις εχουμε παρεα αλλα 5-10 μηχανακια, αυτοι ειναι μονοι τους, αλλα δεν το παρατανε - Για τους τρελο-Γιαννιωτες τι να πω? Ειναι μονοι τους μια κατηγορια. Θα σας ερθω. - Αντωνης-Αντα ... Υποκλινομαι - Μιχαλης. Ποσες ωρες ειχες φαει στο παζαρι ρε φιλαρακο για να βρεις αυτα τα μαγαζακια? - Συντεκε, με το αριστερο χερακι εχεις πιασει ποτε το τιμονι. Βρε αθεοφοβε, Αθηνα-Θεσ/κη με το ενα χέρι!!! Κατα την γνωμη μου αυτο που πηγε λαθος στην εκδρομη ηταν οτι εκανε ο καθενας του κεφαλιου του. Γι αυτο μην κοιτας τι εκανε ο αλλος λαθος, κοιτα πως εσυ χαλασες την εκδρομη των υπολοιπων. - Να ζητησω συγνωμη σε οσους εσπασα τα νευρα με οποια χαζομαρα εκανα. Υ.Γ.: Και για όσους ενδιαφέρονται, ξερω ενα καλο Varadero (φιλος το πουλαει), ΧΑΡΤΙ |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το GS Forum ταξιδεύει στην Ευρώπη ! | syan | Ταξίδια στο εξωτερικό | 358 | 22-07-2011 00:59 |
Εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη 21 έως 24 Μαίου 2010 !!! | georgekostas | Ταξίδια στο εξωτερικό | 211 | 26-02-2010 05:16 |
Το GS Forum στην TV !!! | Black_Shadow | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 46 | 25-02-2010 11:26 |