|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Ομαδική αγορά ελαστικών στην Αθήνα !!!
Απόσπασμα:
Γιατί ???? Ετέθη θέμα αλλαγής τιμοκαταλόγων ???
|
|||
|
|||
λογω αυξησεων φπα κλπ ρωταω...just to know
|
|
||||
|
||||
...ακόμη, δεν έχουμε κάποια πληροφόρηση ...
|
|||
|
|||
εγω παλι παιδες σας το εχω ξαναπει.
Εαν μπορειτε να φερνετε απο εξω ειναι πολυ πολυ φτηνοτερα. Με αφορμη τα λαστιχα που πηρε ο φιλος με το Κ εγω τα diablo corsa 3 τα πηρα 200,00 και 20 να τα βαλω. Λαστιχα 5 εβδομαδων παραγωγης στο απλα αντι για 55 εμενα ειναι 50 |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τελικα εβαλα ...TR91. o καιρος θα δειξει για την ορθοτητα της επιλογης.... Το σερβις ικανοποιητικο αν και ειχαμε μια διαφοροποιηση ...στην σκεψη οσον αφορα το χρονο αποθηκευσης του ελαστικου σε ενα καταστημα. |
|
|||
|
|||
Πάνω στην ώρα ήρθατε .........
|
|
|||
|
|||
Νικόλα καλησπέρα! Την Παρασκευή 28/1, θα ανέβω Αθήνα για κάτι δουλίτσες, κ επ' ευκαιρίας θα πάω κ στον Περιστερά να φορέσω στην μοτό μου τα Michelin Anakee2. Θα μου το κανονίσεις σε παρακαλώ?
Jefe |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Είσαι οκ Θάνο ... ο έμπορος ενημερώθηκε ...
|
|||
|
|||
Eυχαριστώ πολύ Νικόλα! Jefe |
|
|||
|
|||
Μια σπεσιαλ περιποιηση απο τον Περιστερα και για μενα.
Να ειναι καλα τα παιδια που τρεχουν για ολους μας!!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Βορείου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 272 | 23-12-2013 12:07 |
Ομαδική αγορά μπαταρίας Odyssey | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 638 | 13-12-2013 20:38 |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Νοτίου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 84 | 25-10-2013 19:34 |
Ομαδική αγορά ανταλλακτικών-MOTORWORKS | tallspiro | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 0 | 01-02-2010 19:31 |