|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ασφαλτινα Ελληνικα Βουνα 2. 6-7-8/9/13!!
Απόσπασμα:
Μπράβο σας παίδες , ακόμη και αν είμαι στη δουλειά και δυστυχώς ούτε και φέτος θα είμαι μαζί σας , σας χαίρομαι πραγματικά που είστε όλοι εκεί και θα απολαύσετε ένα φανταστικό διήμερο!! Είμαι σίγουρος πως θα περάσετε τέλεια , με πολύ γέλιο και πολλά πανέμορφα χλμ ασφάλτινα αλλά και ..............................κρεατικών . Προσοχή στους δρόμους και να γυρίσετε πίσω μόνο με ευχάριστες εικόνες να τις μοιραστείτε και με όσους μείναμε πίσω!!! ΚΑΛΑ ΧΙΛΙΌΜΕΤΡΑ ΠΑΙΔΕΣ!!!!!! |
|
|||
|
|||
Καλη αρχη.... Στάλθηκε από Λελοφον |
|
|||
|
|||
Πρώτος ανεφοδιασμος Στάλθηκε από Λελοφον |
|
|||
|
|||
Άρχισαν τα όργανα.
spitiko |
|
|||
|
|||
spitiko |
|
|||
|
|||
Προσοχη στο δρομο, ερχομενος απο το φοιτητικο σπιτι στη Λαρισα, προς Τρικαλα σημερα λιγο μετα τους Γεωργαναδες, σε δρομο που εχει μια λωριδα ανα κατευθυνση πρασινο sedan(δεν συγκρατησα τη μαρκα) κοκκαλωνει αποτομα μπροστα μου, χωρις αλαρμ χωρις τιποτα στη μεση του δρομου, ευτυχως δεν ετρεχα και ειχαμε αρκετη αποσταση οποτε δεν κινδυνεψα.
Ειχε τρακαρει στη Λαρισα, και πηγαινε το αυτοκινητο καπου προς Τρικαλα δεν καταλαβα, και επειδη το καπο δεν εκλεινε καλα, λογικα απο τον αερα ανοιξε, του εσκασε στο παρμπριζ που ηταν ΕΙΔΗ σπασμενο με αποτελεσμα να μην βλεπει οποτε επρεπε να σταματησει. Προσοχη παιδια και θα τα πουμε αυριο στην Καλαμπακα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Αστα να πανε, ξεκινησαν με σπασμενο παρμπριζ απο Λαρισα να πανε Τρικαλα με ενα καπο που ΔΕΝ κουμπωνε.
Αλλα οταν σταματησα να βρισω, ειδα εναν ανθρωπακο 60 χρονων, να κατεβαινει απο την θεση του συνοδηγου(οδηγουσε η γυναικα του υποθετω) καταχλωμο και ετρεμε απο το φοβο του οποτε δεν ειχα το κουραγιο να βρισω. Εκανα αναστροφη και προειδοποιουσα τα αμαξια πιο πισω να κοβουν μην γινει καμια καραμπολα και μετα απο λιγο εφυγα |
|
|||
|
|||
Δεν είναι ανάγκη να βρισεις, εγω θα έπαιρνα αμέσως την αστυνομία να έρθει να τον μαζέψει πριν σκοτώσει κανένα άθελα του!
Sent from my Hand using Fingers |
|
|||
|
|||
έλα να μην ξεχνιόμαστε
Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη .... Σάββατο 07/09 (ότι ώρα θετε) σημείο συνάντησης 10:00 στα διόδια Μαλγαρων αναχώρηση 10:15 1. xurxes 2. Sakis |
|
|