|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική αγορά μπαταρίας Odyssey
μολις εκανα κ εγω την παραγγελια κ περιμενω την καινουρια μπαταρια γιατι η παλια παρεδωσε πνευμα...
|
|
|||
|
|||
Ρωτά κάποιον να σου πει,να σου δείξει.
|
|
|||
|
|||
Καλημερα Νικο
Η μπαταρια παρεληφθηκε την Πεμπτη και θα τοποθετηθει την ερχομενη Δευτερα Σε ευχαριστω και παλι |
|
|||
|
|||
Η δική μου δυστυχώς μετά από 1 μήνα ακινησίας παρέδωσε πνεύμα.
Παρόλες τις προσπάθειες να την φορτίσω με 3 διαφορετικούς φορτιστές δεν έδειξε στη μέτρηση πάνω από 12,3V Αρα πάμε για άλλη |
|
|||
|
|||
η δική σου odyssey εννοείς;
(εδώ που τα λέμε 1 μήνα ακινησία μπορούσες να την αποσυνδέσεις ε) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν φεύγεις για μια εβδομάδα στα "ξένα" και τελικά γυρνάς μετά από ένα μήνα......... αυτά παθαίνεις Τι να κάνουμε, τα λάθη πληρώνονται |
|
|||
|
|||
Ένα "δεύτερο γύρο" odyssey 535 παρακαλώ με τα όλα της
|
|
|||
|
|||
Παρέλαβα ΑΜΕΣΑ
Τοποθέτησα και όλα είναι Νίκο σε ευχαριστώ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ |
|
|||
|
|||
Νίκο παρέλαβα την μπαταρία σχεδόν άμέσως (μέσα σε 18 ώρες).
Τοποθετήθηκε και τώρα γίνονται οι πρώτες βόλτες με το RT. Eυχαριστώ πάρα πολύ το GS Forum για το ενδιαφέρον του και την άμεση εξυπηρέτηση. |
|
|||
|
|||
Νίκο καλησπέρα!
Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις (μετρήσεις γνωστού, άγνωστου χειρούργου του forum) ότι σιγά - σιγά είμαι και εγώ για μπαταρία… Για να μην βρεθούμε λοιπόν καμία μέρα με δυσάρεστα απρόοπτα σκέφτηκα να παραγγείλω και εγώ μια μπαταριούλα μέσα από την ομαδική του forum… Η μπαταρία είναι η 535 για 1200 GS Adv. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και φυσικά ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ για τις ομαδικές του GsForum και τους ανθρώπους που τρέχουν για να εξασφαλίσουν τις τιμές για συμφέρον όλων. Στέλνω και μήνυμα με τα στοιχεία μου… |
Tags |
1150, 1200, battery, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs1100, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw, odyssey, pc535, pc680 |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική Αγορά ;;; Schuberth C3. | Arkas | Κράνη | 23 | 12-04-2010 01:25 |
Ομαδική αγορά ενδοσυνεννόησης Midland BT2. | Arkas | Ομαδικές Αγορές | 343 | 19-01-2010 23:58 |
Μοναδικά οφέλη στην αγορά ΒΜW | Alext | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 11 | 11-06-2009 08:00 |
Ομαδική Αγορά! | Arkas | Ιδέες και σχόλια. | 7 | 08-06-2009 14:27 |