|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Υγρόψυκτο BMW GS 1200 - Τελευταία νέα
μια φορα σκεφτηκα να παρω το νεο μοντελο και εκεινη το κανανε σας τα μουτρα τους.... αι σιχτιρ
|
|
|||
|
|||
Τα πλαινα καπακια τα μαυρα (αυτα που ειναι στο πλαι στο τεποζιτο) ειναι φωτοσοπια 100% οπως και ολο το αλλο που απλα εικαζουν το πως θα ειναι...αυτο φαινεται γιατι στην μια φωτο που εχει τα πανω καγκελα τα πλαστικα αυτα ειναι ''κομμενα'' και στην αλλη φωτο εχουν το εξογκωμα...περιμενετε να το δουμε live
Εγω πιστευω πως θα τριβουμε τα ματια μας |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Χμμμ.... Αυτό το κόλλημα με τις μεγάλες "τσοπερίστικες" κάστερ, το έχω κι εγώ! Εδώ φάινεται μεγάλη η γωνία. Πάντως στο crosstourer που έχει 27 νομίζω, έγραψαν όλοι ότι είναι πολύ "στριφτερό" ακόμα πιο πολύ κι από το υπάρχον GS με τις 23 περίπου μοίρες.... Από τα περιοδικά αυτό και τα συγκριτικά τους. Δεν οδήγησα το Honda... Έχει κανείς υπόψη του δεδομένα για τα τεχνικά χαρακτηρηστικά, διαστάσεις κλπ του νέου GS? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Από τις photoshop στατικές ή από τις πραγματικές υπό γωνία; Θα μας τρελάνεις. Εμένα ίδιο μου φαίνεται. Σου πάω και ένα στοιχηματάκι όπως είμαστε. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Η GS με το telelever έχει συγκεκριμένο εύρος κάστερ που μπορεί να παίξει. Επίσης για τον ίδιο λόγο το κάστερ στην GS δεν έχει σχέση με τις πραγματικές δυνατότητες στριψίματος κλπ. (αυτό είναι και το όλο κόλπο με το telelever, είναι σαν άλλη γωνία στην απόσβεση κραδασμών και σαν άλλη γωνία στην χρήση) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
εγώ πίστεψε με για τέτοια αποκλείεται να αγχωθώ
εξάλλου το δόγμα μου είναι δηλωμένο: όσο λιγότεροι τόσο καλύτερα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Λίγοι και διαλεχτοί. Να απολαμβάνετε μόνοι σας τη μοναξιά.............. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Έχεις δίκιο σ' αυτό, αλλά λόγω τοποθέτησης ψυγείου μάλλον έχει αυξηθεί και το μεταξόνιο. Μετά την παρατήρηση του φίλου για την κάστερ, είδα τις φώτο πιο προσεκτικά και -αν είναι αληθινές - μάλλον έχουν αυξηθεί τα μεγέθη σε σχέση με το υπάρχον GS. Νταξ' τώρα, να χουμε να λέμε... Όπου να 'ναι βγαίνει και θα μάθουμε |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τελευταία νέα απο την Λιβύη | bloger73 | Επικαιρότητα | 11 | 18-03-2011 22:22 |
"Η Τελευταία Ομιλία (Ράντυ Πάους)", κι άλλη τροφή για σκέψη... | gemara | Διάφορα | 8 | 06-11-2010 14:07 |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ R 1200 GS ADVENTURE 4/09 Η' ΑΝΤΑΛΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ R 1200 GS SPECIAL EDITION 09 | jmar | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 40 | 11-10-2010 17:13 |
Τελευταία για το r1200gs | sakmant | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 5 | 06-07-2010 18:31 |
F650GS H Τελευταία εξόρμηση | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Χωμάτινες εξορμήσεις | 3 | 24-01-2010 13:45 |