|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Ομαδική αγορά μπαταρίας Odyssey
Απόσπασμα:
Ό έμπορος ενημερώθηκε ... περιμένεις ειδοποίηση από την εταιρία curier ... .
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση!!!
|
|
|||
|
|||
Νίκο παρέλαβα και εγώ την μπαταρία!!!!
Eυχαριστώ πάρα πολύ το GS Forum για το ενδιαφέρον του και την άμεση εξυπηρέτηση. |
|
|||
|
|||
535 - 680 τι διαφορά έχουν; πια να βάλω στο gs1200 μοντέλο του 2006;
Νίκο σε παρακαλώ θέλω και εγώ αυτή που μου ταιριάζει φοβερή τιμή κανονίστηκε |
|
||||
|
||||
Αντρίκο, η pc 535 είναι για σένα ...
|
|||
|
|||
Διαμαρτύρομαι έντονα μια και είναι απαράδεκτο να μου λένε ότι θα έρθει σε δύο μέρες και η μπαταρία μου να φτανει σε μένα σε
. . . . Μια μέρα . . . Σε ευχαριστώ Νίκο για την άμεση εξυπηρέτηση:beer: Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
Καλησπερα,
Εδω και λιγες μερες, καποιες φορες το μηχανακι (1200Adv) δε παιρνει μπροστα με την πρωτη. Δεν εχω αλλαξει μπαταρια (5 χρονια) Το θεμα ειναι οτι την Παρασκευη φευγω, οποτε η βασικη ερωτηση ειναι Προλαβαινω??? Υποθετω παω για pc 535?? Η τοποθετηση θέλει πατεντα (1200Adv του 2007)??? Η μπαταρια σας αφησε απο την μια μερα στην αλλη, χωρις ενδειξη??? Last edited by ablithik; 17-07-2012 at 12:34. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ειναι λιγο αργη διαδικασια ...για πιτ στοπ Παω για τοποθετηση μπας και προλαβω να τηρησω μια υποσχεση Ευχαριστω για την αμεση εξυπηρετηση ΥΓ. Πολυ καλη εξυπηρετηση πελατων απο τη motoraid.eu που ενω καλεσα και δεν βρηκαν την παραγγελια και μου ειπαν να συννενοηθω εγω με τον Λεοντοκαρδο, στη συνεχεια με καλεσαν παλι και ζητησαν συγνωμη για την αναστατωση και το λαθος τους (απιστευτα ευγενικοι και εξυπηρετικοι) ....τουλαχιστον στην Ελλαδα εγω δεν εχω δει τετοιες συμπεριφορες ΥΓ2. για τους ενδιαφερομενους, επειδη εχει γεμισει σελιδες το θεμα BMW 1200 GS Adv => PC 535 (145 ευρω) |
|
|||
|
|||
Νικόλα θα ήθελα μια PC 680. Σου στέλνω στοιχεία με ΠΜ. Σε ευχαριστώ. |
|
||||
|
||||
Η παραγγελία σου δόθηκε ... περιμένεις ειδοποίηση από την courier ...
1150, 1200, battery, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs1100, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw, odyssey, pc535, pc680 |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική Αγορά ;;; Schuberth C3. | Arkas | Κράνη | 23 | 12-04-2010 01:25 |
Ομαδική αγορά ενδοσυνεννόησης Midland BT2. | Arkas | Ομαδικές Αγορές | 343 | 19-01-2010 23:58 |
Μοναδικά οφέλη στην αγορά ΒΜW | Alext | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 11 | 11-06-2009 08:00 |
Ομαδική Αγορά! | Arkas | Ιδέες και σχόλια. | 7 | 08-06-2009 14:27 |