|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Μπράβο με το καλο και στα επόμενα και τον φάγαμε !!!'! Άντε Κωνσταντίνε να πάρουμε τα ποδήλατα μας μετα και να ξεχηθουμε στα πάρκα!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Χρειαζόμαστε αιμοπεταλια στο Παίδων Αγία Σοφία
Μπάβο καθε μέρα να είναι και καλλύτερη Γερά Κωνσταντίνε
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ετοιμάστε τα ποδήλατά σας. Κάνετε πολύ καλή προετοιμασία....και ετοιμάστε φυσική κατάσταση, λαδώστε αλυσίδες.. Πολύ σύντομα Ο Κωνσταντίνος είναι ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΣ και θα σας περάσει όλους με το ποδήλατό του.
2 μήνες έμειναν. |
|
|||
|
|||
Μπραβο.Καλο κουραγιο σε ολους σας..
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστούμε!!! Συνεχίζεται η ανάγκη για αιμοπετάλια/αίμα. κλείνουμε ραντεβού και βοηθάμε στη προσπάθεια!! |
|
|||
|
|||
Γειά σου Βάνα!
Εχουμε το νου μας! |
|
|||
|
|||
Το ξέρω, και σε αυτό υπολογίζω.....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τα καλύτερα νέα, περιμένουμε και τα οριστικά, φάγαμε τον γάιδαρο στην ουρά θα κολήσουμε ; Δεν υπάρχει περίπτωση.................. Καλά αποτελέσματα................. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ευχαριστουμε Ξανθή μου.
Περιμένουμε στη "γωνία" με μεγάλη "αγωνία". |
|
|||
|
|||
βρε
1. ο Κωνσαντινος ειναι γιγαντας λεμε... 2. η μαμα του τον ταιζει πουρε για να κολλαει το μικροβιο... Αρα δεν φοβομαστε τιποτα...ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ...!!! την επομενη Παρασκευη (θα εχω επιστρεψει απο το επαγγελματικο ταξιδι) θα περασω να καταθεσω και εγω το κοκκινο σακουλακι μου...και μακαρι να μην το χρειαζετε...!!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Για να ετοιμαζόμαστε για τα ΝΕΑ τεκμήρια | vaggel | Ελλάδα | 3 | 03-11-2011 19:48 |
Ηράκλειο, Νοτιοδυτικός δρόμος, για τα Βόρειοανατολικά | Eftixis | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 94 | 18-05-2011 14:01 |
Ηράκλειο: Έβγαλε γυμνό στο δρόμο τον εραστή της γυναίκας του! | S.T | Επικαιρότητα | 28 | 30-09-2010 22:01 |
Bοήθεια από άγνωστο στον δρόμο και το Παιδί που Δουλεύει στο Θέατρο | Μάκης | Κοινωνική ευαισθησία | 46 | 21-08-2010 01:36 |