|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Το GS Forum κόβει την πίττα του - Κυριακή 31 Iαν 2010
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
Φωτογραφιες απο την πιτα
31-1-2010
|
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Kαλά τα λές Τάκη, αλλά επειδή εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, του χρόνου θα αναλάβεις να διοργανώσεις πίτα για τους χωμάτινους (και όχι μόνο) σε καμιά κορυφή, απαραίτητη προυπόθεση για συμμετοχή θα είναι το πέρασμα από λασπολακούβα.
|
|
|||
|
|||
Χαίρομαι ιδιαίτερα, αρχικά σαν μέλος του GSForum βλεπω μας εχει ενωσει αυτο το forum...πρωτα ως φιλους...και δευτερον σαν μοτοσυκλετιστες..
απο τα σχόλια που εχουν γραφτει μεχρι τωρα και τις φωτογραφιες...το μονο που μπορω να πω ειναι...ΟΤΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΖΗΛΙΑ!!! Ζηλια διοτι ειμαι στο εξωτερικο, εχω 'ατυχιες' και αρρωστια και δεν μου επιτρεψαν να παρεβρεθω και εγω σε αυτη την λαο-BMW-θαλασσα....300 ατομα?? την επομενη φορα να κλεισουμε κανενα γηπεδο...θα εχουμε χωρο να δοκιμασουμε και τις μηχανες μας.... Συγχαρητηρια πρωτιστως στους διοργανωτες...στους ανθρωπους που ετρεξαν για να ειναι ολα ετοιμα....και για να υπαρχει αυτο το χαμογελο στα προσωπα των παρευρισκομενων...και παλι 1000...οχι 1200 μπραβο σε ολους.... Ευελπιστω οτι καποια στιγμη θα σας γνωρισω απο κοντα...και θα ταξιδεψουμε μαζι... Καλη Χρονια σε ολους....καλα και ορθια χιλιομετρα σε ολους...και παντα τετοια... PS:Ευχομαι να κρατησατε και κανενα κομματακι πιτα και για ατομα του εξωτερικου...μην τα φαγατε ολα!!! Δεχομαι πακετα και με courier... Συγχαρητηρια |
|
|||
|
|||
Γιώργο μου, το κομμάτι σου (όπως και όλων των μελών μας που βρίσκονται εκτός Ελλάδος), κόπηκε εξονοματισμένο!
Σε περιμένει στην πρώτη ευκαιρία! |
|
|||
|
|||
Παιδιά, η λέξεις ΜΠΡΑΒΟ και ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε διοργανωτές και συμμετέχοντες, είναι λίγες. Πράγματι, έχει φτιαχτεί μια υπέροχη και ζηλευτή παρέα, και ξέρει να χαίρεται αυτό που έχει. Ντρέπομαι και θλίβομαι που γράφω αυτά εξ αποστάσεως, και δεν μπόρεσα να είμαι κοντά σας, αλλά, αν μη τι άλλο, χαίρομαι που έιμαι μέλος αυτής της παρέας.
Πάντα τέτοια παιδιά, ΕΥΓΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
H Δημοτική Αστυνομία του Δ.Α. κόβει κλήσεις και για την διέλευση πεζοδρόμων! | Arkas | Χρήσιμα | 9 | 07-02-2010 14:57 |
Το GS Forum κόβει την πίτα του - Κυριακή 15-2-09 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 239 | 03-01-2010 22:07 |
Το νέο Ζ 1000 του 2010 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Άλλες εταιρίες | 5 | 16-12-2009 17:46 |
113 ΔΩΡΑ μοίρασε το GS forum για την πίτα του 2009 !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 2 | 16-02-2009 14:29 |