|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ημερολόγιο ταξιδίου στο Nordkapp!
Απόσπασμα:
Να 'σαι καλά Πάνο! Κι εγώ χάρηκα που σε γνώρισα από κοντά κ τα είπαμε! Να πώ την αλήθεια, γυάλισε το μάτι μου με το αυτοκόλλητο της Ισλανδίας που είδα πάνω στην μοτό σου.... Jefe |
|
|||
|
|||
Μακαρι φιλε στο ευχομαι ολοψυχα, θα ηθελα να δω το αυτοκολλητο της Ισλανδιας στην μηχανη σου μαζι με ολα τ'αλλα του βορρα. Θα ειναι σαν να βαζεις το τελευταιο κομματι σε σκανδιναβικο παζλ...
|
|
|||
|
|||
Πάντως εγώ στο Σοφικό που άκουγα τους Jefe και Magelanos, να εξιστορούν το ταξίδι αυτό και άλλα, είχα μείνει άφωνος, εντυπωσιασμένος, και ζήλεψα....ζήλεψα πολύ. Μακάρι να μπορέσω και εγώ κάποτε.
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Γειά σας Θανάση και Βάνα με τα ωραία σας!!!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Με μηχανη που ονομαζεται Pan European και ειναι στην κατοχη σου, δεν θελει και πολυ νομιζω να κατακτησεις την Ευρωπη και οχι μονο...στο ευχομαι και συντομα φιλε μου...
|
|
|||
|
|||
Να 'σαι καλά
|
|
|||
|
|||
Ωραία Πρόσωπα
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Riding Nordkapp in winter | Michael Chatzilias | Διάφορα | 14 | 06-04-2010 09:47 |
Ημερολόγιο αγώνων ΟΜΕ 2010 (οριστικό) | kostasvar | Αγώνες | 2 | 17-02-2010 13:21 |
Ημερολόγιο μοτοσυκλέτας | soter3gm | Πλοήγηση - Hardware και Software | 5 | 23-11-2009 11:57 |
Nordkapp | NikosGus | Ταξίδια στο εξωτερικό | 34 | 27-07-2009 22:35 |
το Ημερολόγιο του Καθημερινού Ακτιβιστή | skippybi | Περιβάλλον | 4 | 28-01-2009 01:57 |