|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Νώντα, καλό "ταξίδι" ...
Παρά του οτι δεν τον είχα δει τελευταία γιατί μένω Αθήνα, τον αισθάνομαι φίλο μου.
Ένας καταξιωμένος αναβάτης έφυγε από την παρέα μας. Είναι ζωτικής σημασίας το πάθημα αυτού του ταξιδευτή, να γίνει μάθημα προς όλους εμάς.Φίλοι μου, τα μάτια μας δεκατέσερα. Καλό ταξίδι Νώντα. Last edited by gs1150; 24-08-2011 at 10:54. |
|
|||
|
|||
Τα λόγια είναι φτωχά για να αποδώσουν τα συναισθήματά μας ετούτη την στιγμή. Καλό ταξίδι συνάδελφε Νώντα.
|
|
|||
|
|||
..το αναφέρει κάποιος φίλος στην αρχή του θέματος..
|
|
|||
|
|||
Καλό κατευόδιο.
|
|
|||
|
|||
Σε ευχαριστώ, αλλά ρώτησα μήπως ξέραμε λεπτομέρειες. |
|
|||
|
|||
Κηδεύουμε το Νώντα μας την Πέμπτη 25 Αυγ, στις 17.00, στον Ιερό Ναό Αγίου Φωτίου (απέναντι από το Ποσειδώνιο) στην Θεσσαλονίκη. Σας θέλουμε μαζί μας για το τελευταίο αντίο. ΥΓ. Μας έσπασε τα νεύρα για να μπει στο αεροπλάνο και να επιστρέψει!
Ο Νώντας τα γαρύφαλλα τα μισεί. Αντί στεφάνων, δώστε τα λεφτά σας για καλό σκοπό! Αν θέλετε να κάνετε δωρεά υπέρ του Νώντα –μπας και συγχωρεθεί η ψυχή του με όσα του έχουμε σούρει!- η οικογένεια παρακαλεί θερμά, αντί για στεφάνι, να καταθέσετε τα χρήματα σε κάποιον κοινοφελή σκοπό που θα κρίνει το φόρουμ. |
|
|||
|
|||
αιωνια η μνημη.....κριμα ρε ####!!! κριμα
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Στις τραγικές στιγμές που περνάς,
η σκέψη και οι προσευχές όλων μας, είναι στο πλάι σου Έλενα ! Ας είναι το τελευταίο πικρό ποτήρι που πίνεις .... . |
|
|||
|
|||
Όταν πληροφορήθηκα το δυσάρεστο γεγονός ήμουν στη Χίο.
Εχθές που επέστρεφα η εικόνα σου ήταν συνέχεια χαραγμένη στο μυαλό μου και στις σκέψεις μου. Καλό Ταξίδι Φίλε Νώντα!!
|
Tags |
νοντας, νοντασ, νωντασ, νώντας, nodas, nondas, nontas |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ρωτώντας πάς στη πόλη | rosebud | Καλώς ήλθατε | 24 | 24-11-2010 12:49 |
Απ' την Τορώνη στην Κορώνη | nikos-x | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 8 | 28-08-2010 21:14 |
τυφώνας Κατερίνα | gandreas | Τι μας έτυχε | 13 | 24-07-2010 10:18 |
Πάρνηθα-Αυλώνα 40 χιλ.χωμα | wet & dirty | Χωμάτινες εξορμήσεις | 29 | 20-11-2009 00:44 |
Ψευδώνυμα-επίθετα ξένων διασήμων | Alext | Διάφορα | 1 | 05-09-2009 11:25 |