|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Το GS Forum, ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη 21 έως 24 Μαΐου 2010!
Άξιοι όλοι για την ιδέα - εκτέλεση. Θέλει σίγουρα μεγάλη προσπάθεια να μπορέσεις να συντονίσεις ένα τέτοιο γκρουπ, σε ένα τέτοιο μεγάλο ταξίδι, και για τόσες μέρες, όπου οι αναβάτες είναι "άγνωστοι" σχετικά με τον οδηγικό τους χαρακτήρα και όχι μόνο. Αλλά απ' τη στιγμή που υπάρχει απ' όλους η καλή διάθεση, τα πράγματα εξομαλύνονται πιστεύω
Μπράβο παιδιά σε όλους σας!!! |
|
|||
|
|||
Εγω θα βαλω τους τολμηρους - κουζουλους που βγηκαν βραδυ και κατελαβαν την αγιά Σοφια .... L3f , jmar , Mits70
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Και μερικες ακομα παιζοντας στην Αγια Σοφια και το Μπλε Τζαμι...στην τελευταια ενα σαλιγκαρακι εκοβε βολτες στην ζελατινα του ADVE μου . Ευτυχως που ακολουθησανε 2 ατομα την τρελα μου και βγηκαμε βραδυ με τις μηχανες στην Πολη...ηταν φανταστικα, ολοι μας κοιταγανε σαν εξωγηινους... L3f kai Mits70 σας ευχαριστω που τολμησατε μαζι μου αυτη την βολτα!!
|
|
|||
|
|||
Καλημέρα σε όλους. Οφείλω ναι απάντηση στο φίλο dabisadve. Τι ευχαριστεί που ήρθαν στην εκδρομή τα Honda… Θα πρέπει να είναι ευγνώμων που βγάλανε την ομάδα από τα δύσκολα και κρατήσανε λίγο τους ρυθμούς. Πιο πάνω είδα μια δημοσίευση από τα Ιωάννινα που προτείνει να αλλάξετε μηχανές και όνομα. Προτείνω το την παρακάτω ονομασία του forum………VARANTERO gs forum…
Ευχαριστώ ξανά όλους τους διοργανωτές. Ναπολέων |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ρε κουζουλέ ανέβασε την φωτο που είμαι μόνος μου να την βαλω στο .....facebook παρα ανέβασες αυτή που γυαλίζει η καράφλα μου(βλέπε φώτο 1) |
|
|||
|
|||
Ειναι το trademark αυτο φιλαρακι. Με αυτο σε γνωριζουν μεχρι και την Τουρκια!!!
Εσενα και την Αντζελα Δημητριου Απόσπασμα:
Τα 3 Varadero ειχαν κανει την δικη τους κλικα κι ετοιμαζουν πραξηκοπημα |
|
|||
|
|||
Αντε αντε παραπονιαρη!!!!! Οριστε την εβαλα!!! αυτο το κουζουλος πολυ μου αρεσει...μηπως πρεπει να αλλαξω nickname??
|
|
|||
|
|||
Οριστε και μερικες αλλες...
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το GS Forum ταξιδεύει στην Ευρώπη ! | syan | Ταξίδια στο εξωτερικό | 358 | 22-07-2011 00:59 |
Εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη 21 έως 24 Μαίου 2010 !!! | georgekostas | Ταξίδια στο εξωτερικό | 211 | 26-02-2010 05:16 |
Το GS Forum στην TV !!! | Black_Shadow | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 46 | 25-02-2010 11:26 |