|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" αποκλε
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΕΛΕΙΑ! ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΜΟΝΟ ΘΕΡΜΑ ΛΟΓΙΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2 ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΜΟΤΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΩΣΤΟΣ, ΚΑΤΑΡΤΗΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ. ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ (ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕΡΒΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ) ΟΤΙ Η ΒΙΔΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΑΤΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΨΑΛΙΔΙ, ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΑΝ ΑΓΓΟΥΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ (ΔΕΞΙΑ, ΣΤΟ ΣΠΕΙΡΩΜΑ ΤΟΥ ΨΑΛΙΔΙΟΥ). ΔΗΛΑΔΗ ΠΙΣΩ ΨΑΛΙΔΙ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΝ ΣΕ ΜΙΣΗ ΒΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΒΙΔΑΣ. ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΑΞΙΔΕΥΑ ΜΕ 180 - 190 ΧΛΜ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΕΑΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ Η ΜΙΣΗ ΒΙΔΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΜΗΧΑΝΗ. ΓΙΑΥΤΟ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΛΑΣΚΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΣΕΡΒΙΣ ΜΟΝΟ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΒΜW. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! |
|
|||
|
|||
Αν και φανατικός του Γέρακα (μένω και 2 βήματα από εκεί), λέω να δοκιμάσω και το MnS μιάς που για 10 μέρες θα δουλεύω εκεί κοντά. Αλλαγή λαδάκια, ρύθμιση βαλβίδων και ότι άλλο βρεί ο μάστορας, γιατί οι κύλινδροι, μού ακούγονται κάπως... + βάση πλαϊνού στάντ που παρέδωσε πνεύμα. Στέλνω και πμ
Ευχαριστώ προκαταβολικά για την δυνατότητα να έχουμε αξιόπιστο και πιο φθηνό σέρβις στην γιαγιάκα μας |
|
|||
|
|||
ΝΙΚΟ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΤΗΝ Μ&S ΓΙΑ ΜΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΒΑΛΒΙΔΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΕΝΙΚΟ ΚΟΙΤΑΓΜΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Κλέαρχε είσαι οκ ... τηλεφώνησε για ραντεβού ...
|
|||
|
|||
Πήγα προχτές και πάλι για σέρβις στο M&S και όπως πάντα απόλυτα ευχαριστημένος...
Thanks... |
|
|||
|
|||
Εχτές παρέλαβα και την δικιά μου μετά από λύσιμο και επισκευή Prise Direct (αξονάκι, ρουλεμάν, ελατήρια κτλ κτλ) και αλλαγή δίσκου...
Ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ στον Θανάση που το έτρεξε και κάθισε να την δέσει (γιατί έφυγε εχτές για διακοπές) για να προλάβω να την έχω έτοιμη....αλλά και στην Μ&S και εννοείται στο GS Forum!! Μια μικρή (άσχετη) παρατήρηση... το καινούργιο αξονάκι είναι made in Slovakia.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
καλημερα, με καθυστερηση λογω ....διακοπων η επιθεωρηση ...εγινε (περαν των περιοδικών αναλώσιμων που απαιτηθηκαν αλλάχτηκαν και οι δυο φουσκες του αξονα μετα δικη μου προτροπή λογω φθορων και βαλβολινες etc) Ο θανασης οπως παντα με χαρα να εξηγησει οτι του ζητησα(και ευχαριστω για αυτο) κουστουμάκι................228Ε ΥΓ ποιανου ειναι το κιτρινο gs που εχει λυθει μεχρι ....βιδας εως το κιβωτιο για το γνωστο προβλημα? |
|
|||
|
|||
Η ωρα για το service των 40.000 km ηρθε.
Αγαπητε Νικο θα σε παρακαλουσα να αναλαβεις δραση. Ευχαριστω εκ των προτερων |
|
|||
|
|||
Νίκο καλησπέρα,
θα ήθελα να ενημερώσεις την Μ&S για το service των 25.000km και για εμένα. Ίσως κάνω και τις επιπλέον εργασίες (αφού μου εξηγήσουν τα παιδιά εκεί) των 20.000km. Ο Θανάσης βρίσκεται ακόμη σε άδεια? Ευχαριστώ |
|
|||
|
|||
Καλημέρα Νίκο!
Τέλος διακοπών , επιστροφή αύριο στην Αθήνα και ώρα για service 10.000 km. Στέλνω πμ για τα περαιτέρω.... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρόγραμμα για το πώς θα "τηρήσουμε" το αρχείο αποδείξεων της Εφορίας ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 165 | 09-05-2011 22:06 |
MOTION & STYLE | THANASIS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 31-05-2010 12:32 |
Στην "αγκαλιά" της Τζούλιας το "αυγό του φιδιού" | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 13-03-2010 12:45 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |
φόβοι των ευρωπαίων ότι το "κλίμα της αθήνας" θα φτάσει και σε αυτούς | Vakalos | Επικαιρότητα | 6 | 16-01-2009 12:39 |