|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Χρειαζόμαστε αιμοπεταλια στο Παίδων Αγία Σοφία
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
.......... |
|
|||
|
|||
Αποστόλη,
από ότι βλέπεις, οι φίλοι μας τόσο στο φόρουμ όσο και στα τηλέφωνα που έχουμε "τρέξει", καθημερινά κλείνουν ραντεβού και συνεχίζουμε την προσπάθεια. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Η ...Πατρα εχει την τιμητικη της ΕΚΕΙ!!!
Που θα παει θα την ..''φαμε''! ...........:-) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ευτυχώς μιλάμε για αγώνα δρόμου με νικητή το Κωνσταντίνο και τους φίλους του!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τα λεμε... |
|
|||
|
|||
Να ευχαριστήσω ΠΟΛΥ τους φίλους γνωστούς και άγνωστους, που έδωσαν αιμοπετάλια και βοήθησαν στη μεγάλη προσπάθεια του Κωνσταντίνου να πολεμίσει έναν μεγάλο ΕΧΘΡΟ. Να ευχαριστήσω ΠΟΛΥ και την φιλοξενεία και σε αυτό το φόρουμ, γιατι η κοινονικοποίηση του προβλήματος μας βοήθησε στη συλλογή των πολύτιμων ΦΙΑΛΩΝ. Να ευχαριστήσω τους νέους μου φίλους που μου τηλεφώνησαν για συμπαράσταση και η βοήθειά τους είναι πολύτιμη και αυτή. Ο αγώνας συνεχίζεται αλλά σε άλλο τερέν. Υγεία σε όλους σας και τους δικούς σας. ΥΓ για όποια άλλη επικοινωνία, θα με βρείτε ή στο κινητό 6947936320 ή στο σταθερό 2610990102. Αν όλα πάνε καλά, το ραντεβού για το καλοκαίρι ισχύει, γιατί υπάρχουν άνθρωποι με λόγο, ακόμα. Υγεία σε όλους. Βάνα Αιβαλιώτη Syvaris (βλ.λεξικό ) suis generis (ρίζα λατινική) Ο πίνακας στο avatar = Μποττιτσέλλι (η Συκοφαντία) Last edited by Syvaris; 09-02-2012 at 18:02. |
|
|||
|
|||
Βανα αυτο σημαινει οτι ο Κωνσταντινος δεν θα χρειαστει αλλη θεραπεια...???
ΜΠΡΑΒΟ...!!! Ολα θα πανε καλα...να μην ανυσηχειτε...ο Κωνσταντινος ειναι δυνατος...!!! εγω οπως και να εχει την επομενη Παρασκευη που θα ειμαι Ελλαδα...θα περασω απο το παιδων να αφησω το μπουκαλακι μου...!!! το ραντεβου παραμενει...!!! Last edited by asotosios; 09-02-2012 at 21:17. |
|
|||
|
|||
Βάνα θέλουμε ενημέρωση!
Είναι καλά το παιδί;! Τα καταφέραμε;! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Για να ετοιμαζόμαστε για τα ΝΕΑ τεκμήρια | vaggel | Ελλάδα | 3 | 03-11-2011 19:48 |
Ηράκλειο, Νοτιοδυτικός δρόμος, για τα Βόρειοανατολικά | Eftixis | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 94 | 18-05-2011 14:01 |
Ηράκλειο: Έβγαλε γυμνό στο δρόμο τον εραστή της γυναίκας του! | S.T | Επικαιρότητα | 28 | 30-09-2010 22:01 |
Bοήθεια από άγνωστο στον δρόμο και το Παιδί που Δουλεύει στο Θέατρο | Μάκης | Κοινωνική ευαισθησία | 46 | 21-08-2010 01:36 |