|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Εκδρομή μονοήμερη-διήμερη στα Καλάβρυτα * 17-18/10/09 *
Την ησυχία της πόλης κάποια στιγμή την διακόπτει ένα βουητό που μεγάλωνε σιγά σιγά!
Ποιοί είστε εσείς ρε παιδιά;;; (κοίτα να δεις που θα είναι από κανα bmwδοφόρουμ και αυτοί σκέφτομαι...) Τελικώς επιβεβαιώνεται ότι ήταν η παρέα από την Πάτρα ορμώμενη και μετά τις απαραίτητες συστάσεις, πάνε για το πάρκινγκ, χωρίς να τρομάξουν τις γιαγιάκες που είχαν πάθει πλάκα τόσην ώρα χαζεύοντάς τους... Εδώ μπορείτε να κάνετε identify yourself που λέμε στα Ελληνικά.. Η πλάκα είναι ότι το παλληκάρι αυτό σας περίμενε τόσην ώρα να στρίψετε για περάσει και μόλις φτάνει μπροστά μου, κατεβάζω την κάμερα. Τον ακούω να μου κορνάρει, να μου κάνει χειρονομίες και να μου λέει:"ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΒΓΑΛΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ;;; ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΕ ΒΓΑΖΕΙΣ;;;" και η παρεξήγηση λύθηκε άμεσα!!! Και ο πρωτεργάτης της εκδρομής, για να μην ξεχνιόμαστε! Στον ελεύθερο χρόνο μας, κάνουμε και μία βολτίτσα για τα απαραίτητα ψώνια στα Καλάβρυτα (μιάς και πίσω δεξιά μπαγκαζιέρα είχε λίγο χώρο ελεύθερο!!!) Ο Καθεδρικός Ι. Ναός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου των Καλαβρύτων, απ' έξω... (έχει και site και blog παρακαλώ...) κι από μέσα Ο " Αρχιμ. π. Προκόπιος Πετρίδης, Τιτουλάριος Επίσκοπος της πάλαι ποτέ διαλαμψάση Επισκοπής Κερνίτσης", που υπηρετεί 57 χρόνια την Εκκλησία... Μας έκανε μάλιστα και μία κατ' ιδίαν ξενάγηση του Ναού... Οι μηχανόβιοι εν τω μεταξύ περιτριγυρίζουν τα Καλάβρυτα, και το τρένο σφύριζε... |
|
|||
|
|||
Συνεχίζουμε με πολύ καλό καιρό πλέον για την Ι. Μονή της Αγίας Λαύρας, Όπως καταλαβαίνετε, κάποια στιγμή θα "παίξει" και βιντεάκι από την onboard camera...) συνεχίζεται... (πάω να διαβάσω και λιγάκι τώρα, γιατί στα γεράματα είπα να κάνω άλλο ένα μεταπτυχιακό και το έχω ####βαρέσει πολύ με τις εκδρομές και τις φώτο!!!) |
|
|||
|
|||
Γιώργο και λοιποί...
ευχαριστούμε για την φωτογραφική(και βίντεο) κάλυψη!!!:sm4::sm4::sm4: |
|
|||
|
|||
γιωργο-gemara εσυ δε φωτογραφησες...........................................ζωγραφησες!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Να πώ και εγώ με την σειρά μου ενα μεγάλο BRAVO στα παιδιά που οργάνωσαν την εκδρομή.Ηταν τέλεια.Ενα ακόμα μεγαλύτερο σε όλα τα παιδιά που ανέβασαν αυτές τις τέλειες φωτογραφίες και να ζητησω και συγνώμη αν η καράφλα μου τους.....ανοιγε το φωτομετρο πιο πολύ .Πάντα τέτοια και ακόμα καλύτερα.
Θα προσπαθήσω να ανεβάσω και εγώ μερικες fotos και ελπιζω να τα καταφέρω. DSC01450.jpg DSC01444.jpg DSC01451.jpg DSC01457.jpg DSC01458.jpg |
|
|||
|
|||
πολυ ωραιες φωτογραφιες φιλαρακια .........ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ .......
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Θα βρεθούμε την τετάρτη? |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Φίλε Διονύση, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε σένα που ποστάρισες την εκδρομή και ένα ακόμη μεγαλύτερο στα φιλαράκια σου/φιλαράκια μας, απ' την όμορφη Κεφαλονιά, που πλαισίωσαν την εκδρομή, με την όμορφη παρουσία τους ..... Σας περιμένουμε οπωσδήποτε, στην Ναύπακτο ..... .
|
|||
|
|||
Λοιπόν, που είχαμε μείνει;
Α, ναι! Συναντήθηκαν οι συμμορίες των μηχανόβιων απ' όλες τις γωνιές της Ελλάδας και ξεκινήσανε την Κυριακή το μεσημέρι για την Άγια Λαύρα και το Μέγα Σπήλαιο... Λίγα χλμ από τα Καλάβρυτα, αλλά με πολλά στροφιλίκια όπως θα σας δείξω κάποια στιγμή στο βίντεο και φτάσαμε και οι 27 μηχανές όπως τις μέτρησε ο φίλος frits πιο πάνω στη μονή, Καβάλα πάν' στην εκκλησιά, καβάλα προσκυνάνε... Ο βράχος βούιξε στην κυριολεξία από τα μπρρρ - μπρρρ μπρρρ των boxer και όχι μόνο, Να δω αυτούς που λένε ότι είναι ελαφρύ μηχανάκι! Εδώ βλαστήμαγα που δεν μπορούσα να κάνω όπισθεν με τα πόδια για να παρκάρω, αλλά ήθελα να το παίξω και άνετος ότι κουμαντάρω αυτό το βαρίδι για πλάκα. Τελικά κατάλαβα ότι μία πέτρα με φρενάριζε και ξανανέβηκε η αυτοπεποίθησή μου! Αυτό που λένε, η απορία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του... Στο παρεκκλήσι της μονής, Το πλέον πολυφωτογραφημένο ζευγάρι της παρέας! Πολλά μοντέλα μαζί! Ρίχνουμε μια ματιά αριστερά και φεύγουμε για το επόμενο "ταβερνάκι" και οι 27! Το θέαμα είναι μοναδικό!!! |
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gs800, gsbmw, gsforum, gsmoto, αγία λαύρα, πλατανιώτισα, καλαβρυτα, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Εκδρομή στα Ιωάννινα - 18,19,20/9. | S.T | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 107 | 12-02-2010 15:42 |
Εκδρομή στον Βόλο ...(μονοήμερη, διήμερη, τριήμερη ..) | bmwgogagis | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 31 | 16-05-2009 15:15 |
Εκδρομή Βόλου22-24/5 , Ραλλυ Κένταυρος | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 1 | 06-05-2009 13:27 |
Χωμάτινη μονοήμερη απόδραση στα Άγραφα Κυριακή 22 ή 29-3-2009 | emix | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 18 | 05-03-2009 03:39 |