|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: H νέα BMW R 1200 GS/2013 είναι εδώ !!!
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Συμπαθητικό video. Κατεβαίνει και σκάλες που είναι κάτι που δεν τόλμησα με το 1200GS πάνω από 2-3 σκαλοπάτια (αλλά έκανα συχνά με το Dakar). As always, best viewed in 1080p. Α δείχνει και τα άλλα μοντέλα. F700/F800 βελτιώθηκαν τρομερά οπτικά (ειδικά το πρώτο). HP4 πέραν ανταγωνισμού. Drool machine... Όσο αφορά τη σχεδίαση της νέας GS, αποφάσισα τι είναι το μόνο που με χαλάει (αφού διάβασα πολλά σχόλια για το... ράμφος της και εδώ και αλλού). Νομίζω αυτά τα σαν "χερούλια" που περνάνε πάνω από τα μπροστινά φλας. Ίσως αν κάποιος τα βάψει μαύρα; (να μια ωραία δοκιμή) Last edited by NLS; 11-10-2012 at 16:21. |
|
|||
|
|||
To bebe σε ενα Full HD μισαωρακι και με special ηχο!!
|
|
|||
|
|||
Είναι ενωμένα τα video της BMW σε... Κινέζικα.
|
|
|||
|
|||
Το ξερω αλλωστε εγω τα ειχα ανεβασει αν θυμασαι
απλα τωρα ειναι σε ενα και με πολυ καλυτερο ηχο (ακουγεται ο boxer να βρυχαται ) P.S μονο ο τιτλος ειναι κινεζικος μην νομιζουν οτι μιλανε κιολας Last edited by jmar; 14-10-2012 at 01:18. |
|
|||
|
|||
Μουαααααααααααααχαχαχα..........οι μηχανολογοι-αερολογοι που ειχαν ετοιμασει το μνημοσυνο του boxer που να κρυβωνται αραγε.................
Εμφανησιακα προτιμω το υπάρχων αεροψυκτο.Αυτο μου κανει κάπως......... |
|
|||
|
|||
Λάθος είσαι. Αν διαβάσεις, πριν εξαφανιστούν πρόφτασαν να πουν πόσο δίκιο είχαν και πως αποδεικνύεται μέσα από το νέο μοντέλο.
Απλά ίσως (επιτέλους) μας άφησαν στην κατάντια μας με τα αχούρια μας. |
|
|||
|
|||
Εδώ δε σε πιάνω ??
|
|
|||
|
|||
Το 1200GS είναι ένα σαράβαλο. Χάλι μαύρο. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι σταυροφορία τους να το διαδώσουν.
Του 2013 μάλλον το ίδιο θα είναι, αλλά περιμένουν την πρώτη ανάκληση (κατά το καλοκαίρι του 2013 μάλλον) πχ. για μια βίδα που χαλαρώνει ή για ένα σωληνάκι που θέλει αλλαγή. Ή φυσικά άμα κάνει το λάθος ένας άξονας να παρουσιάσει κάτι. Μετά θα αρχίσει το νέο επεισόδιο του αγώνα τους να μας σώσουν (πάντα με τα κατάλληλα links που λένε περίπου αυτό που θέλουν για το αγαπημένο τους κολάζ). Δεν έχει σημασία. Απλά το γράφω για να το ψάξω μετά να το δείξω που το έγραφα όταν αρχίσουν. |
|
|||
|
|||
Η ουσία είναι αν εσύ εμπιστευεσαι την μηχανη σου. Δε πα να λένε οι άλλοι.
Προσωπικά την ίδια ανασφάλεια μου δημιουργούσαν όλες οι μηχανές μου αν δεν τις σκάλιζα λίγο. Κάνας ανορθωτής, ντίζα, κλπ. Αλλά δε μπορώ να καταλάβω αλήθεια τον οπαδισμό που δημιουργείται στο μυαλό του καθενός. Πχ. πήρε ένα gs του 2006 κάποιος κ χαίρεται που ένα bmw σκούτερ περνάει ένα της yamaha. Ή ακόμα κ εσύ υπερασπίζεσαι την νέα gs λες κ έχεις την ίδια, ενώ είναι τελείως διαφορετική. Δηλ. αν βγάλει ένα κάρο προβλήματα θα στεναχωριέσαι ή θα ησυχάσεις που κράτησες την δική σου ?? |
|
|