|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΠΕΡΤΟΥΛΙ-ΛΙΜΝΗ ΑΩΟΥ - ΝΥΜΦΑΙΟ - ΒΙΤΣΙ
Προς ενημέρωση των κακοπροαίρετων.....
17 μηχανές πέρασαν από τη παρέα μας, τα 2 HONDA , το 1 Cagiva και 1 Triumph... Τα BMW δεν έκαναν ούτε ...τσικ, πήγαν παντού, έστριψαν όπως προβλέπεται, κράτησαν τη κατανάλωση σε λογικά επίπεδα, δεν ζήτησαν επιπλέον λάδι, δεν ταλαιπώρησαν τα μαλακά μας μόρια και κουβάλησαν τα πάντα στα περίπου 1300χλμ της εκδρομής Αυτά για τους δύσπιστους με τα BMW... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
1/ Του napgeo κουνιόταν κάθε φορά που τον προσπερνούσα με το GS1200 του aeriko, ενώ στις στροφές γλυστρούσε επικίνδυνα (καλά σ'αυτό φταίει και ο αναβάτης... ) 2/ Του nikos-x δεν έπαιρνε μπρος στα Τρίκαλα... με αποτέλεσμα να αποτελέσει κίνδυνο και καθυστερήσεις στην πορεία της εκδρομής... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Προς αποκατάσταση της αλήθειας, οφείλω να απαντήσω στον "κύριο" CP, πως η καθυστέρηση ήτο 2λεπτη και οφείλετω στην μπαταρία η οποία έχει συμπληρώσει 6 χρόνια εργασίας και λίγο πρίν τα Κοίλα μου εδήλωσε την πρόθεσή της να συνταξιοδοτηθεί. Της κόλλησα στους πόλους τον νέο νόμο για το συνταξιοδοτικό, σύμφωνα με τον οποίο θα εργάζεται για επιπλέον μία πενταετία . . . και συμφώνησε. Κατόπιν τούτου έχω κάθε λόγο και δικαίωμα να πιστεύω πως το γεγονός ότι δεν έπαιρνε "μπροστά", το οποίο εκδηλώθηκε για μία και μοναδική φορά, ωφείλετο σε ξένο "δάκτυλο" . . . κάποιος εκ των ανταγωνιστών της "φούσκωσε" τα υγρά. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Εσένα σε ψάχνουν κάτι φιλαράκια σου.
Δεν πιστεύω να σε πειράζει που τους έδωσα το τηλέφωνο και την διεύθυνσή σου; Έρχονται στην πρωτεύουσα για να τακτοποιήσουν κάτι εκκρεμότητες που έχετε. . . έτσι μου είπαν. Μου έδωσαν και μια φωτογραφία τους: . . . . . . . . . . . . . . . . . . |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Προσβλέπουμε στην επόμενη! |
|
|||
|
|||
Φιλαράκια, ήταν μια πολύ όμορφη εκδρομή! Συναντήσαμε καλούς φίλους, γνωρίσαμε καινούργιους, πανέμορφα μέρη που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από κεντρική Ευρώπη, η διαμονή, το φαγητό, η οργάνωση, όλα άριστα!!! Μπράβο στον Θοδωρή για την ιδέα & οργάνωση, μπράβο σε όλους που συμμετείχαν μπράβο στην παρέα μας που μας δίνει τη δυνατότητα να περνάμε τόσο όμορφα και ποιοτικά! Άντε και στις επόμενες!!! .
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
++++++++++++++++++++++++++++ |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ.. | panos1100gs | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 11 | 26-04-2010 19:34 |