|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ---- Δώρα πίττας - 2012 ----
Μόλις επέστρεψα από τη Motion n' Style όπου ο Φίλος Θανάσης, τοποθέτησε τα flaps της MPF που είχα κερδίσει στην πίτα.
Ευχαριστώ και από εδώ το δωροθέτη ! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ευχαριστω τον Περιστερά
Απόσπασμα:
Να μην αδικήσουμε και τον Θαλασσούδη OK WHEEL στη Θεσσαλονίκη
άψογος επαγγελματίας και αυτός !! |
|
|||
|
|||
Παρέλαβα την ενδοσυνενόηση απο Cobra.
Ευχαριστώ |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ευχαριστω τον Περιστερά
Μια και αναφέρθηκες στον παραπάνω θα σας πω και εγώ με τη σειρά μου ότι είναι άψογος.Αλλαξα ελαστικά στην Αθήνα στο tyreshop.Eρχόμενος στη Θεσσαλονίκη διαπίστωσα μία ταλάντωση στο τιμόνι αρκετά έντονη.Επικοινώνησα με το κατάστημα στην Αθήνα από όπου αγόρασα τα ελαστικά και με έστειλε για έλεγχο στο OK WHEELS .Μου έκαναν εκ νέου ζυγοστάθμιση και ασχολήθηκαν με τη μηχανή περίπου 1 ώρα.Ολα αυτά δωρεάν.Τελικά το πρόβλημα δεν λύθηκε μέχρι που επέστρεψα στην Αθήνα και εκεί μου αντικατέστησαν το μπροστινό ελαστικό με νέο.Αψογοι και στο TYRESHOP στην Λ.Βουλιαγμένης
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Δώρα Πίτας γύρ(ω)... από τη λίμνη με φλουρί
... παρέλαβα κι εγώ... κράνος BMW System 6... Ευχαριστώ.
|
|
|||
|
|||
Παρελαβα κι εγω ενα απ τα δωρακια που κερδισα, που ηταν ενα πλυσιματακι και γυαλισμα της μπουμπους απ το MOTO STATION του Στελιου και του Νικου στα Πατησια!
Αψογοι επαγγελματιες τα παιδια και φοβερο πλυσιμο σε πολυ καλες τιμες που ειναι ενα εξτρα κινητρο για να τους ξαναεπισκεφτω εστω κι αν μενω Πειραια!κριμα που δεν μενω εκει κοντα να μπορουσα να παρκαρω την μπουμπου και στο παρκινγκ τους που εχει επισης πολυ λογικες τιμες. Ευχαριστω! |
|
|||
|
|||
Εχω παραλάβει και ασφαλώς δοκίμασα και εγώ ένα από τα δώρα της πίτας .
Και τη δώρο ... Ένα κράνος DOUBLER BMW τρίχρωμο ( άσπρο - μπλε - κόκκινο ) Ευχαριστώ την μαμά BMW για την προσφορά .( νομίζω πως ήταν δίκαιο μετά από 4 μηχανάκια και τα λοιπά συμπράγκαλα που έχω αγοράσει ...) Ευχαριστώ όμως περισσότερο το φόρουμ μας και ιδιαίτερα όσους κοπιάσανε για να μαζέψουνε αυτά τα δώρα . Ελπίζω την επόμενη χρονιά να κερδίσω το μηχανάκι |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΟΡΕΙΩΝ & ΝΟΤΙΩΝ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 6-8/01/2012 | Hekima | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 1361 | 20-02-2012 11:33 |
---- GS Forum - Κοπή πίττας 2012 - 3,4 & 5 Φεβρουαρίου 2012 ---- | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 1064 | 19-02-2012 22:05 |
67 FIM Rally 2012 Bydgoszcz Poland 19 - 21 July 2012 | nordkapp | Info ταξιδιών εξωτερικού | 0 | 14-12-2011 18:16 |
ΔΙΠΛΗ ΦΟΡΟΑΦΑΙΜΑΞΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2012 | MARK | Επικαιρότητα | 3 | 15-10-2011 09:10 |
2012 | georgekostas | Κινηματογράφος | 6 | 23-06-2009 14:36 |