|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Sent from my iPhone using Tapatalk Peterv |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Άγιο Όρος - επίσκεψη του GSforum την άνοιξη!
Λοιπόν, νεότερα για την έξοδό μας την Κυριακή 22/04.
Μίλησα με το πρακτορείο της ΜΙΚΡΟΑΘΩΣ Α.Ε. που έχει το ταχύπλοο που ξεκινάει να μας μαζεύει από τις Μονές στις 09.30 π.μ. Του ζήτησα αν μπορούμε να κάνουμε από τώρα μια ομαδική κράτηση 33 ατόμων. Δεν ήταν ιδιαίτερα θετικός (ούτε αρνητικός βέβαια) με την δικαιολογία ότι έτσι θα δεσμεύσει όλο το δρομολόγιο, χωρίς να έχει τη δυνατότητα να πάρει άλλους προσκυνητές. Του απάντησα πως αυτό δε ζημιώνει σε κάτι την εταιρεία τους, κλπ κλπ, και πες από δω πες από 'κει, καταλήξαμε να του στείλω ένα φαξ στα μέσα Μαρτίου, για να το ξαναδούν και να μας απαντήσουν εγγράφως. Μια άλλη σκέψη που μου πρότεινε, ήταν να πάρουμε "αγκαζέ" το ταχύπλοο, δημιουργώντας ένα δικό μας δρομολόγιο στην ουσία. Η αναχώρηση σ' αυτήν την περίπτωση, θα ήταν ή στις 07.30 από τις Μονές, ή μετά τις 15.00 (που του το απέριψα, γιατί θα μας καθυστερήσει πολύ, ιδίως τα παιδιά από Αθήνα και κάτω). Αν κάποιος από εσάς, έχει κάποια μεγαλύτερη πρόσβαση στην εν λόγω εταιρεία, ίσως μπορεί να πιέσει προς την πρώτη λύση (των 09.30). Εκτός, κι αν προτιμάτε να βγούμε 07.30 αλλά θα χάσουμε την Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία (και το περιεκτικό τραπέζι που θα ακολουθήσει). |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στην περίπτωση του "αγκαζέ", αλλάζει η χρέωση, ή είναι η ίδια στο όπως στο κανονικό δρομολόγιο??
Αναφερθήκατε σε αυτό Νίκο?? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αργύρη, δεν ρώτησα για χρέωση, γιατί μου φάνηκαν ασύμφορες οι ώρες. Η μια πολύ νωρίς, η άλλη η μεσημεριανή, αδιανόητη. Δεν ξέρω, να ρωτήσω για χρέωση σε περίπτωση "αγκαζέ" αν μας συμφέρει να συζητήσουμε την πρωινή των 07:30. Θα μας βγάλει Ουρανούπολη στις 08:30 - χρόνος αρκετός για πρωινό καφεδάκι, και έγκαιρη επιστροφή όλων ... αλλά όπως είπα, χάνουμε και τη Θεία Λειτουργία (που αξίζει) αλλά και την πρωινή τράπεζα (που επίσης αξίζει ). Προτείνω να προχωρήσουμε στις 15/03 με ΦΑΞ - πρόταση για ομαδική κράτηση, κι αν δεν την κάνουν δεκτή, μία εβδομάδα πριν (14/04) που δέχονται κρατήσεις, θα κάνουμε μια επίθεση οι ομαδάρχες, και θα κλείνουμε θέση για τις πεντάδες μας, όπως στις Μονές. Last edited by Fuji; 15-02-2012 at 20:11. |
|
|||
|
|||
Πολύ καλή κίνηση Νικόλα !
|
|
|||
|
|||
evan400f, Arkas, έχουμε κάτι νεότερο; Να φιξάρουμε λίγο Μονές και ημερομηνίες, και να κλείσουμε τα τυχόν κενά; Αν δε μπορούμε να κλείσουμε τη Φιλοθέου, να δούμε κάποια άλλη ...
Last edited by Fuji; 20-02-2012 at 17:01. |
|
|||
|
|||
Καλησπέρα Νίκο. Εγώ δυστυχώς δεν είχα καμία απάντηση από την Φιλόθεου. Και δεν έχω προλάβει να κάνω κάτι, είμαι στη δουλειά 10 – 12 ώρες την ημέρα τελευταία και το βλέπω να με πηγαίνει έτσι για κάνα μήνα ακόμα! Αν μπορεί κάποιο από τα παιδιά της ομάδας μας να ασχοληθεί για μένα θα ήταν καλό. Δεν θέλω να μας κρεμάσω αλλά δυστυχώς έμπλεξα.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Kαλησπέρα σε όλους . . . μετά από αμέτρητα τηλέφωνα και αρκετό άγχος μπορώ να πώ,είμαι και γώ έτοιμος για την εκδρομή μας!Διαμονή όλα καλώς . . . Υπολογίστε με για είσοδο στις 18/04!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
67 FIM Rally 2012 Bydgoszcz Poland 19 - 21 July 2012 | nordkapp | Info ταξιδιών εξωτερικού | 0 | 14-12-2011 18:16 |
Hμερολογιο Pirelli, 2012! | black_hawk | Αυτοκίνητο | 6 | 08-12-2011 09:47 |
Τα τέλη κυκλοφορίας για το 2012 | moxor | Χρήσιμα | 11 | 31-10-2011 18:48 |
Νέο Μισθολόγιο ΔΥ για το έτος 2012 | vpentza | Ελλάδα | 5 | 22-10-2011 11:36 |
ΔΕΗ: Ζητά αυξήσεις 30% για το 2012 | MARK | Επικαιρότητα | 11 | 06-10-2011 23:32 |