|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ---- GS Forum - Κοπή πίττας 2012 - 3,4 & 5 Φεβρουαρίου
Απόσπασμα:
Achilleas_v και AlexRT απο Σάββατο μαζί σε ένα δομάτιο 50 euro κατάθεση. IraGS -->Κυριακή (όχι Ira GS από ΗΡΑΚΛΗΣ οπότε μόνος και όχι μόνη που γράφει παρακάτω ) manos77 -->Κυριακή |
|
|||
|
|||
Νικόλα Καλημέρα,
Η διαμονή στο ράντσο για GRS1 και (ΝΑΤ + 1 παιδί) είναι απο Σάββατο και όχι απο Παρασκευή όπως έχει γραφτεί παραπάνω. Ευχαριστώ |
|
|||
|
|||
Τα hotel sea view 1 & 2 δεν βρισκονται μεσα στο χωρο του ραντσου? Γιατι γραφονται ξεχωριστα? Sorry αλλα δεν εχω ξαναπαει στο μερος και δεν ξερω...
|
|
|||
|
|||
Καλημερα , δεν βλεπω καπου το ονομα μου η κανω λαθος ;
|
|
||||
|
||||
Το Hotel Sea view είναι παραλιακό, βρίσκεται στα Λουτρά Ωραίας Ελένης
και είναι το πιο κοντινό με το ράντσο ... Όλες οι δραστηριότητες, hapenings, εντουροβόλτες, φαγητό κ.λ.π. θα γίνονται στο ράντσο και όσοι θα μείνουν σ' αυτό, θα πάνε μόνο για τον βραδινό ύπνο ... Όλες τις άλλες ώρες θα είμαστε μαζί ... Καλή αντάμωση σε 2 μέρες ...
|
|||
|
|||
Απ ότι καταλαβαίνω εμείς που δεν θα έχουμε μοτο δεν θα μπορούμε να ακολουθήσουμε πουθενά
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Οk, μου λυθηκε η απορια
Καλη ανταμωση λοιπον.... |
|
|||
|
|||
παιδιά αν θέλω να έρθω αυθημερόν το Σάββατο γιατί Κυριακή δουλεύω και δεν μπορώ, ποιό θα είναι το κόστος συμμετοχης ?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Περυσι ημουν εκει με την οικογενεια και θελω να σε διαβεβαιωσω οτι δε θα προλαβεις να χαρεις ολα οσα προσφερει το ραντσο!! Το μερος απλα δεν παιζεται!! |
|
|||
|
|||
Επιπλέον συμμετοχές από μέρους μου για αυθημερόν επίσκεψη την Κυριακή:
4 ενήλικες + 1 παιδί < 3ετών !! Ευχαριστώ Νικόλα !! CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καλημέρες,Καλησπέρες & Καληνύχτες Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012 ! | sapelas | Μια καλημέρα είναι αυτή | 214 | 02-02-2012 03:32 |
---- GS Forum - Κοπή πίττας 2012 - 3,4 & 5 Φεβρουαρίου 2012 ---- | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 0 | 15-01-2012 15:27 |