|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική αγορά ελαστικών στην Αθήνα !!!
πιο γρηγορος κ απ την σκια σου!!!!!!!
Last edited by giamil; 18-04-2011 at 15:51. |
|
|||
|
|||
συγνωμη ρε παιδια,
αλλα ψαχνω το ποστ με ομαδικη ADAC, οποιος εχει την καλοσυνη,ας μου στειλει την διευθυνση με π.μ., ωστε να μη ενοχλω σε ασχετο ποστ και παλι συγνωμη |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δες εδώ Χρηστάρα !!!
|
|
|||
|
|||
Αγαπητε Λεοντοκαρδε ....μετα απο σκεψη και συγκριση αποψεων...λεω να παραμεινω στα EXP!
Αν μπορεις κανονισε το να παω στον Περιστερα! Ακολουθει p.m. Ευχαριστω! |
|
|||
|
|||
Ισχυει ακομα η προσφορα απο τον Περιστερά;
Γιατι αυριο θελω να παω να βαλω ενα πισω λαστιχο Dunlop D908RR. Δεν του εχω πει τιποτα ομως, γιατι δεν ξερω αν ισχυει. Αν υπαρχει ακομα μπορει καποιος να τον ενημερωσει; Ευχαριστω πολυ |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Θα τον ενημερώσει "ο κάποιος", αφού πρώτα του στείλεις τα πλήρη σου στοιχεία. .
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Σημερα πηγα και εβαλα το πισω λαστιχο, Dunlop D908RR απο τον Περιστερα.
Οπως παντα η εξυπηρετηση κορυφαια. Ευχαριστω πολυ τον Νικο και τα παιδια του φορουμ. Χαρηκα επισης που συναντησα τυχαια στην Ερμου τον Αρκα, τον Ντινοπουλο και εναν ακομα φιλο (να με συγχωρεσει αλλα δεν ειμαι καλος στο να θυμαμαι ονοματα). Εν αναμονη λοιπον των φωτογραφιων απο την αυριανη, χωματινη βολτα. |
|
|||
|
|||
Kαλησπέρα,
Να αναφέρω και εγώ ότι έβαλα στον κ. Περιστερά καινούργια ΕΧP στο 1200, η εξυπηρέτηση του ιδίου και των τεχνικών ήταν άψογη. Ατυχώς δεν τα καταφέραμε με την συννενόηση για την ειδική τιμή του φορουμ και πλήρωσα αρκετά περισσότερα.. Και πάλι αυτό αναδεικνύει ότι όντως υπάρχει ειδική τιμή για τα μέλη και τηρείται. (για να ξέρω για την επόμενη φορά, ας μου επικοινωνηθεί παρακαλώ με PM που έκανα το λάθος.) |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Βορείου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 272 | 23-12-2013 12:07 |
Ομαδική αγορά μπαταρίας Odyssey | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 638 | 13-12-2013 20:38 |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Νοτίου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 84 | 25-10-2013 19:34 |
Ομαδική αγορά ανταλλακτικών-MOTORWORKS | tallspiro | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 0 | 01-02-2010 19:31 |