|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Άγιο Όρος - επίσκεψη του GSforum την άνοιξη!
Δηλαδή Θάνο, κατάφερες και έκλεισες τις Μονές και ημερ/νίες της ομάδας του Στάθη (TARKAS); Σωστά σε έχω παρακάτω;
Να γίνει τότε το τρίκλινο-δίκλινο της παρέας, 2-τρίκλινα; 1. ΤΑRΚΑS : 18/04 Κουτλουμουσίου 19/04 Σκήτη Αγίου Ανδρέα 20/04 Γρηγορίου 21/04 Αγίου Παύλου Η ομάδα αποτελείται από: α. TARKAS β. αδερφός TARKA γ. kostasKyriakos δ. KostasKyriakos φιλος ε. Vasorfa στ. ΤΗANOSEOD |
|
|||
|
|||
Ακριβώς φίλε μου . . . έχω ένα μικρό προβληματάκι με τη μονή Γρηγορίου,δεν μπορούν μέχρι στιγμής να με φιλοξενήσουν αλλά έχω εξασφαλίσει διαμονή στη μονή Σίμωνος Πέτρας και προσπαθώ καθημερινά μήπως και τύχει κάποια ακύρωση από τη Γρηγορίου!!!Δύο τα τρίκλινα και είμαστε έτοιμοιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μια χαρα Θανο και μπραβο που τα καταφερες. Θα ενημερωσω οταν ερθει η ωρα -μια βδομαδα πριν για δυο τρικλινα η αλοιως στρωματσαδα σε καποιο |
|
|||
|
|||
Κ σε παγκάκι κοιμάμαι . . .
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εκτός κι αν σου έχει πει η ξενοδόχος πως και τελευταία εβδομάδα δεν υπάρχει θέμα ... |
|
|||
|
|||
Επειδη παντα σε ακουω Νικολα μολις πηρα την κυρια Εφη και το τροποποιησα σε δυο τρικλινα.
Θαναση ετοιμος και καλως ηρθες στην παρεα μας |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Α-Ψ-Ο-Γ-Ο-Σ !!! |
|
|||
|
|||
Σας ευχαριστώ όλους για όλα . . . καλώς σας βρήκα!!!Άντε να μαζεύουμε ρούχα σιγά σιγά . . .
|
|
|||
|
|||
Να 'σαι καλά Θάνο μου. Με το καλό να πάμε. Μετράμε μέρες πια.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
67 FIM Rally 2012 Bydgoszcz Poland 19 - 21 July 2012 | nordkapp | Info ταξιδιών εξωτερικού | 0 | 14-12-2011 18:16 |
Hμερολογιο Pirelli, 2012! | black_hawk | Αυτοκίνητο | 6 | 08-12-2011 09:47 |
Τα τέλη κυκλοφορίας για το 2012 | moxor | Χρήσιμα | 11 | 31-10-2011 18:48 |
Νέο Μισθολόγιο ΔΥ για το έτος 2012 | vpentza | Ελλάδα | 5 | 22-10-2011 11:36 |
ΔΕΗ: Ζητά αυξήσεις 30% για το 2012 | MARK | Επικαιρότητα | 11 | 06-10-2011 23:32 |