|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Υγρόψυκτο BMW GS 1200 - Τελευταία νέα
Απόσπασμα:
1199 |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το τελικιαζει με 4η σημαινει ροπη....πολυ ροπη και απο χαμηλα....πολυ χαμηλα...πιστεψε με ειναι απολαυση να κινεισαι με 6η και 2,200 στροφες με 80-90 και κατι στο κοντερ και να ανοιγεις το γκαζι, χωρις να κατεβασεις και να σου κολλαει το στομαχι στην σπονδυλικη σου στηλη....... Οσο για την προστασια...ελλειπεστατη, σε βαραει ο αερας απο παντου αρα και η βροχη και τα ποδια σου τεινουν να ανοιξουν στις υψηλες, ακατανοητα πραγματα δλδ για ενα βαραντερο π.χ.. |
|
|||
|
|||
Υγρόψυκτο BMW GS 1200 - Τελευταία νέα....
|
|
|||
|
|||
Αφού δεν υπάρχουν άλλα "νέα" Θόδωρα! |
|
|||
|
|||
ειδες εσυ κανενα νεο??? αμην και ποτε....
εχουμε εξαντλησει τα παντα... τωρα σε λιγο θα μιλαμε για παπια... και υδροψυκτο ακομη να δουμε... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Όχι φίλε , σημαίνει ότι πήραν ένα έτοιμο κιβώτιο –μετάδοση (από το VFR-F) και έβαλαν κόφτη στα 230 !!! Το ξύσιμο είναι δηλαδή κατόρθωμα??? Ίσως για κάτοχο βάρα, για όλους εμάς ΟΧΙ. Υ.Γ. Τα ανωτέρω ποστ να μεταφερθούν στον σχολιασμό της βλακείας που έβγαλε η Honda, αυτού του crossτέτοιου… |
|
|||
|
|||
Έξυνε κάτω; Πσσσς.
Δύσκολοοο. Θα το πω στο GS μου του 2007 να στεναχωρηθεί (ή να βάλει τα γέλοια - όπως το πάρει κανείς). Θα θυμίσω μόνο έναν φίλο, κάτοχο (και ΣΟΥΠΕΡ οπαδό) του KTM 950 Adventure. Όταν πρωτοπήρε για βόλτα το 1200GS Adventure φίλου του (προσοχή το χοντρο-Adventure όχι το απλό) - με τον οποίο και πάνε τις χωματάδες παρέα (ποτάμια κλπ. όχι... χωματόδρομους), εντυπωσιάστηκε για την δυνατότητα του να στρίβει. Χαρακτηριστικά δε, άπλωνε το χέρι του και με το γάντι χάιδευε την άσφαλτο. Ο κάτοχος 950 που απλά ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΕ το 1200GS Adventure. Μόνο λοιπόν σε αυτές τις καταπληκτικές βάσεις να πατήσει το επόμενο GS (που ΦΥΣΙΚΑ θα πατήσει, δεν είναι ηλίθια η BMW), θα βγάλει πάλι τον killer της κατηγορίας. Απλά πράγματα. (μόνο ο Ολυμπιακός δεν ξέρει να το κάνει αυτό - αλλά άλλο θέμα αυτό - θα δούμε το βράδυ) |
|
|||
|
|||
σωστα, ακομα και για ενα παλαιολιθικο βαραντερο ειναι πανευκολο...........
|
|
|||
|
|||
Λίγο ακόμα και θα καθόταν στην άσφαλτο.
Εγώ διάβασα ότι το ανέφερες σαν να ήταν κάτι περίεργο. Ε δεν είναι. Δεν ξέρω εσένα που το καβαλάς, αλλά την τελευταία φορά που πήγα να γείρω λίγο παραπάνω με Varadero (τραβώντας του γιατί δεν ήθελε) κόντεψα να τα κάνω επάνω μου. Τέσπα. Όπως πάντα ξέρεις καλύτερα (και στην συγκεκριμένη περίπτωση για το Varadero, το δέχομαι κιόλας). Είναι γνωστό εξάλλου πόσο στριφτερό είναι το Varadero, το λένε σε όλους τους μότο κύκλους. Ξέρω έναν που το έστριβε όπως στην φωτό (βασικά καλύτερα). Ήταν τσιφ σε κάποιο κλαμπ δεν θυμάμαι σε ποιο. Νομίζω ΔΕΝ έχει Varadero πια πάντως. Last edited by NLS; 18-09-2012 at 14:40. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τελευταία νέα απο την Λιβύη | bloger73 | Επικαιρότητα | 11 | 18-03-2011 22:22 |
"Η Τελευταία Ομιλία (Ράντυ Πάους)", κι άλλη τροφή για σκέψη... | gemara | Διάφορα | 8 | 06-11-2010 14:07 |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ R 1200 GS ADVENTURE 4/09 Η' ΑΝΤΑΛΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ R 1200 GS SPECIAL EDITION 09 | jmar | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 40 | 11-10-2010 17:13 |
Τελευταία για το r1200gs | sakmant | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 5 | 06-07-2010 18:31 |
F650GS H Τελευταία εξόρμηση | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Χωμάτινες εξορμήσεις | 3 | 24-01-2010 13:45 |