|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" αποκλε
ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΜΕ..ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ 20ΑΡΙ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΝΤΩΣ..
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σήμερα, για σέρβις 10.000 με έλεγχο βαλβίδων, λάδια (castrol 15w-50, δικά μου) + φίλτρο, δαχτυλίδι φίλτρου, βαλβολίνη μετάδοσης (ήθελα εγώ), ρύθμιση συναγερμού, πλήρωσα 87,4€ μετά την έκπτωση λόγω forum. Βάλε συν 48€ το λαδάκι, μείον 23€ η βαλβολίνη (το υπόλοιπο θα χρησιμοποιηθεί στα 20.000 χλμ) , το σέρβις αν γινότανε τυπικά θα πήγαινε περίπου 110€ με τα συγκεκριμένα λάδια. Αν έβαζες 20w-50, με 7€/λίτρο η τιμή πέφτει. Αν πας σε 10w-40 με 15€/λίτρο, ανεβαίνει. Αν χρειαζόμουν ρύθμιση βαλβίδων, επειδή στα μοντέλα 2010 και μετά είναι με καπελώτα, θα έπρεπε να χρησιμοποιηθούν κι άλλα ανταλλακτικά, οπότε θα πλήρωνα παραπάνω. Γι αυτό δεν μπορεί κανείς να σου πει ακριβώς! Χοντρικά, πας με 150€ και παίρνεις ρέστα |
|
|||
|
|||
Επιπλέον έγινε ρύθμιση στις πεταλούδες εισαγωγής, μέσα στην εργασία του σέρβις.
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Τηλεφώνησέ τους για ραντεβού ...
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΣΟ ΒΓΑΙΝΕΙ.. |
|
|||
|
|||
ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΒΑΛΒΙΔΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΕΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ.
Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΤΑΤΟΙ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ''Motion n' style''. ΝΑ ΓΙΑΤΙ GS-FORUM..!!!:sm5::sm5: |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Είχε φίλτρο αέρος, φίλτρο λαδιού, μπουζί κ´ εργασία !! CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Έτοιμη και η δικιά μου. Αλλαχτηκαν τα εξής σε GSA μοντέλο του 10:
υγρά φρενων-βαλβολινη75w-90- φιτρο αερα-μπουζι-δαχτυλίδι-φιλτρο λαδιού-λάδια και χρειάστηκαν και πίσω τακακια.πληρωτεο πόσο 306ευρω έκπτωση 56ευρω.οσον αφορά τα τακακια μου έκανε εντύπωση,ηταν φαγωμενα αρκετά το εσωτερικό περισσότερο. Το πίσω φρένο δεν το παταω ποτέ παρά μόνο σε στάση όταν βρίσκομαι!!Τα μπροστινά έχουν ακομα'' ψωμι'' . είναι φυσιολογικό γι' αυτά τα χιλιόμετρα η φθορά; Υπ'οψιν τη μηχανή τη χρησιμοποιώ καθημερινα εντός κ εκτός πόλης! Νίκο ευχαριστώ πάλι για την προσφορά!! Άμεση και Γρηγόρη εξυπηρέτηση. Όλες οι αλλαγές έγιναν κατόπιν συζήτησης κ συνεννόησης με τον Θαναση! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εμένα πάντως τα είδε προχθές ο Θανάσης στα 25.000km και έχουν 5-10.000km ακόμα σίγουρα !!!
|
|
|||
|
|||
Εχω μια ερωτηση:Σε περιπτωση ζημιας η διαδικασια ειναι η ιδια?Γιατι τη τριτη θα παω τη κουκλα μου στη Motion n Style με την οδικη.(δεν μπορω αλλη μερα λογω δουλειας.)
Ευχαριστω. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρόγραμμα για το πώς θα "τηρήσουμε" το αρχείο αποδείξεων της Εφορίας ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 165 | 09-05-2011 22:06 |
MOTION & STYLE | THANASIS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 31-05-2010 12:32 |
Στην "αγκαλιά" της Τζούλιας το "αυγό του φιδιού" | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 13-03-2010 12:45 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |
φόβοι των ευρωπαίων ότι το "κλίμα της αθήνας" θα φτάσει και σε αυτούς | Vakalos | Επικαιρότητα | 6 | 16-01-2009 12:39 |