|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική αγορά ελαστικών στην Αθήνα !!!
Κι εγω με καινουργια παπα στην μπουμπου!
Ο Νικος γ.....ω τα παιδια και ολο το team εκει! Αψογη η εξυπηρετηση τους και στο μπαμ! Ενα μεγαλο ευχαριστω στο Forum και στον Λεοντοκαρδο για ολα! Last edited by giamil; 21-04-2011 at 18:36. |
|
|||
|
|||
αρκεί giamil να μας διαβάσεις τι πραγματικά λέει το λάστιχο σου επάνω τελικά
|
|
|||
|
|||
Αψογη εξυπηρέτηση και σου βάζει ελαστικό με δείκτη Μ; Μην γινόμαστε αμερικανάκια ρε παιδιά.
|
|
|||
|
|||
Ακουστε φιλαρακια....αν πατε στην σελιδα του Περιστερα που εχει αναλυτικα τους δεικτες ταχυτητας στην ενοτητα Τιπς θα δειτε οτι το Μ=130χλμ
Αληθεια τι σας φενεται ποιο πιθανο...να μου εβαλε λαστιχο σε τετοια διασταση για μεγιστη ταχυτητα 130?η μηπως ειναι καμια ειδικη σημανση οπως λεει ο Νικος? στο κατω κατω το ψαχνω...θα παρω και την ΜΕΤΖΕΛΕΡ απο τριτη τηλ...κ αν τυχον μου χει βαλει λαθος λαστιχο δεν νομιζω να εχει προβλημα να το αλλαξει κιολας!θα δουμε.... περα απ αυτο το οτι ειναι εξυπηρετικοτατοι-γρηγοροι και ευγενικα παιδια εκει μεσα ειναι αληθεια!και οτι μεσω του Forum παιζουν πολυ καλες τιμες ειναι κι αυτο αληθεια! http://www.metzelermoto.com/web/fitm...omeMotoFull.do Last edited by giamil; 22-04-2011 at 01:28. |
|
|||
|
|||
Παρεξηγηση ΤΕΛΟΣ!
Τα λαστιχα ειναι κομπλε! 59V & 69V! Σημερα και με το φως της μερασ μιας και προστες το βραδυ στο γκαραζ με ημιφως δεν εβγαζα και πολλα καταλαβα που εχουν την ενδειξη ταχυτητας....Η σημανση που ειδα εγω μετα το λογοτυπο ΕΧΡ Μ δεν ειναι ο δεικτης ταχυτητασ οπως ειχα την εντυπωση.... Σορρυ για το κονφιοζιον! Οποτε ουτε αμερκανακια ειμαστε και ο Περι κομπλε οπως τα πα! |
|
|||
|
|||
Θα απολογηθώ και πάλι, μας μπέρδεψες από την χαρά σου που έβαλες καινούργια λάστιχα. Και πάλι συγγνώμη, καλό Πάσχα.
|
|
|||
|
|||
Λεοντόκαρδε όταν αναστήσουμε με το καλό ,
γίνεται να ενημερωθεί Περιστεράς για αλλαγή ελαστικών στην μπουμπού μου ? |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
....
|
|||
|
|||
Και για 'μενα παπα Νίκο
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Βορείου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 272 | 23-12-2013 12:07 |
Ομαδική αγορά μπαταρίας Odyssey | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 638 | 13-12-2013 20:38 |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Νοτίου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 84 | 25-10-2013 19:34 |
Ομαδική αγορά ανταλλακτικών-MOTORWORKS | tallspiro | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 0 | 01-02-2010 19:31 |