|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Νώντα, καλό "ταξίδι" ...
.........................................................
|
|
|||
|
|||
Έμαθα για το forum εδώ από την Έλενα, έγινα μέλος για να μπορέσω να διαβάσω τα όσα γράφετε για τον Νώντα, μίλησα με τον Λεοντόκαρδο στο τηλέφωνο. Μου είπε ότι ο Νώντας ήξερε δια ζώσης κάποιους από εσάς, οι υπόλοιποι τον ξέρετε από όσα έγραφε…
Η Έλενα, η γυναίκα του, η αγάπη του, και συνοδοιπόρος του στην ζωή και στα ταξίδια του, θα σας πει περισσότερα για το πώς έγινε, όταν θα μπορέσει. Μου ζήτησε να το κάνει εκείνη. Από πλευράς μου και εκ μέρους της οικογένειας του Νώντα, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τα καλά σας λόγια. Κάποιοι που τον γνωρίσατε, από αυτά που γράφετε καταλαβαίνω ότι τον καταλάβατε σε βάθος, και τον αγαπήσατε. Σας ευχαριστούμε για όσα γράφετε, που είναι σαν ευχές και προσευχές για τον Νώντα. Τις έχω μεταφέρει στους γονείς μας. Αν σας παρηγορεί, παρόλη την τραγικότητα του περιστατικού (μόλις δυο μήνες παντρεμένος, 39 χρονών, σε ταξίδι μέλιτος), ο Νώντας έφυγε ευτυχισμένος. Με την αγάπη της ζωής του, την Έλενα, πάνω στην μηχανή της ζωής του και γυρνώντας/επιστρέφοντας από το ταξίδι της ζωής του. Θα μπορούσε να είναι μαζί μας για πολλά από τα επόμενα χρόνια. Και ναι, έφυγε νωρίς, μας άφησε νωρίς, είχε πολλές χαρές ακόμα να ζήσει, πολλά ταξίδια με την μηχανή και την γυναίκα του να κάνει. Όμως έφυγε και προφανώς ήταν να φύγει. Ο πατέρας μου έχει φίλο, αξιωματικό στην αεροπορία, που έπεσε με το αεροπλάνο που οδηγούσε πάνω σε ηλεκτροφόρα σύρματα πάνω στον Ταΰγετο. Έπεσε το αεροπλάνο και εκείνος βγήκε από το αεροπλάνο, … ξεσκονίστηκε και έφυγε. Με αυτήν την ιστορία, εύχομαι σε όλους σας να έχετε πάντα τόση τύχη όπως ο φίλος του πατέρα μου, στον δρόμο σας. Θα χαρώ να γνωρίσω όσους από εσάς έρθετε στην κηδεία. Ελάτε να με βρείτε και πείτε μου ωραίες ιστορίες για τον Νώντα, τις οποίες θα μεταφέρω με την πρώτη ευκαιρία στους γονείς μου Η αδελφή του Νώντα, Ιφιγένεια |
|
||||
|
||||
Αγαπητή Ιφιγένεια,
είναι τιμή μας που ανάμεσα στα τρεξίματα των ημερών, αλλά και στην οδύνη που σας διακατέχει, έκανες τον βήμα να γίνεις μέλος της παρέας μας και να μας πεις δυό κουβέντες για τον αδελφό σου τον Νώντα. Από τα παραπάνω γραφόμενά σου, αλλά κ από την κατ' ιδίαν συζήτησή μας, δείχνεις μια κοπέλα δυνατή, απ' αυτές τις κοπέλες, που αρπάζουν την ζωή απ' τα μαλλιά .... Όλοι εμείς οι γνωστοί, φίλοι κ συνοδοιπόροι του Νώντα, σου ευχόμαστε καλό κουράγιο, σ' αυτή την τραγική οικογενειακή σας στιγμή ... Υ.Γ. Να μεταβιβάσεις τα θερμά μας συλλυπητήρια, στους χαροκαμένους γονείς σου ! .
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καλό κουράγιο και καλή δύναμη σε όλους σας. |
|
|||
|
|||
Καλό κουράγιο στην οικογένειά σας.
|
|
|||
|
|||
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
|
|
|||
|
|||
Τα θερμότατα συλλυπητήρια από όλους εμάς
και σε σένα Ιφιγένεια ! Να ζήσετε να θυμάστε το παλληκάρι σας ! . |
|
|||
|
|||
Το παληκάρι δεν το γνώριζα. Πως θα ήταν δυνατόν άλωστε, αφού αυτός ήταν μπεμβεδάκιας (έτσι για να σπάσω τον πάγο).
Αλλά ήταν ένας από την μοτοσικλετιστική συντροφιά, που από οτι διαβάζω ενεργό ταξιδιωτικοφάγο μέλος. Φίλοι μου, πολύ προσοχή, για να είναι ο φίλος Νώντας ο τελευταίος άτυχος της παρέας. Καλό ταξίδι και πολλά κουράγια στην οικογένεια. |
|
|||
|
|||
ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΖΩΗ ΣΕ ΣΑΣ
Last edited by dimra; 24-08-2011 at 22:25. |
|
|||
|
|||
Διαβάζω αυτό που έγινε και δεν έχω λόγια να πω.
Πριν από λίγες ώρες πήρα μια μεγάλη χαρά, μα ένας κόμπος δεν με αφήνει να την απολαύσω. Η θύμησή του είναι το μόνο που μπορώ να προσφέρω και αυτό εύχομαι σε όσους τον γνώρισαν και τον αγάπησαν. Να είστε καλά να τον θυμάστε στα καλύτερά του. |
Tags |
νοντας, νοντασ, νωντασ, νώντας, nodas, nondas, nontas |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ρωτώντας πάς στη πόλη | rosebud | Καλώς ήλθατε | 24 | 24-11-2010 12:49 |
Απ' την Τορώνη στην Κορώνη | nikos-x | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 8 | 28-08-2010 21:14 |
τυφώνας Κατερίνα | gandreas | Τι μας έτυχε | 13 | 24-07-2010 10:18 |
Πάρνηθα-Αυλώνα 40 χιλ.χωμα | wet & dirty | Χωμάτινες εξορμήσεις | 29 | 20-11-2009 00:44 |
Ψευδώνυμα-επίθετα ξένων διασήμων | Alext | Διάφορα | 1 | 05-09-2009 11:25 |