|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Υγρόψυκτο BMW GS 1200 - Τελευταία νέα
....παιδες μην κολλατε σε λεπτομεριες και ξεχνατε την ουσια ...καμια μηχανη δεν στριβει καλυτερα απ την αλλη ....οι οδηγοι τις στριβουνε !
..εξαλου ... αν και εγω λατρης του Offtopic και του spam ...οφειλω να πω οτι εχουμε ξεφύυυγ!!!!! ....επι της ουσιας λοπον ....κανα νεο απ το νεο GS εχουμε? ....... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απο εσενα περιμενουμε που εχεις πιο αμεση επαφη με τον τοπο παραγωγης............. |
|
|||
|
|||
Χαχαχα πληρωμένη απάντηση.
Πάντως με τον τρόπο που το λες έξω έχεις πέσει. Δεν πειράζει όμως. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Οταν γινεται η συγκριση για το πιο μηχανακι στριβει καλυτερα ή ευκολοτερα παντα γινεται με βαση να το οδηγαει ο ιδιος οδηγος...οπως το βαραντερο στα πολλα χιλιομετρα σε εθνικη υπερεχει και ειναι πιο ξεκουραστο ετσι και το Gs υπερεχει σε επαρχιακο και ειναι απολαυση να το οδηγας Κατσε να βγει και το καινουργιο και βλεπουμε τι εχουν βελτιωσει και τι οχι (προσωπικα θα ηθελα μια πιο ταξιδιαρικη 6η οπως εχω ξαναπει ετσι ωστε να μην ''φωναζει'' ψηλα ο boxer και να εχει λιγοτερους κραδασμους) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Την φωτο αυτη την εχετε δει πολλες φορες ειναι η αληθεια αλλα εγω την εβαλα για ΕΝΑΝ που πιθανως να μην την ειχε δει.................κυκλοφορουν δε στο διαδυκτυο κι αλλες παρομοιες με ''στριφτερα'' βαραντερο οδηγημενα απο θεοπαλαβους.......αλλα ας μην προκαλουμε..... Ειμαι δε ο πρωτος που ''εκραξα'' οταν αρχισε να θαβεται το νεο GS, σε αυτο εδω το νημα, πριν ακομα το δουμε..... |
|
|||
|
|||
Εγώ πάντως το λέω: Το GS στρίβει όχι λίγο, αλλά πολύ καλύτερα από το Varadero, με τον ίδιο οδηγό,
ΟΚ; |
|
|||
|
|||
Στην ΟΜΑΔΑ ελεγαν...αμα δεν μπορεις γινε κομμωτης,αμα δεν μπορεις καθολου γινε κομμωτης του κ--ου ,για οσους γραφουν οτι δεν ξυνουν μαρσπιε τα VARADERO
|
|
|||
|
|||
Ξ Ε Φ Υ Γ Α Μ Ε!!!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ειπαμε με ποση EYKOΛΙΑ ξυνουν σε σχεση με τα GS οταν τα οδηγαει ο ιδιος μεσος αναβατης, οχι ο Rossi... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αν συνεχισετε να λετε οτι να ειναι να δειτε εγω το τι θα πω |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τελευταία νέα απο την Λιβύη | bloger73 | Επικαιρότητα | 11 | 18-03-2011 22:22 |
"Η Τελευταία Ομιλία (Ράντυ Πάους)", κι άλλη τροφή για σκέψη... | gemara | Διάφορα | 8 | 06-11-2010 14:07 |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ R 1200 GS ADVENTURE 4/09 Η' ΑΝΤΑΛΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ R 1200 GS SPECIAL EDITION 09 | jmar | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 40 | 11-10-2010 17:13 |
Τελευταία για το r1200gs | sakmant | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 5 | 06-07-2010 18:31 |
F650GS H Τελευταία εξόρμηση | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Χωμάτινες εξορμήσεις | 3 | 24-01-2010 13:45 |