|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Άγιο Όρος - επίσκεψη του GSforum την άνοιξη!
Παιδιά Καλησπέρα
Είμαι ο Μάνος Manos CB από το Ηράκλειο φιλαράκι και συνάδελφος του Ευτύχη Ο Ευτυχούλης με ξεμυάλισε με την εκδρομή του Forum στο Άγιο Όρος και μιας και θα ανέβουμε παρέα με τις μηχανές στην Θεσσαλονίκη για ένα συνέδριο προλαβαίνω να έρθω μαζί σας στο Άγιο Όρος στις 20/4 Πείτε μου τι πρέπει να κάνω και αν προλαβαίνω να συμμετάσχω στην όμορφη παρέα σας . Σας ευχαριστώ για την κατανόηση και ελπίζω να βρεθώ στην Άγια Πολιτεία και να πάρω και εγώ μαζί σας την άγια επιφοίτηση |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Καλημέρα Μάνο. Καλώς ήρθες στην παρέα μας. Για τη διαδικασία θα σε ενημερώνει ο Ευτύχης. Μείνε κι εσύ αν θες συντονισμένος για ότι νεότερο. Μετράμε αντίστροφα!
Με το καλό λοιπόν! |
|
|||
|
|||
Καλημέρα και από εμένα Νίκο, ευχαριστώ πολύ για την άμεσή ενημέρωση θα έιμαι stand bay με τον Ευτίχη για νεότερα.!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Τελικά ο φίλος μου που ήταν να έρθει θα έρθει.Ξεκίνησα ήδη τις διαδικασίες για εξασφάλιση διαμονητηρίου και διαμονής στις Μόνες.Οπότε στην ομάδα μου προστίθεται άλλο ένα άτομο ...
|
|
|||
|
|||
Καλησπέρα κι εγώ ευτύχη εδώ στο δήμο είμαι άκουσα την εκδρομούλα και μ αρέσει σαν ιδέα (τώρα και αρκετό καιρό σκέφτομαι μια βόλτα στο Αγιο Ορος) τι πρέπει να κάνω γι να έχω κι εγώ συμμετοχή?
|
|
|||
|
|||
καλησπέρα φιλοι μου , μιας και δε γνωρίζω θα ήθελα να ρωτήσω... Υπαρχει δυνατότητα να μπούμε με τις μηχανές στο Αγιο όρος?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
Μανόλη μόνο μαζί δεν κοιμόμαστε, πάρε με τηλέφωνο να σου πω τι γίνετε διότι και έμένα ο Νίκος με τον Αργύρη με βοήθεισαν Να είναι καλά τα παιδιά .
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
67 FIM Rally 2012 Bydgoszcz Poland 19 - 21 July 2012 | nordkapp | Info ταξιδιών εξωτερικού | 0 | 14-12-2011 18:16 |
Hμερολογιο Pirelli, 2012! | black_hawk | Αυτοκίνητο | 6 | 08-12-2011 09:47 |
Τα τέλη κυκλοφορίας για το 2012 | moxor | Χρήσιμα | 11 | 31-10-2011 18:48 |
Νέο Μισθολόγιο ΔΥ για το έτος 2012 | vpentza | Ελλάδα | 5 | 22-10-2011 11:36 |
ΔΕΗ: Ζητά αυξήσεις 30% για το 2012 | MARK | Επικαιρότητα | 11 | 06-10-2011 23:32 |