|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: H νέα BMW R 1200 GS/2013 είναι εδώ !!!
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Νομίζω ότι η αεροδυναμική της καινούριας μάσκας θα καταργεί μάλλον τα flaps που συνόδευαν τον ανεμοθώρακα του προηγούμενου μοντέλου (adve). Το παρατήρησε κανείς άλλος ή είναι της φαντασίας μου;
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μπορεί να έχεις δίκιο, ποιος ξέρει. Θα δούμε όταν αρχίσει να την οδηγά κάνας δημοσιογράφος. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απαραδεκτος οπως παντα.................. Ψαξε τα ποστς του ''ακατονομαστου'' να δεις οτι πουθενα δεν ειπε οτι ο μποξερ πεθανε.... Παντα ελεγε οτι ο σημερινος (μεχρι χθες) αεροψυκτος μποξερ πεθανε και χωρις υδροψυξη δεν θα πηγαινε πουθενα λογω ρυπων. Επισης ειπε οτι ηταν δυσκολο να χωρεσει η υδροψυξη, οχι αδυνατον μιας και υπηρξε και στο παρελθον αλλα δεν βγηκε στην παραγωγη, αλλα δυσκολο.......και δυσκολο ηταν αν ηθελε να διατηρησει τα χαρακτηριστικα του παλιου. Οι γερμανοι ομως τα καταφεραν και μπραβο τους. Τελος, λιγος σεβασμος απο εσενα και τον αλλο τον ανεκδιηγητο πεθαμενο και ξαφνικα αναστημενο ''ΜανοΣαμο'' σε εναν ανθρωπο ο οποιος δουλευει 14 ωρες την ημερα (07:00-22:00) 7 ημερες την εβδομαδα στην πολεμικη αθηνα και δεν εχει χρονο να συμμετεχει στην εγκαρδια, φιλικη και ειρωνικη συζητηση σας δια το προσωπο του δεν βλαπτει......αλλα σεβασμος υπαρχει μονον απο εσας προς εσας κοιτωντας το ειδωλο σας στον καθρεπτη............ματαιοδοξοι οπως παντα. |
|
|||
|
|||
Επειδή το multiquote είναι ταλαιπωρία, θα σου απαντήσω με νούμερα.
1. Πάλι δεν το κατάλαβα. Η BMW ήταν οκ στους χρόνους της. Δεν ήρθε νωρίς το επόμενο. Δες όλες τις ανανεώσεις από το δικό σου και πέρα. Όσο για την διαδικασία παραγωγής ας περιμένουμε να δούμε. Από τώρα την καταδίκασες. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ κάποια πράγματα είναι μοιραία όταν ένα αντικείμενο από "λίγα και προσεγμένα" (όπως ίσως το 1100) γίνεται ευρέως καταναλωτικό. 2. ΟΚ. Επίσης δεν το βλέπω κακό. Γιατί η δική σου ή δική μου φιλοσοφία είναι καλύτερη; 3. Πάλι δεν μου λες τι θα "χειροτερέψει" τεχνολογικά στο νέο 1200 από το ΤΩΡΙΝΟ 1200. Στο τωρινό δεν θες tablet. Στο επόμενο έχει τα ίδια ηλεκτρονικά. Δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα. Στο σημερινό με το CANBUS (μια τεχνολογία σχεδών 20 ετών στα αυτοκίνητα) ναι για να διαβάσεις τα διαγνωστικά θες μηχάνημα. Σου λέει όμως τι έχει η μηχανή, μερικά από τα οποία που σου λέει, πριν από τέτοια συστήματα ναι δεν χαλάγανε, μερικά όμως χαλάγανε και μύριζαν τα νύχια τους να βρούνε τι φταίει. Όσο για το θαυμαστό αυτό μηχάνημα που έχει η BMW, μπορείς και μόνος σου να αγοράσεις (ένα γενικό για CANBUS) δεν θυμάμαι με πόσα, νομίζω γύρω στα 200 ευρώ (η μηχανή κάνει 15 χιλιάρικα, τα 200 ευρώ θα τα αντέξει κάποιος). Μεγάλη δουλειά. 4. Ναι και; Από τη μία μιλάμε για το τέλειο μπαλαντέρ, από την άλλη για κάτι για τελείως ειδικό κοινό και χρήση. 5. Η BMW βγάζει κάποια μοντέλα. Μετά αλλάζει. Μετά ξαναλλάζει. Δεν σε καλύπτει κάποιο από αυτά, κοιτάς αλλού. Δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να φτιάξει η BMW μια μηχανή ακριβώς για τα γούστα σου (ή τα δικά μου). Δεν υποχρέωσε να αγοράσεις. 6. Τι εδώ εννοείς η Ελλάδα; Ναι και; Δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις. 7. Στο μαγικό κόσμο του έλικα είμαι τα τελευταία 10 χρόνια. Δεν με θεωρώ νέο. Ούτε φυσικά παλιό. Ο έλικας μου είναι απλώς μια επιλογή επειδή μέχρι στιγμής ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ, όχι ότι θα μου κάνει υποχρεωτικά σε 10 χρόνια. Με αυτή την έννοια καλώς ήρθες εσύ στο μαγικό κόσμο του εμπορίου. Είμαι σίγουρος ότι και οι δικές σου εμμονές μπορεί να ακούγονται ανέκδοτο σε αυτούς που ορκιζόντουσαν στην R65. Μακάρι να έχεις δίκιο για την Ελλάδα το πως τη θεωρούν. Εγώ δεν το πολυπιστεύω, αλλά υποθέτω κάπου θα το ξέρεις, οπότε πάω πάσο. |
|
|||
|
|||
Δεν θα ασχοληθώ με τα άλλα που έγραψες (υπάρχουν γραμμένα τα πάντα τα παλιά κλπ.). Δεν αλλάζω και τα (κάκιστα) συμπεράσματα μου για σένα.
Αλλά να ξέρεις ότι ως εργαζόμενο (που χαίρομαι ότι είσαι και δεν έχεις στάτους άνεργου πια), σε σέβομαι, εφόσον αυτός είναι ο λόγος. Επίσης μη σου ξαναπεράσει η υποψία ότι έχεις το μαγικό και απόλυτο κριτήριο για τους άλλους ανθρώπους (όπως ούτε και εγώ άλλωστε). Γιατί η τελική σου φράση κάτι τέτοιο δείχνει πάλι. Last edited by NLS; 21-10-2012 at 22:19. |
|
|||
|
|||
Είσαι απιστευτος!
Δε πιστεύω να θες και αποδείξεις... Αν κι εγω πιστεύω οτι πήρε το ταξί μόνο και μόνο για να γλιτώσει την αντιπαράθεση μαζί σου! ΥΓ.ο Γιώργος εχει iPhone!!! |
|
|||
|
|||
Σιγά μην θέλω αποδείξεις.
Ταξί; Ο μόνος τρόπος να γλυτώσει την αντιπαράθεση μαζί μου είναι να πάρει GS. ΥΓ. Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό. (ώρα να προσπαθήσω να κοιμηθώ τώρα, ο μικρός έχει τρελαθεί στο βήχα και μας κρατάει ξύπνιους) Last edited by NLS; 22-10-2012 at 03:41. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Έχει πάρει πρώτος νούμερο ο Ναπο . Δεν θα μας χαλασεις την σειρά εσυ !!! |
|
|||
|
|||
Εγώ το ξέρω, αυτός το έχει συνειδητοποιήσει;
|
|
|