|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ασφαλτινα Ελληνικα Βουνα!! 7-8-9 Σεπτ. 2012!!
[Spam on]
Δεν άντεξα να μην ανεβάσω το κατιτίς μου [Spam off] |
|
|||
|
|||
Εφτασα και εγω. Ολα καλα.
Πολυ καλη εμπειρια. Χαρηκα που γνωρισα ολα τα παιδια. Ποτε ειναι τα ασφαλτινα βουνα 2???? δηλωνω απο τωρα συμμετοχη Καληνυχτα σε ολους και καλη ξεκουραση |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
δεν γυρισες τελευταιος...........οι πειραιωτες, o B.Π και ο staga στην βαση τους
σε κανενα μισαωρο και ο φοινικας, με το καλο.......... τρομερο διημερο....με παλιοφιλους και οχι μονο, φανταστικες διαδρομες στα βουνα και στην θαλασσα ο ΝΑΚΟΣ........ψηστης οπως παντα 1200 μπραβο στον Πασχαλη και τον Χαρη, που ετρεξαν την εκδρομη και ηταν η αιτια να περασουμε πολυ ομορφα......... αντε και στην επομενη............. |
|
|||
|
|||
Καλή επιστροφή και ξεκούραση και στους υπόλοιπους. Από αύριο περιμένουμε πλούσιο φωτορεπορταζ.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σχώρα με καπετάνιε... Ξέχασα τους θαλλασόλυκους.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
για να μας κρατάς τσίτα έτσι.... |
|
|||
|
|||
Back to base και μεις...
μεγαλο Μπραβο στους εμπνευστες και διοργανωτες της βολτας αυτης απιστευτα τα Ελληνικα βουνα φοβερη η παρεα αεροπλανικη η προβατινα του Νακου αντε και στην επομενη με υγεια να ξαναβρεθουμε ολοι παρεα!! |
|
|||
|
|||
Πλακα μου κανεις τωρα ετσι?
|
|
|||
|
|||
γιατι ρε μεγαλε εμεις απο που πηγαμε εχτες λευκαδα? ενταξει καποιοι ειδατε λιγο βουνο παραπανω... τι να κανουμε τωρα...? μην ξεχνας οτι ειμαστε και θαλασσινοι εμεις..και μας αιχμαλωτησε σημερα! θα τα δουμε στο 2 εμεις αυτα που χασαμε τωρα... ντοντ γουορι μαι μαν! ριλαξ! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Bασιλη φιλε να σου πω για ακομα μια φορα οτι αυτες τις εκδρομες δεν τις χανς. τωρα το RT μετα απο τετοια βολτα μονο βρανχιασμενο δεν ειναι....... με τετοια παρεα......χιχιχιχιχιχιχιχι |
|
|