|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ασφαλτινα Ελληνικα Βουνα 2. 6-7-8/9/13!!
καλή επιστροφή αγόρια
με λίγα λόγια........ ήταν καταπληκτικά φωτό αργότερα κορίτσια χάρηκα που τα ξανά πάμε |
|
|||
|
|||
Καλή επιστροφή σε όλους !!!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Καλά να περνάτε παιδιά
Και καλή επιστροφή Last edited by MARK; 08-09-2013 at 17:20. |
|
|||
|
|||
Καλή επιστροφή παίδες
|
|
|||
|
|||
Ωραιες φωτογραφιοες ,πρωσοπα γνωστα και μη , ομορφες στιγμες! Μαγκες παντα να περνατε καλα , και να μας "φτιαχνετε" !! εχω σκασει ππου δεν μπορεσα να ανεβω φετος μαζι σας αρα να ειμαστε καλα και του χρονου εδω ειμαστε!! Σας ζηλεψα , σας θαυμασα ταξιδεψα μαζι σας εστω και εξ'αποστασεως απο Χαλκιδα!! Σας ευχομαι σε ολους καλη επιστροφη , καλα χιλιομετρα και παντα ορθιοι !! Στο επανιδειν συντομα!! να ειστε ολοι καλα φιλαρακια !!
|
|
|||
|
|||
Στο σπίτι και εγώ από ώρα !καλή ξεκούραση σε όλους ειδικά σε αυτούς που χόρευαν μέχρι το πρωί ! ....φωτογραφίες από τη δική μου ματιά αφού τις ξεκαθαρίσω πρώτα βλέπετε τράβηξα πάνω από πεντακόσιες πενήντα, χώρια τα βίντεο .....υπομονή !!!
Οσο για τις εντυπώσεις ? οι διαδρομές ? το πάρτι ? η διοργάνωση ? οι συμμετέχοντες ? περισσότερα όμως σε λίγες μέρες !! |
|
|||
|
|||
Και εγω ειδη στην δουλειά μου
Ευτηχως περασαμε πολυ ομορφα. Ευχαριστούμε οσους τρεξανε για να περάσουμε πολυ ομορφα ολοι εμεις!!! Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
πισω και εγω...ολα ηταν υπεροχα...ελειψα δυο μερες και μου φαινεται βδομαδα....ομορφα τοπια....ομορφοι ανθρωποι...και του χρονου
*τα συγχαρητηρια μου στους διοργανωτές και σε οσους ασχολήθηκαν για την εκδηλωση αυτη... ...και στα τρελλα αγόρια για τα φοβερα...ΤΣΙΦΤΕΤΕΕΛΙαααΑΑΑΑΑ... |
|
|||
|
|||
H Θεσσαλονικη σπιτι..
Ενα μεγαλο μπραβο στην πιο γελαστη παρεα! Αυτη των Ασφαλτινων Ελληνικων Βουνων 2! Το σκεφτηκαμε, το σχεδιασαμε, και στο τελος το οδηγησαμε! Χορευοντας και γελωντας απο ακρη σε ακρη της πανεμορφης Ελλαδας! Ευχαριστω ολους σας, εναν προς εναν, για αυτο το υπεροχο Σαββατοκυριακο. Ραντεβου στα Ασφαλτινα Ελληνικα Βουνα 3 |
|
|