|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Το GS Forum, ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη 21 έως 24 Μαΐου 2010!
|
|
|||
|
|||
Όταν είσαι πιστός πάντα προσευχεσαι Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή...Μπλέ τζαμί ήταν και ο κουμπάρος μαζί.Πρώτη φορά ταξίδι με μηχανή και έγραψε 2500 km.Αν δεν ψώνιζε και τόσα πολλά θα ήταν ο τέλειος συνεπιβάτης |
|
|||
|
|||
Μέσα στη Αγία Σοφία Με το.....φέσι της Ελλάδας προς το ΔΝΤ Ειναι κουζουλός,είναι κουζουλός ο Κρητικός (jmar) Πάρτε και τα παπούτσια στο χέρι για να μαθετε 'Οτι και να πεις είναι λίγο Τα σοβαρά μηχανάκια της αστυνομίας φυλάγανε τα πιο επισκέψημα αξιοθέτα.Τα άλλα τα είχαν για να ρυθμίζουν την κυκλοφορία Σας το είπα.Ψώνιζε πολύ Και είχαμε και την τύχη να παρακολουθήσουμε Θεία Λειτουργία στο Οικουμενικό Πατρειαρχείο.(Από τις πιο συγκινητικές στιγμές για εμένα) άλλος οδηγούσε και άλλη.......κουβάλαγε δεν γίνεται να βγάλεις σοβαρή φωτογραφία γι αυτό και η Μαρία αποφάσησε να τον αφήσει για λίγο μακρυά της Αλλά αυτός.....το βιολί του.Γειά σου ρε Vasorfa Όλα τα λεφτά.Alexander the Great και η κυρά του.(σκληρό καρύδι.Δεν μπόρεσε ο ταρίφας να της φάει το εικοσάευρω και του έδωσε μόνο πέντε τούρκικες λίρες ) 'Οταν είασαι από την πλευρά της Ασίας καπως έτσι φαίνεται η Πόλη και τέλος....... Τα δωμάτια που φιλοξένησαν τις κορμάρες μας. |
|
|||
|
|||
Πάρα πολλή ωραίες η φωτογραφίες. .Μπράβο αλά έχω μια απορία και αν μπορείτε να με βοηθήσετε.. Στην εκδρομή ήταν μόνο όσοι φαίνονται η έγινε κάποια επιλογή… Μόνο τα αργά Αερόψυκτα βλέπω.. Δεν πειράζει γιατί κάποιος ψηλός νομίζω οδηγούσε( χιλιάρα) τι αρχοντικό μηχάνημα , είχανε πάθει όλοι την πλάκα τους , μου είπε λοιπόν να μη δίνω σημασία… ? ? ? ? ? Καλό Σαββατοκύριακο .. Εγώ δεν μπορώ να ανεβάσω της δικές μου. Θα της παραδώσω στον Δημήτρη την Τετάρτη στην συνάντηση… Καλά να περνάτε Ναπολέων |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το βάλανε λοιπον εκει γιατί είναι - Πανακριβο στην συντηρηση του - Ακομα και για να το δεις, πρεπει να πληρωσεις - Αφου πλεον δεν μπορει να ειναι χρησιμο κατι, το βαπτιζουμε ΑΞΙΟΘΕΑΤΟ - Τα αλλα τα ειχαν για την κυκλοφορια, γιατι εαν χρειαστει μπορουν να τρεξουν, να κινηθουν μεσα στην Τουρκικη κινηση. Ενω τα "σοβαρα μηχανακια" εχουν να τους βαλουν βενζινη, απο τοτε που ειχε 0,50 ευρω - "Εαν συμβει καμια βομβιστικη επιθεση, ας μας καψουν αυτά, τα αχρηστα, που τα πηραμε ακριβα μεν, αλλα η μιζα ηταν καλη." σκεφτηκε ο αρμοδιος. (sorry, αλλα δεν αντεξα να μην απαντησω) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Παρατήρηση 2η: Σου ξαναείπα ότι οι κακές συναναστροφές με τον George P, θα σε χαλάσουν και σένα! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Τι βλέπω και δεν βλέπω στις φωτογραφίες...
Φωτογραφία μέσα σε ναό απαγορεύεται!!!. Ο αστυφύλακας είναι σαν τον Terminator αγέλαστος και έτοιμος να σας «γράψει», λογικά θα ήσασταν περισσότεροι, που είναι οι άλλοι οεεοοο, βάλτε και άλλες.... και πάντα τέτοια.:sm4: |
|
|||
|
|||
αυτα ειναι τα χαλια δωματια 1χ1 ;;;;;; |
|
||||
|
||||
Κώστα, το δωμάτιο ΔΕΝ μετράει με το μέγεθός του, αλλά με την "κορμάρα" που φιλοξενεί ...
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το GS Forum ταξιδεύει στην Ευρώπη ! | syan | Ταξίδια στο εξωτερικό | 358 | 22-07-2011 00:59 |
Εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη 21 έως 24 Μαίου 2010 !!! | georgekostas | Ταξίδια στο εξωτερικό | 211 | 26-02-2010 05:16 |
Το GS Forum στην TV !!! | Black_Shadow | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 46 | 25-02-2010 11:26 |