|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" αποκλε
Καλησπέρα και πάλι,
Οι νέες εγκαταστάσεις του Motion n' Style είναι στην παρακάτω διεθύνση ; Λ.Κρυονερίου 3-5, Αγ.Στέφανος Tηλ.2106215562 PS:Ευχαριστώ Νίκο γαι την άμμεση εξυπηρέτηση. |
|
|||
|
|||
Καλησπέρα! Ήρθε η ώρα του πρώτου σέρβις της καινούριας μου μικρής και θα ήθελα να κάνω χρήση της προσφοράς για τα μέλη του φόρουμ. Θα στείλω και pm.
|
|
|||
|
|||
Καλησπερα και απο εμενα! ηρθε η ωρα να κανω το service των 20.000 χλμ. στελνω και π.μ.
ευχαριστω πολυ! |
|
|||
|
|||
Καλησπερα, θελω να κανω μια επισκεψη στην Motion n' Style για ελεγχο στο συστημα μεταδοσης.
Νικόλα στελνω π.μ. |
|
|||
|
|||
Εμένα είναι η σειρά μου να ξανα-ευχαριστήσω δημόσια τον Θανάση,την Motion N Style και φυσικά το φόρουμ για την προσφορά που μας κάνει.
Θέμα-πρόβλημα με το κιβώτιο (το κλασσικό πλέον και ήδη γνωστό),ο Θανάσης απλά άψογος,κάλυψη από BMW με good will εγγύηση,αφού είχε περάσει η 2ετία,πληρωμή μόνο εργατικά (και αυτά με τη δική μας έκπτωση) και τέλος καλό όλα καλά και χαίρομαι ξανά την μοσχο-κοκκινούλα μου! |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καλορίζική........... Άντε και να πηγαίνεις μόνο για service σου εύχομαι! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Λίγο καθυστερημένα βέβαια, αλλά επειδή θα ξαναπάω (ήρθε το ανταλλακτικό), οφείλω να αναγνωρίσω τα εξής:
Ο Θανάσης μου ενέπνευσε απόλυτη εμπιστοσύνη και σιγουριά για το ότι έκανε ότι καλύτερο περνούσε από το χέρι του για να κάνει την ''μικρή μου'' να λειτουργήσει στρωτά. Το ρελαντί ήταν αρύθμιστο, οι ντίζες μαγκωμένες κάτω από το ντεπόζιτο, τα λάδια παλιά και το μηχανάκι μπέρδευε. Μόλις το πήρα από τον Θανάση με κόστος εργασίας και ανταλλακτικών κοντά στα 100 ευρώ (είχε και κάτι ψιλομαζέματα)κατάλαβα ότι τα λεφτά μου πιάσανε τόπο. |
|
|||
|
|||
Καλησπερα,
σημερα πραγματοποιθηκε το service των 80000 χλμ. με την αναμενωμενη επιτυχια καθώς και την αψογη εξυπηρετηση και παροχη υπηρεσιων που διακρίνει τον γνωστο σε όλους μας "Θανάση". Ενα μεγάλο μπράβο στους ανθρώπους του Forum για τις προσπαθειες που κανουν ώστε να απολαμβανουμε τετοιου ειδους υπηρεσιες. Φιλικά, Jprotop Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρόγραμμα για το πώς θα "τηρήσουμε" το αρχείο αποδείξεων της Εφορίας ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 165 | 09-05-2011 22:06 |
MOTION & STYLE | THANASIS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 31-05-2010 12:32 |
Στην "αγκαλιά" της Τζούλιας το "αυγό του φιδιού" | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 13-03-2010 12:45 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |
φόβοι των ευρωπαίων ότι το "κλίμα της αθήνας" θα φτάσει και σε αυτούς | Vakalos | Επικαιρότητα | 6 | 16-01-2009 12:39 |