|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Στο Βόλο Σ/Κ για Τσίπουρα, Μπαράκια... κι εκδρομούλες στο Πήλιο !!! 12-14/1
Κωστή,
Η πρώτη που μου στέλνεις είναι καλή μόνο από τον Άγιο Δημήτριο μέχρι την Βυζίτσα. Από την Βυζίτσα και πίσω (Καλά Νερά, Άνω Λεχώνα...Βόλος) είναι βαρετά και δεν έχει τίποτα το ενδιαφέρον, εκτός ότι το πάμε παραθαλάσσια με κίνηση. Είναι όμως αναγκαστική διαδρομή της επιστροφής για να γυρίσουμε Βόλο από Βυζίτσα. Η δεύτερη διαδρομή που αναφέρεις, από Βόλο για Πορταριά και Τσαγκαράδα έχει πολύ ενδιαφέρον και είναι μαγική. Είναι πολύ καλύτερη - γνώμη μου. Από Τσαγκαράδα όμως, αναγκαστικά είτε γυρίζουμε πίσω την ίδια διαδρομή, είτε καταλήγουμε Βυζίτσα και από κει Βόλο, που είναι η πρώτη εικόνα που στέλνεις. Εάν υπάρχει χρόνος και θέλετε να κάνετε χλμ, από Τσαγκαράδα πηγαίνουμε Μιλήνα (πολύ όμορφο μέρος), και από κει Τρίκερι (30χλμ), αλλά θα είναι μακριά καθώς πρέπει να γυρίσουμε και πίσω. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Στο Βόλο Σ/Κ για Τσίπουρα, Μπαράκια... κι εκδρομούλες στο Πήλιο !!! 12-14/1
Βεβαίως, ...εμένα διπλό..
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Συμμετοχές:
1/ CPretenteriS (μονός) --> με BMW R1200GS πρώτα ο Θεός 2/ Nikos-x (διπλός) --> με Honda Varadero 3/ Michael Chatzilias (διπλός) --> με BMW R1200RT 4/ Napgeo (μονός.. διπλός... τριπλός.... ο Θεός μόνο ξέρει... ) --> με Honda Deauville 5/ BMWgogagis (μονός) --> με BMW R1200GS 6/ Gerakout --> (διπλός) με BMW R1200GS 7/ Evan400f (μονός) --> με Honda Deauville 8/ HAWK_46 (μονός έως τριπλός) --> με Honda Deauville 9/ Syan (διπλός) --> με BMW R1200RT 10/ 11/ 12/ 13/ 14/ 15/ BMW-άκηδεεεεεεςςςςς ξυπνάτεεεε...... γιατί μας 'φάγαν τα Deauville.... Για πάμε λοιπόοοοοοννννννννν !!!!!!!!!!!!!! Για να βλέπω συμμετοχές.... |
|
|||
|
|||
Θα χρειαστεί να χωριστούμε σε 2 groups, δες το εάν είμαστε πολλές μοτοσυκλέτες. Οι δρόμοι εκεί πάνω είναι πολύ στενοί.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν μπορώ ούτε καν να σου δηλώσω αρχική συμμετοχή γιατί αντιμετωπίζω πολλά προβλήματα κ δεν ξέρω αν θα καταφέρω να έρθω. Θα ήταν χαρά μου όμως να σας ξεναγήσω. Μπορώ όμως να σε βοηθήσω με τη διαδρομή. Νομίζω ότι πρέπει να την ξεκινήσεις ανάποδα. Για πολλούς λόγους. Δηλαδή να ξεκινήσεις από Βόλο να πας Χάνια και απο εκεί να πας τη διαδρομή προς Τσαγκαράδα και να επιστρέψεις Βόλο από Μηλιές. Σημαντικό επίσης είναι όταν φτάσεις στις Μηλιές να μην κατευθυνθείς προς Καλά Νερά αλλά να ακολουθήσεις τη διαδρομή Μηλιές - Βυζίτσα - Πινακάτες - Αγ. Γεώργιος Νηλείας - Αγ. Βλάσης και βγαίνεις στη διασταύρωση για Λεχώνια Βόλο (θα σου ποστάρω σε λίγο τη διαδρομή.) Αυτή η διαδρομή θα σε οδηγήσει μέσα πό πολύ όμορφα χωριά και τοπία σε σχέση με την παραλιακή διαδρομή από καλά νερά. Γενικά θα μου πεις, γιατί ρε μεγάλε να κάνω την ανάποδη πορεία? Για ένα και μόνο βασικό λόγο. Η διαδρομή μετά τα χάνια προς τσαγκαράδα σε είναι 100% ανατολική που σημαίνει ότι για να την ευχαριστηθείς θα πρέπει να την κάνεις από το πρωί μέχρι τις 4 το πολύ το απόγευμα που ο ήλιος πέφτει πίσω από το Βουνό. Αυτό θα ρίξει κ τη θερμοκρασία πολύ (το καλοκαίρι συνάντησα 17 βαθμους όταν επεσε ο ήλιος και να φανταστείς δεν ήμουν στα χάνια που η βλάστηση ήταν για χαμηλότερη θερμμοκρασία). Την ίδια στιγμή όταν θα βρεθείς το απόγευμα στις Μηλιές φυσικά θα συναντήσεις ακόμη ημέρα και αν ακολουθήσεις τη διαδρομή προς βυζίτσα κλπ θα απολαύσεις ένα φανταστικό ηλιοβασίλεμα. Τέλος η διαδρομή από Τσαγκαράδα προς Μηλιές κ Βόλο προσφέρεται να είναι στο τέλος γιατί είναι σε δρόμο καλύτερης ποιότητας σε άσφαλτο και καλύτερης χάραξης από τα στροφιλίκια στα Χάνια. Έτσι παρόλο που θα είστε κουρασμένοι η διαδρομή δεν θα σας κουράσει περισσότερο ιδιαίτερα όταν θα φτάνετε Μηλιές. Αυτά κ ότι άλλο θέλεις πάρε με να σε κατατοπίσω. Επίσης θέλει προσοχή και που πίνεις τσίπουρα. Όχι όπου να είναι. Ειλικρινά αν μπορέσω θα έρθω με 1000 |
|
|||
|
|||
οταν λέω πάρε με εννοώ στείλε μου pm. είδες η συνήθεια τι σου κάνει με τα κινητά. Βέβαια αν θες σου στέλνω και κινητό μου.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ελπίζουμε να σε δούμε στην εκδρομή! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το σενάριο για Τρίκκερι έχει πραγματικά ενδιαφέρον. Ειδικά η διαδρομή μετά τη Μηλίνα ως την Αγία Κυριακή. Εκεί τα κάρβουνα νταντεύουν μόνο φρέσκα ψάρια . Εναλλακτικά αφήνουμε τις μηχανές στον Αλογόπορο και περνάμε με το taxi απέναντι στο νησί για αστακομακαρονάδα. Σταματάω εδώ με τις ανήθικες προτάσεις!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Επαυξάνω: Βόλος, Πορταριά, Τσαγκαράδα, Βυζίτσα, Μιλήνα, Παλαιό Τρίκερι, και πίσω. |
Tags |
τσίπουρα, πήλιο, βόλος, στροφιλίκια, εκδρομή |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
21-10-2010 Βραδυνή συνάντηση στο Βόλο | nivam | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 7 | 22-10-2010 18:06 |
Στο Conn-x TV το Κύπελλο Ελλάδας για την τριετία 2010-2013 | MARK | Αθλητισμός | 10 | 16-10-2010 16:40 |
Ένα Φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στο Πήλιο και τις ακτές του | Michael Chatzilias | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 45 | 01-10-2010 18:11 |
Βραδυνή μπύρα στο Βόλο 25-8-10 | nivam | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 11 | 24-08-2010 12:49 |
Βραδυνή μπύρα στο Βόλο | nivam | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 3 | 05-08-2010 21:58 |