|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Καφεδάκι στήν Αίγλη Ζαππείου την Τετάρτη 4/11/09
|
|||
|
|||
Θα βάλω και το κουτί για την μεταφορά...
Σήμερα φαγητό Θα έχει αμα είναι να μην έρθουμε τειλωμένοι..... |
|
|||
|
|||
λογω gazi αποψε εχω κλεισει σε πολυ καλο μαγαζακι!
surprise! |
|
|||
|
|||
Είμαι μέσα....!!!!
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Μόλις έλαβα το confirmation για την αίθουσα .... Στην πρώτη, θα καθήσουν οι μη καπνίζοντες και στην δεύτερη οι καπνίζοντες .... Στην είσοδο, στην ερώτηση "έχετε κάνει κράτηση ;;;" θα απαντάτε απλά.... GS Forum.... .
|
|||
|
|||
Και τον λογαριασμό στους καπνίζοντες που ενισχύουν το φαινόμενο του θερμοκηπίου.......
|
|
|||
|
|||
μου κάνετε πλάκα έτσι???...αφήσατε τον ντινοπουλο να κάνει κουμάντο???!!!!!...αμα ειναι επιβεβαιωστετο να έρθω φορτωμένος..χρυσές κάρτες μπλοκ επιταγών κ οτι λευτα εχω στο σπιτι!!!
|
|
|||
|
|||
το λογαριασμο στον xeno που ειναι τυπος πολυ large τυπος!
για την ακριβεια 4 extra large! |
|
|||
|
|||
οχι φιλε σημερα ο καθενας οτι φαει πλερώνει......σιγα μην πληρωσω εγω τις μελιτζανες σου κ τα κολοκυθακια σου!!!
|
|
|||
|
|||
άντε με το καλό και πιείτε ενα ποτηράκι για τους απανταχού απόντες συμφορουμίτες σας!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καφεδάκι στήν Αίγλη Ζαππείου την Τετάρτη 28/10/09 | riko46 | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 144 | 02-11-2009 23:31 |
Καφεδάκι την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου στην "Αίγλη" Ζαππείου ! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 127 | 09-10-2009 16:51 |
Καφεδάκι την Τετάρτη 13 Μαίου στην "Αίγλη" Ζαππείου ! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 29 | 17-05-2009 13:15 |
Καφεδάκι στην "Αίγλη" στο Ζάππειο Τετάρτη 29 Απριλίου | syan | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 13 | 01-05-2009 13:51 |
Καφεδάκι στην "Αίγλη" στο Ζάππειο Τετάρτη 1 Απριλίου | leonidas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 35 | 04-04-2009 20:55 |