|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Όσοι ξέκοψαν από τη γη τους, έχασαν τον δρόμο για την Ιθάκη.
η επιστροφη του ανθρωπου κοντα στην φυση και η απλοποιηση της ζωης μας ισως να ειναι η μοναδικη ελπιδα για να βρουμε μια λυση στα δυσκολα που ζουμε και στα χειροτερα που ερχονται.Μαλλον ομως οι ''αρχοντες'' το γνωριζουν αυτο και φροντισαν(με την βοηθεια μας) δεκαετιες τωρα να ρημαξουν την επαρχια.
|
|
|||
|
|||
Μες το δικό μου το Χωριό
Έχω φυτέψει δέντρα Νάρχωνται οι συμφορουμίτες μου Να πιάνουμε κουβέντα. Αχ χωριό μου Αγαπημένο Και στην Ήπειρο είσαι ξακουσμένο.................. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ουτε εγω τον εχω γνωρισει προσωπικα αλλα εχω ιδιαιτερη εκτιμηση στις τεχνικες και οχι μονο γνωσεις του. Γνωριζω πως την ιδια εκτιμηση απολαμβανει κι απο αλλα μελη της ομαδας μας. Απο εκει και περα ομως το να επαναλαμβανει συμπεριφορες οπως η γραφη με σαρκασμους και ειρωνιες ή η επιλεκτικη παραθεση στοιχειων με σκοπο τη μειωση του συνομιλητη δεν θα γινει απο εδω και περα αποδεκτη και θα προκαλεσει την αμεση εφαρμογη των σχετικων ορων για τις συνομιλιες μεταξυ των μελων. Που σημαινει σε απλα Ελληνικα σβυστρα και μαχαιρι. Επλιζω να καλυψα εσενα και τους φιλους που εχουν αντιστοιχο παραπονο και σου γνωστοποιω οτι η ειρωνεια για τον τονισμο στη φραση με τους γονεις σου εχει διαγραφει. spam off Last edited by paschalis; 18-10-2012 at 16:05. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
απεριγραπτη ασφαλεια και ανακουφιση περπατωντας στα στενα δρομακια. Εινα απο τα τυχερα χωρια που δεν την εφαγαν κατακουτελα απο τον Καλλικρατη αλλα την καλη του εικονα δεν την δινει η Βοηθεια στο Σπιτι που παει στους ηλικωμενους η το ΚΕΠ στην πλατεια. Την εξασφαλιζει η αγαπη των κατοικων για τον τοπο ισως και οι ανθισμενες φρεσκοβαμμενες αυλες τους αλλα πανω απο ολα το χαμογελο στα προσωπα και η διατηρηση της κοινωνικης συνοχης.. |
|
|||
|
|||
πως γίνεται ένα τόσο πανέμορφο και επίκαιρο θέμα το ''κάναμε''.,.
το έκανε μάλλον.,.ποτ@ν@.,., τεσπα αφήστε τα μίση .,.,καρντάσια.,. .,.εγώ θυμήθηκα πιτσιρικάς τις ατελείωτες ώρες παιχνιδιού και ξεγνοιασιάς., στο μικρό χωριουδάκι απο όπου κατάγομαι.,., Γεροπλάτανος το όνομα του..,, .,.,με το ιστορικό μνημείο της φύσης έναν αιωνόβιο πλάτανο στην κεντρική του πλατεία.,., μεταφυσικές ιστορίες μεταξύ μύθου και αλήθειας.,. χαμένες πίσω στο χρόνο.,., που στοιχειώνουν πολλά χωριά ., θέλουν το πνεύμα του πλάτανου να μάχεται ,. με το πνεύμα που κατοικεί στο νεκροταφείου του χωριού.,. σε μια διαρκεί μάχη., λέγεται ότι κάποιες φορές όταν η ψυχή φτάνει σε στιγμές καθαρότητας.,.,., μπορείς να ακούσεις και τις κραυγές τους.,.,., πάντα στο μυαλό.,.,., ., υπάρχει ο δρόμος τις επιστροφής.,., Last edited by tattoopanther; 18-10-2012 at 17:41. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απ΄ τον χαρακτηρισμό ως γυμνοσάλιαγκες μελών του φόρουμ μέχρι τις βρισιές, είτε προσωπικές είτε γενικές προς ομάδες εργαζομένων κ.α. Κατά περίεργο τρόπο πάντα <<χαλούσαν την αισθητική>> οι αντιδράσεις μου σε αυτές τις ύβρεις και όχι αυτές καθ΄ αυτές. Ελπίζω τώρα η υπόσχεση αυτή να κρατηθεί, απ΄ όλους και για όλους. Υ.Γ. Ο John 1100GS έγραψε κάποια τεχνικά λάθη όπως την αλλαγή άξονα ή την αλλαγή ενός γραναζιού στο διαφορικό για την μεταβολή της σχέσης μετάδοσης, τον διόρθωσα ευγενικά και διακριτικά αλλά αυτός όχι μόνο δεν το δέχτηκε αλλά απάντησε απαξιωτηκά και ειρωνικά, εν συνεχεία έμπαινε σε ότι έγραφα και παρέθετε ειρωνείες. Σε ένα θέμα μάλιστα κορόιδεψε όλους μας με ψεύτικη και παραπλανητική παρέμβαση. Του ζήτησα παραπομπή ή στοιχειά και δεν απάντησε http://www.gsforum.gr/%CE%95%CF%80%C...87/index2.html… τα υπόλοιπα ήταν θέμα χρόνου… Το ποστ που ξεκίνησε την <<κόντρα>> είναι το 72 εδώ . http://www.gsforum.gr/%CE%93%CE%B5%C...tml#post774794 Οι προκλήσεις... http://www.gsforum.gr/%CE%95%CF%80%C...tml#post776929 Οι λάθος υποδείξεις σε τεχνικά θέματα είναι σοβαρό ζήτημα γιατί μπορεί ένας συμφορουμίτης να μπει σε μεγάλα έξοδα άνευ λόγου (ιδίως εάν πέσει σε <<μάστορα>> που θα του πουλήσει …<<αμερικανική τεχνολογία>>) Εδώ παρασύρεται ο jmar να πιστέψει ότι χρειάζεται ΚΑΙ αλλαγή άξονα(ένα εξάρτημα …περίπου 800 ευρώ!!!) εκτός του διαφορικού και ζητάει διευκρίνηση ...Τόσο η αρχική δήλωση (που έφερε την απορία) όσο και η <<διευκρίνηση>> του john 1100GSείναι λάθος. http://www.gsforum.gr/%CE%93%CE%B5%C...44/index5.html http://www.gsforum.gr/%CE%93%CE%B5%C...44/index6.html ....... Εκτός εάν θεωρεί ότι όλα ξεκίνησαν όταν έχοντας BMW λίγους μήνες κορόιδεψε τους πάντες ότι δεν ξέρουν τι επιδόσεις έχουν οι μηχανές τους και ότι κάνεις δεν έχει χρησιμοποιήσει …GPS…. Εκεί έριξε την πρώτη ειρωνεία προς εμένα, αλλά δεν το έλαβα σοβαρά υπόψη… http://www.gsforum.gr/%CE%9D%CE%AD%C...4/index41.html http://www.gsforum.gr/%CE%9D%CE%AD%C...4/index42.html |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γιατί εμείς τι κάνουμε. Ανέβηκα τώρα για μια βδομάδα να κάνω service στο αυτοκίνητο της κόρης μου. Η δικαιολογία είναι ότι ο ΚΑΨΙΩΧΑΣ επίσημος αντιπρόσωπος Γερμανικής φίρμας έχει ειδικό μηχάνημα που στην Αθήνα το χρεώνουν. Παράλληλα καλλωπίστηκα σε κομμωτήριο που στην Αθήνα δεν υπάρχει τέτοια περιποίηση και πολυτέλεια. Λούσιμο , κούρεμα ξύρισμα( με ηλεκτρική μηχανή) ξανά λούσιμο και χτένισμα (από κυρία με πολλά!!!!!! ) και χρήση ζελέ μάλιστα 4€. Πάντα αφήνω 5€. Βάφλα (αν το γράφω σωστά) με 5 μπάλες παγωτό 3€. Φραπές πάνω στη Λίμνη Ζηρού 1€ . Γύρισα και σαν μανάβης εννοείτε. Αυτή είναι η επαρχία |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Φιλοφρονησεις και αντιδρασεις Θοδωρε τα εχω δει ολα ενα προς ενα! Αλλα να ξερετε κι εσυ και ολοι οι αλλοι οτι οι μοντ λειτουργουν οπως ειναι λογικοτατο σε συννενοηση με τους admin. Και ειναι πανευκολο να αργησουν να επεμβουν σε ενα τοσο γρηγορο φορουμ σαν το δικο μας. Συνδυαστε επισης οτι ολοι οι μοντ ειναι και αυτοι εργαζομενοι ολη μερα με το οτι μεχρι να γινει η συννενοηση εχουν γραφτει τα μυρια οσα απο ολους τους συμμετεχοντες και παει η σουπα...καηκε Το ειπα αλλωστε και στο αδικως κλειδωμενο απο εμενα θεμα με τα ΑΜΕΑ οτι εχετε ολοι δικιο. Στο τρεχων τωρα.. Η παραθεση σε κειμενο του Γιαννη ενω αναφερομουν σε σενα μονο τυχαια δεν ειναι.Ελπιζω να το αντιληφθει και ο ιδιος ο Γιαννης οτι αλλο να μιλαμε μεσα στο συνεργειο με κολλητους κι αλλο σε μια πλατφορμα με γραπτα και αγνωστους. Σαλονικιος ειναι και ειμαι και τον καταλαβαινω.. ............................... Στα τεχνικα.. Δεν υπαρχει μοντ με τοσες τεχνικες γνωσεις οσες εσυ η ο Γιωργης η ο Νικος o BOXER η ο Nivam και αλλοι που ισως μου διαφευγουν! Ειναι μεγαλη ανακουφιση και κερδος για εμας τους υπολοιπους να κανετε εσεις 'moderation' σε πιθανες ανακριβειες που γραφονται στα τεχνικα! Και ας βαλει καποιος φωτο ενα gps που δειχνει τα 210+ στο θρεντ με το 1200αρι ρε παιδια!! ............................... Πισω στα χωριά μας. Jmar συγγνωμη για τη παρενθεσαρα στο ωραιο αυτο thread Oλοι μαζι ας συνεχισουμε να βαζουμε εδω φωτογραφιες και συναισθηματα απο τα αγαπημενα -δικα μας η οχι-μας χωρια Eιναι σα να γυρναμε πισω εστω και για λιγες στιγμες!! Last edited by paschalis; 18-10-2012 at 18:28. |
|
|