|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Χρόνια Πολλά Κώστα (kostas 366)
Χρόνια Πολλά!
|
|
|||
|
|||
έστω και αργά.... Χρόνια Πολλά Κώσταρα ότι επιθυμείς να το έχεις
|
|
|||
|
|||
Σας ευχαριστώ και πάλι όλους.
Απόσπασμα:
Πως περνάς τώρα χωρίς την μοτο. Στην έχει βαρέσει έχω καταλάβει λίγο. Το γούσταρες και τρελά το 1150 σου απ ότι έχω καταλάβει. |
|
|||
|
|||
πολύχρονος και καλόχρονος φιλαράκι!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Έλα ρε Βασιλάρα, ευχαριστώ.
Σε έχασα ρε Βασίλη, που είσαι? |
|
|||
|
|||
Κοντεύω να σκάσω φίλε.... αλλά που θα πάει??? Θα γυρίσει ο τροχός .... που λέει και ο σοφός λαός μας
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
χαθήκαμε όντως φιλαράκι... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εγώ τα έκοψα όλα. Μόνο τετάρτες σε καφέ πάω μιας και είμαι αθήνα από αρχές του έτους. Αυτά από εμένα. Γιου, πως είσαι? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
εγώ πάω στον καφέ της Πάτρας, κάθε τετάρτη... |
|
|||
|
|||
Χρόνια Πολλά και Καλά,
στο διασημότερο μοντέλο της παρέας μας !!! Κωστάκη μου, να είσαι πολύχρονος, να χαίρεσαι την Κωνσταντίνα σου και να είσαι πάντα χαμογελαστός και πλούσιος σε εικόνες και εμπειρίες !!! . |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χρόνια πολλά στον Κώστα (xomateros) !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 3 | 09-11-2011 00:09 |
Χρόνια πολλά στον Κώστα (costas_v) !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 3 | 09-11-2011 00:09 |
Χρόνια πολλά στον Κώστα (nanaki1977) !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 3 | 09-11-2011 00:09 |
Χρόνια πολλά στον Κώστα (kostasx) .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 22 | 17-07-2011 02:03 |
Χρόνια πολλά στον Κώστα (kostas-patra) !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 25 | 25-05-2010 21:25 |