|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Απλοπιισι τισ ελινικισ γραφισ
Το κακό (ή καλό, η ιστορία θα δείξει) είναι πως δεν εξαρτάτε από εμάς το αν θα μείνει έτσι η γλώσσα ή όχι. Η νέα γενιά έχει τεράστιο πρόβλημα λειτουργικού αναλφαβητισμού. Όχι μόνο στην Ελλάδα. Παίρνουν απολυτήριο και δεν μπορούνε να καταλάβουνε τι γράφει ένα άρθρο σε μία εφημερίδα. Σε αυτούς η απλοποίηση της γλώσσας είναι πολύ θετικό μέτρο. Αλλά και αν δεν απλοποιηθεί αυτοί πάλι θα στέλνουνε greeklish και όλα καλά. Και εγώ, για να είμαι ειλικρινής, όταν δεν έχω αυτόματο διορθωτή προτιμώ να γράφω greeklish παρά να ξεφτιλιστώ με τα (δυστυχώς αρκετά) ορθογραφικά μου λάθη. Και εδώ σε αυτό το φόρουμ έχουν κοροϊδέψει ουκ ολίγες φορές μέλη που γράφουν ελεεινά αναλφάβητα κείμενα.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
και μετά από 400.000 (τετρακόσιες χιλιάδες) περίπου μηνύματα, σχολιασμός για την ορθογραφία μελών από άλλα μέλη, ζήτημα να έχει γίνει 4 με 5 φορές. |
|
|||
|
|||
ΟΤΙ ειπε ο Αρκας !!
αν και δεν θυμάμαι ποιοι ήταν που έκραξαν κάποιον σε παρακαλώ αν πέσει στην αντίληψη σου κάτι παρόμοιο στείλε ενα ΠΜ και μετά θα δεις ποιος είναι ορθογράφος και ποίος οχι . Το να σου στείλει ένα πμ για να το διορθώσεις είναι θεμιτό το να σε κράξει είναι ελεεινό Μπορεί να είμαι ανορθόγραφος όταν γράφω αλλά όταν δω ένα κείμενο αναγνωρίζω κάποια λάθη Αρκετοί εδώ χρησιμοποιούν ορθογράφο και αυτό ΦΑΙΝΕΤΑΙ !!! Κράξιμο λιπών εδώ μέσα δεν λέει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΛΛΑ κράξιμο στα Χανιώτικα Νέα το έχω κάνει ουκ ολίγες φορές |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Χερομε που κανισ δαιν κρεινοι των άλων απώ τιν ωρθωγραφοια του Χαχα, ούτε εγώ δε μπορώ να διαβάσω αυτά που έγραψα... |
|
|||
|
|||
Σοστώωως!!!
|
|
|||
|
|||
ευτυχώς που είσαι μαθηματικός και όχι φιλόλογος ......
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Giati vre Kyriako?????? Tha mas kaneis nta?!?!??!!?!?!? |
|
|||
|
|||
Exo kairo na grapso agglika Kai den ksero an me katalabis alla poios
Milise Gia nta !?!?!?!?!?!?! Afou me jereis oti den eimai tetoios xaraktiras !!!! Allo eixa sto noumou '...................................... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καλά, άμα είναι έτσι!!!! Δεν χρειαζόταν να γράψεις αγγλικά... εγώ δεν μπορούσα να γράψω Ελληνικά. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
πολυ χρησιμο site για ολεσ τισ bmw! | KostasGS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 24 | 20-06-2011 09:27 |