|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τακακια EBC για 1200 gs
Απόσπασμα:
και εγω μολις μιλησα με Θεσ/νικη Οποτε περιμενουμε και τον Βασιλη ,τιμη απο Πατρα και μετα προχωραμε... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
.,ένας λογαριασμός τράπεζας .,, κλάσικ.,. μπράβο για το τρέξιμο ., παίδες.,., |
|
|||
|
|||
Και μολις μιλησα με τον υπευθυνο του προμηθευτη στην Αθηνα για καλυτερη προσφορα περα απο την αρχικη τιμη που μας εδωσε...
αρχικη τιμη στο FA335HH 31,19 και μετα την εξτρα εκπτωση 29,5 αρχικη τιμη στο FA363HH 28,79 και μετα την εξτρα εκπτωση 26,5 ΑΡΑ επικρατέστερος μεχρι στιγμης ειναι ο Σαλονικιος.... |
|
|||
|
|||
θα μπορουσα να εχω και εγω ενα σετ μπροστινα? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
|
|
|||
|
|||
Να μην μας διαφευγει οτι η τιμη απο τη Γερμανια περιλαμβανει ΦΠΑ.
Το αντιστοιχο θα πρεπει να εχουν και οι Ελληνικες τιμες. Αλιιως τα λεφτα μονο στην Ελλαδα δε μενουν! |
|
|||
|
|||
ΟΛΕΣ οι τιμες που πηραμε απο Ελλαδα ειναι τελικες με φπα και παραστατικο...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Παίδες σόρυ για την καθυστέρηση από μέρους μου αλλά η σημερινή και η χθεσινή μέρα ήταν γεμάτες από τρέξιμο (αλλά όχι από λεφτά ). Χτύπησε ιός ένα δικό μου δίκτυο και ο άνθρωπος έπρεπε να τιμολογήσει οπότε ήμουν επάνω καταπάνω και δεν πρόλαβα. Το λοιπόν αύριο μιλάω με τον Πατρινό έμπορο και του αναφέρω και την τιμή που βρήκατε (αυτό συνήθως λειτουργεί προς όφελος του καταναλωτή μιας και ο έμπορος αν έχει περιθώρια και θέλει να πάρει τη δουλειά, συμπιέζει τις τιμές). Μόλις έχω απάντηση, σας ενημερώνω. Άσχετο: Εγώ προτιμώ τα Λούκας. |
|
|||
|
|||
LUCAS BREMSBELAEGE SINTER - Louis - Motorrad & Freizeit Νατος και ο φιλος μας ο Λουκας!!!
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Sent from my Hand using Fingers |
|
|||
|
|||
ΛΙΤΣΑ 1.jtnakos=1 set μπροστινα 2.tazman=1 set μπροστινα +1 ζευγαρι πισω 3.Vagos=1 set μπροστινα +1 ζευγαρι πισω 4.Μιχαλης 1988=1 set μπροστινα +1 ζευγαρι πισω 5.xurxes=1 set μπροστινα 6.faker=1 ζευγαρι πισω 7.Billy bo=1 set μπροστινα 8.klis=1 set μπροστινα +1 ζευγαρι πισω 9.Akis=1 set μπροστινα 10.tattoopanther = φούλ πασιόν .,.,μπρός πίσω.,., 11.bmwgogagis=1 set μπροστινα + 1 ζευγαρι πισω 12.ckalfas=1 ζευγαρι πισω 13.lempoi=1 ζευγαρι πισω 14.petros 1200gs=1 set μπροστινα + 1 ζευγαρι πισω 15.frits=1 set μπροστινα +1 ζευγαρι πισω 16.peterv=1set μπροστινα +1 ζευγαρι πισω 17.paschalis=1 set μπροστινα + 1 ζευγαρι πισω 18.kamo=1 set μπροστινα 19. 20. μεχρι στιγμης 15 set μπροστινα(set=2 ζευγαρια) 13 ζευγαρια πισω Ενδεικτική τιμή που έχουμε πάρει μέχρι τωρα ειναι... 27€ από Θεσ/νικη είτε είναι μπροστινο ειτε ειναι πισινο... 31,19€ μπρος και 28,79 πίσω από Αθηνα (περιμενω τηλ για καλύτερη προσφορά μολις του ανεφερα την ποσότητα) ΟΤΑΝ γίνει η παραγγελία θέλει περίπου 10 εργασιμες να ερθουν Ελλαδα.. ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ |
|
|