|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αθανατα Βαλκανικα Βουνα
6η μερα
και κατευθυνομαστε στο Kolasin μεσω μιας ορεινης διαδρομης που ξεκιναει απο το Savnik στο Kolasin καφεδακι, αδιαβροχα και προορισμος το Plav με την λιμνη του, μεσα απο ακομα μια πανεμορφη διαδρομη |
|
|||
|
|||
Ενας στοχος και ποθος αυτου του ταξιδιου ηταν και η διασχιση των Αλβανικων αλπεων περνωντας μεσα απο ενα απο τα δυο εθνικα παρκα του Valbone και του Theth.
Ψαχνωντας και βλεπωντας ωρες στο internet παλαβους που τα επισκεπτονται τα τελευταια χρονια να λενε οτι ειναι απο τα πιο παρθενα και ανεξερευνητα μερη που υπαρχουν ακομα στην Ευρωπη, ειπα στον εαυτο μου οτι δεν μπορει να λειπω εγω απο την παρεα τους. Η ερευνα εδειχνε οτι η καταβαση μεσω Valbone ηταν πιο ευκολη και η αληθεια ηταν οτι αυτη ειχα κατα νου μιας και στην ομωνυμη κοιλαδα εχει καταλυματα και camping. Kαπου ομως εγινε λαθος -καθε εμποδιο σε καλο- και πηραμε το δυσκολο και απαιτητικο δρομο μεσω του Theth. Οποτε αφησαμε χρωστουμενα για μια αλλη φορα. στο στοιχειο του |
|
|||
|
|||
να πω πως δεν τους ζηλεψα, θα το ψεματα και το κερασακι στο τελος της διαδρομης και ενα βιντεακι |
|
|||
|
|||
η μερα εκλεισε σε ενα πολυ καλο και οργανωμενο camping διπλα στην λιμνη της Σκοδρας
χαρτης διαδρομης Α https://maps.google.gr/maps?saddr=%C...t=h&mra=pr&z=9 χαρτης διαδρομης Β https://maps.google.gr/maps?saddr=Ha...p=1&sz=16&z=11 διαμονη Lake Shkodra Resort - Camping Albania - Hotel Shkoder - Holiday Albania - Accommodation Shkoder - Restaurant & Bar. �Excursions to Lake Koman, Shkoder & Thethi. Thethi Guesthouse Hotel Booking. - Lake Shkodra Resort, Camping Albania Shkoder - Campsit συνεχιζετε |
|
|||
|
|||
καλα που τα κατεβάσανε οι τζιπάτοι.,
τα 4χ4.,.,.,ρε σεις..,. όσο για την βόλτα ., λάθος .συνεννόηση., αν με λέγατε θα ρχόμουν., αλα όλα ΟΚ.,.,,.:ye02: |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εγω σε νομιζα στη Βιεννη κι εσυ ησουν Πηλιο.. O φταιχτης παντως ειναι εξαφανισμενος οντας τιμωρημενος απο τον θεο των ηλεκτρονικων gadget |
|
|||
|
|||
Μπράβο ρε παιδια πολυ ωραίο ταξίδι και πολυ ωραίες φοτο άντε και στο επόμενο να είστε καλα...
|
|
|||
|
|||
7η μερα
και σιγα-σιγα πηραμε το δρομο του γυρισμου προτιμησαμε να αποφυγουμε τον κεντρικο και πολυσυχναστο οδικο αξονα και να μπουμε απο το συνοριακο σταθμο του Debar Aλβανια και ενα γρηγορο περασμα απο Fyrom φτασαμε στην Νικη Φλωρινας Debar |
|
|||
|
|||
Στα συνορα χαιρετηθηκαμε με τον Πασχαλη που θα γυρνουσε στην βαση του και εγω κατευθυνθηκα για το Νυμφαιο οπου θα περνουσα το βραδυ διπλα στην τεχνιτη λιμνη που υπαρχει πισω απο το χωριο.
χαρτης διαδρομης https://maps.google.gr/maps?saddr=Rr...=h&mra=ls&z=10 |
|
|||
|
|||
8η μερα
πρωινο καφεδακι στις δροσιες και πισω στην βαση χαμογελαστος και μια τελευταια σταση στον Αγ. Χριστοφορο να μας εχει καλα να ταξιδευουμε. ουφ τελειωσα |
|
|