|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μοτο,σκηνουλα καιιιιι.....αγρια ζωα!Πώς ειπατε;
Απόσπασμα:
Διάβασα και εγω για τα νεα πρόστιμα.........Τι να πει κανείς Εγω βέβαια θα συνεχίσω να κάνω την δουλειά μου Επειδή το καλοκαίρι γίνομαι κατάμαυρος ( το ίδιο και τα παιδιά μου ) αν με ξαναπιάσουν μπορεί να τους πω ότι το πρωι πουλαω καρπούζια και το βράδυ κάπου πρέπει να στήσω το ¨σπιτικό μου¨. οπότε πιθανόν να την γλυτώσω. SORRY για τα of topic παιδιά απλά λίγη πλάκα να το ελαφρύνουμε λίγο Αυτά είχα να πω για αυτό το ωραίο θέμα ...καλή συνέχεια |
|
|||
|
|||
χρησιμος επισης ειναι ενας πυρσος, απο αυτους που αναβουμε στα γηπεδα
καντε πρωτα μια προπονηση οσοι δεν το κατεχουν, μην καουμε κιολας οι παρακατω φωτο, με την πατημασια και τα περιτωματα ειναι απο την περσινη πολυ κοντινη ακουστικη συναντηση που ειχαμε προσωπικα παντα, την δ/ν στο βουνο δεν την αλλαζω μιας και πιο αγριο ζωο απο τον ανθρωπο δεν εχει |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
έχεις δίκιο τελικά για το ποιό είναι το πιό "άγριο" ζώο στον πλανήτη... |
|
|||||||||
|
|||||||||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Λαθος σε χουν πληροφορησει, ξαναδες το. Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Χαιρομαι που θα γραφω χωρις την δικη σου παρουσια....... οφφ τοπικ και τελος Υ.Γ. Νομιζω οτι οι αντμιν καλο θα ηταν να καθαρισουν το νημα αυτο απο τους ρυπους εμου και του vpentza γιατι δεν του αξιζει....του νηματος εννοω φυσικα. Last edited by GeorgeP; 17-07-2013 at 16:32. |
|
|||
|
|||
ευχαριστώ για τις παραθέσεις, είναι ευκαιρία να διαβάσει ο κόσμος το κείμενό μου πάλι, αυτή τη φορά με ..παραγράφους, γιατί αμέλησα να το κάνω πριν...
όσον αφορά στις απαντήσεις που πρέπει να πάρεις, τις πήρες πολιτισμένα και ξεκάθαρα μέσω ΠΜ ενωρίτερα, αλλά εσύ θέλεις να συνεχίζετε η δημόσια αντιπαράθεση μήπως και εισπράξεις τις δημόσιες ευχαριστίες που μας κάνεις να αρπαζόμαστε για το τίποτε.... οκ λοιπόν, συμφωνώ και εγώ, admins αποδώστε εάν είναι πρέπων, στον κύριο τα εύσημα και καθαρίστε/σβύστε τα σαφώς μη απαραίτητα.....εάν πάλι σας διασκεδάζει ευχάριστα η δημόσια αντιπαράθεση με τον GeorgeP μπορώ να συνεχίζω επ άπειρον με το μικρό μου νοητικό υπόβαθρο και τη μικρή μου τσουτσού(μυαλό κατά GeorgeP) να του απαντώ χωρίς όμως να τον υβρίζω...... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ας μην (βιαζόμαστε τουλάχιστον να) κρίνουμε, για να μην κριθούμε (άδικα), που έλεγε και κάποια ψυχή ... (και συμπληρώνω εγώ ) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
για λυκους-αρκουδες προσοχη στο λαιμο της αγελαδας δρομος ανηλιο-χαλικι οι αγριοχοιροι καλα οργωνουν τη γη στο χωριο καταφυγι κοζανης |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||