|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Θερμανση
Οι θερμοσυσσωρευτές είναι ποιό "αποδοτικοί" απο την άποψη ότι συσσωρεύουν θερμική ενέργεια εκμεταλευόμενοι την χαμηλή χρέωση του νυχτερινού τιμολογίου χωρίς να υπάρχει κλίμακα αύξησης της κιλοβατώρας λόγω αυξημένης κατανάλωσης. Οπότε επιλέγεις εσύ, βάζεις μπροστά τον ανεμιστήρα που έχουν ενσωματωμένο και ζεσταίνεις τον χώρο σου.
Προσοχή όμως-----> Σχεδόν όλοι οι θερμοσυσσωρευτές απαιτούν τριφασικό και ξεχωριστές γραμμές στον πίνακα και έλεγχο μέσω μικρο-αυτοματισμού.(οι θερμοπομποί έχουν και μικρά μονοφασικά μοντέλα), ενώ είναι και ποιό ακριβοί στην αγορά τους. Δεν συνδέονται δηλαδή σε μια απλή πρίζα σούκο...... Οι θερμοπομποί (τα μικρά τους μοντέλα) έχουν αυτή την δυνατότητα. Βαθμός απόδοσης 1 |
|
|||
|
|||
Σήμερα μου ´εστειλε τυχαία SMS ο κολομβούνης για σετ 5 θερμοπομπών 669 € .
Δεν κατέχω αν ειναι φθηνά ή ακριβά , αν είναι καλά η χάλια, απλώς το αναφέρω για να έχουμε μια τάξη μεγέθους στις τιμές τους...... Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
Επειδή δείχνει "οικονομικά συμφέρουσα" προσφορά, ξέρεις να μας πει κάποιος αν υπάρχει κάποια ανακρίβεια στη διαφήμηση ?
|
|
|||
|
|||
Μήπως αναφέρετε σε τιμή ανα τεμάχιο?
Αν μου πείτε μοντέλο θα σας πώ.... |
|
|||
|
|||
ρε παιδιά δεν νομίζω ότι είναι και ιδιαιτέρα συμφέρουσα 699 /5 = 133€ το κομμάτι...
όταν οι θερμοπομποί αρχίζουν από 40 € με μέση τιμή γύρω στα 120€.. από ότι έχω δει.... νομίζω το ατού της διαφήμισης είναι οι άτοκες δώσεις.... |
|
|||
|
|||
Επειδη εμπορευομαι πανελ θερμοτητας και θερμοπομπους μπορω να κανω μια ειδικη τιμη μονο για τα μελη του GS FORUM !
Για τους θερμοπομπους θα κοιταξω αυριο τι καλυτερο μπορω να κανω! Θα κανω την προσφορα μου στο θέμα εδω |
|
|||
|
|||
Thnx για το ψάξιμο, αφού τα εμπορεύεσαι,
θα μας κάνεις και μια light σύγκριση για το ποιό από τα δύο είναι το value for money ? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Όταν μιλάμε γα τριφασικό φορτίο λέμε ότι χρειάζετε και τις 3 φάσεις για να λειτουργήσει, ενώ όταν λέμε ότι ένα σπίτι έχει τριφασικό, το σύνηθες είναι να έχει γίνει διαμοιρασμός των φορτίων στις 3 φάσεις καθώς σχεδόν όλα τα φορτία μίας κατοικίας είναι μονοφασικά, πλήν εξαιρέσεων. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εχω κανει και μια προταση στο θεμα οικονομικη κριση για οποιον θελει! Να ξερεται παντως ανεξαρτητου τι ειδους θερμανση θα επιλεξει ο καθενας πως το πιο φθηνο καυσιμο αυτη τη στιγμη ειναι το ρευμα! Αλλα ναι το καταλαβαινω πως σε ποιανει ενα ψυχοπλακωμα οταν ερχεται ο λογαριασμος και εχει ενα σωρο φορους μεσα! Προτιμας να επενδυσεις αλλου και οχι στο κρατος! Παντως το καλο ειναι οτι θα πληρωσεις μετα απο 2 μηνες και οχι αμεσα! |
|
|