|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Απίστευτη αγγελία: Δίνουν αντί για μισθό, ένα πιάτ
Απόσπασμα:
καλως ¨η καως το μαγκαλι δεν εχει εκλειψει ουτε και θα εκλειψει τον αιωνα τον απαντα!! ΠΑΝΤΑ θα υπαρχει και παντα θα πεθαινουν ανθρωποι εξ αιτιας κακης χρησης/αγνοιας....ειτε με κριση ειτε χωρις κριση!!! Και κατι αλλο, το ατυχο 13χρονο κοριτσι ηταν απο την Σερβια, πριν λιγα χρονια αφιχθεν στην ελαλδα, πιστευεις οτι στην Σερβια εχουν πετρελαιο και αεριο για να ζεσταθουν ¨η ζεσταινονται με σομπες και μαγκαλια? Πιστευεις οτι η Σερβικη οικογενεια πριν μερικα χρονια που ηρθε στην ελλαδα ηταν πλουσια και ξαφνικα φτωχυνε? ελα τωρα........ κοιτα τα ορια τα δικα σου καλυτερα που περαν του 2013 δεν πανε πουθενα αλλου και οτι συμβαινει το ετος αυτο ο ριχνεις στην κριση........ Last edited by GeorgeP; 02-12-2013 at 18:47. |
|
|||
|
|||
χαιρομαι που ημασταν οι μοναδικοι offtopic στο θεμα... επειδη προβλεπαμε την καταληξη του?
και το θεμα offcategory ειναι...στα πολιτικα μεσα βαθεια επρεπε να ηταν χωμενο..! Last edited by jmar; 02-12-2013 at 18:49. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Παίρνεις ένα λογοπαίγνιο μου και το κάνεις θέμα μόνος σου. Αυτό είναι που σου έγραψε κάποιος μόνος σου ρωτάς μόνος σου απαντάς. Πάντως αν στην κατοχή υπήρχαν αγοραστές για τα τσιγάρα του πατέρα σου σημαίνει ότι μάλλον δεν πεινούσαν ούτε τότε κατά την δική σου λογική αφού τους περίσσευαν λεπτά της δεκάρας για κάπνισμα. Αυτοί που ψώνισαν τα 8,5 δις είναι σίγουρο ότι δεν πεινάνε. Αυτοί που πεινάνε, κρυώνουν και βιώνουν αυτό που λέμε κοινωνικό αποκλεισμό δεν έχουν ψωνίσει τίποτα, είναι δύσκολο να το καταλάβεις; Τώρα το ότι γυρίσαμε στα επίπεδα του 1994 με τιμές προϊόντων και υπηρεσιών του 2014 και είναι όλα καλά, μόνο εσύ μπορείς να το υποστηρίξεις. |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Αν ηταν λογοπαιγνιο ας το ελεγες ¨η ας το εκανες να φαινεται ετσι..... Απόσπασμα:
Σε παρακαλω, μην πετας τις αρλουμπες την μια πισω απο την αλλη διοτι δεν ξερεις, δεν εζησες τοτε και το χειροτερο δεν ρωτησες κανεναν για να μαθεις! Απόσπασμα:
Θελω να μας πεις που ησουν το 2008 γιαυτους τους ανθρωπους...με αποδειξεις! Εγω δεν ημουν πουθενα, ουτε και προκειται να ειμαι ειναι αλλονων δουλεια αυτη η ομαδα...... Απόσπασμα:
Να το πεις στους εισαγωγεις γενικως, χρειστηκα μια μπαταρια Li-po για τον συναγερμο μου και μου ζητουσαν στο Ελλαδα 20ε!!!!!! Την βρηκα στο ιντερνετ με 4,5 μαζι με τα εξοδα μεταφορας....την αγοραζει ο αντιπροσωπος απο Κινα προς 1,5ε την μια...... Να τα πεις στα κλειστα επαγγελματα......... Εκει να τα πεις αυτα περι τιμων οχι σε εμενα...... Εχω κι αλλα παραδειγματα αλαλ δεν ειανι η ωρα........ Last edited by GeorgeP; 02-12-2013 at 20:49. |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
από εκεί και πέρα είναι προφανές ότι δεν είχες ποτέ στον κύκλο σου τέτοιους ανθρώπους. Το 2008 υπήρχαν οι προϋποθέσεις να βοηθηθούν από τον οικογενειακό περίγυρο, σήμερα αυτό δεν υπάρχει μιας και με το ζόρι τα φέρνουμε βόλτα. Απόσπασμα:
Και εσύ λοιπόν συνέβαλες για τα 8,5 δις αυτών που ψωνίζουν από έξω |
|
|||
|
|||
εγω κι αν ειμαι.......
Σταυρο, το εχω πει 100,000 φορες θα το πω κι αλλη μια, ΔΕΝ ΑΜΦΕΒΑΛΛΑ ΠΟΤΕ οτι υπηρχαν, υπαρχουν και ΘΑ υπαρχουν. Δεν πιστευω ομως με τιποτα οτι ο αριθμος τους ειναι κριτηριο πεινας για ολους τους Ελληνες!!! Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Η κορη μου απο οταν εφυγε απο την βρεφικη σκονη πινει γαλα διαρκειας 30 ημερων υπερυψηλης παστεριωσης......κανενα προβλημα...... Απόσπασμα:
Και το κρανος που θελω θα το ψωνισω απ εξω με 180 ευροπουλα κι οχι με 270 που μου ζητα εδω η HJC!!!!! Δεν με ενδιαφερει αν εχει ΤΕΒΕ, ΦΠΑ, νοικια, Υπαλληλους.......να βρει τροπους να ριξει την τελικη τιμη......εγω διαλεξα ενα κρανος, μια τηλεοραση, ενα πλυντηριο, μια ηλεκτρικη σκουπα, ολα συγκεκριμενα μοντελα με συγκεκριμενους κωδικους, αποτανθηκα σε ολη την Ελλαδα ψαχνοντας την καλλυτερη τιμη δυστυχως τις καλλυτερες τιμες τις βρηκα στο εξωτερικο με διαφορες 100ε και πανω συμπεριλαμβανομενων τα εξοδα αποστολης.......δεν φταιω εγω, μπορει να επεσα πανω σε προσφορες στο εξωτερικο, ναι αλλα, δεν φταιω εγω!!! Εω κοιτω την τσεπη μου απο παντα κι οχι μονον τωρα με την κριση. Last edited by GeorgeP; 02-12-2013 at 23:15. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στο όνομα του Χριστού έγιναν άπειρα εγκλήματα κ προφανώς ο φίλος σου έπεσε θύμα του φαινομένου του "φαρισαϊσμού". Αφού ασχολείται με τα θεολογικά θα καταλάβει ο φίλος σου. Επειδή είμαι γιός κληρικού θα έχεις ακούσει τη φράση "παιδι παπά..." είμαι το κατ' εξοχήν παράδειγμα. Ο Απόστολος των Εθνών, ο πρώτος μετά τον Ένα εννοεί ότι αυτός που μπορεί να εργασθεί κ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ τότε δεν πρέπει κ να τρώει (από τα κοινά τραπέζια της αγάπης που είχαν οι πρωτοχριστιανοί.) Δυστυχώς η δική μου πνευματικότητα (όπως έχουν αντιληφθεί κ πολλοί φίλοι που με γνωρίζουν από το forum) αναλώνεται στα εγκόσμια κ στην αμαρτία. Λυπάμαι αν σε απογοητεύω αλλά δεν είμαι το πρότυπο που μπορεί να σκέφτεσαι. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
κ προπαγάνδα. Τα αυτονόητα δεν χρειάζεται να τα τονίζεις κ φυσικά γνωρίζω όκτι όταν "ποστάρω" με διαβάζει κόσμος αλλά δεν διαβάζει ΜΟΝΟ εμένα αλλά κ όλους μας. Αλλοίμονο αν καθοδηγείται ο μέσος αναβάτης του φόρουμ από εμάς τους δύο. Η επιχειρηματολογία μου είναι απλή κ κατανοητή πιστεύω κ από εσένα. Ο μόνος λόγος που γράφεις κ ποστάρεις στο φόρουμ είναι για να σπείρεις ένα κλίμα διχόνοιας υπέρ της μνημονιακής πολιτικής. Επειδή στα θεολογικά είσαι ημιμαθής μήπως να σε ενημερώσω πως οι "άνθρωποι του Θεού" από Προφήτες μέχρι Αγίους κ Μάρτυρες δεν ήταν κ τα καλύτερα παιδιά; Το στόμα τους δεν το είχαν κλειστό αλλά έλεγαν ΠΑΝΤΑ την αλήθεια. Προσόντα; Τα κρίνει η "αγορά" κ οι εκάστοτε ανάγκες της. Πρόκληση; Τον Ηγέτη μας (Ιησού Χριστό) τον προκάλεσαν άπειρες φορές κ άλλες απάντησε, άλλες πήρε το μαστίγιο κ άλλες σιώπησε. Ελλαδική εκκλησία; Φυσικά κ είναι δεμένη άρρηκτα με το Κεφάλαιο, με τη διαφθορά κ τη διαπλοκή αλλά αυτό τι σημαίνει ότι επειδή ανήκω σε αυτό το χώρο είμαι σάπιος; Χμμμ, για να δούμε... ααααα θυμήθηκα αυτό το έλεγαν σοφιστεία ο πρόγονοί μας ΠΡΟ Χριστού. Με την ίδια λογική κ οι εφοπλιστές που υπηρετείς έχουν αιματοκυλίσει την ανθρωπότητα κ όπου κ όποτε γουστάρουν κάνουν τα εγκλήματά τους κ μένουν ατιμώρητοι...αλλά μην το παρατραβαμε κ σήμερα προς τα εκεί. Το θέμα είναι ΕΝΑ επικροτείς μια "ελεύθερη" αγορά, χωρίς αμοιβές, χωρίς φυσιολογικές συνθήκες εργασίας, χωρίς ασφάλιση. Δεν γράφω περισσότερα γιατί θα "σκανδαλισθείς". (αυτός είναι ο σωστός όρος στη Θεολογία για το πειράζω-προκαλώ.) Αντε γειαααααα... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Συνέχισε αν θέλεις να μεταφέρεις τις γνώσεις σου.. |
|
|