|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Romania, Toate Fi Rutier (Ρουμανία, Όλα Είναι Δρόμος)
...Υπεροχα ρε παιδες!!!
.... πραγματικα υπαρχουν φωτογραφιες που τις χαζευω για ωρα!....δεν ξερω ποια λεξη να χρησιμοποιησω!....λοιπον παίρνω ετσι αυθόρμητα την "Συγκλονιστικο" ...τοσα και αλλα τοσα ρε μαγκες!...ρεσπεκτ!:sm5: P.S...δεν πιστευω οτι υπαρχει καποιο ζευγαρι ιδιων μηχανων σε μια φωτογραφια ...που να μ αρεσει περισσοτερο απ το να βλεπω 2 αφρικανες διπλα-διπλα!...ισως γιατι ειμαι εκεινης της γενειάς οταν πρωτοβγηκαν αυτα τα εργαλεια ...αλλα δεν μπορουσα να την παρω ....απλα να ονειρευτω οτι καποε θα αποκτησω κατι παρόμοιο!... για μενα το africa ηταν η αρχη! |
|
|||
|
|||
Κι εγώ Cluj από 1978-1983 στο Observator
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Εύχομαι και ελπίζω κάποια στιγμή να ανταμώσουν οι δρόμοι μας. Ίσως στο έχω γράψει και αλλού αλλά θέλω να το επαναλάβω, τα ταξιδιωτικά σου συγκαταλέγονται στα κορυφαία αυτών που έχω διαβάσει και έχουν επισημανθεί με την ένδειξη "Αγαπημένα". Πάντα όρθιος και ταξιδιώτης φίλε. |
|
|||
|
|||
Αργησα Βαγγέλη αλλά το είδα!
Φανταστικό οδοιπορικό φανταστικά μέρη! Να είστε καλά και πάντα τέτοια. |
|
|||
|
|||
μπραβο!!!
|
|
|||
|
|||
Να ζήσεις ρε "αφρικάνε" το είχα διαβάσει όλο τ...το πέρασα ένα σουβλακάκι να το ξαναδώ!!!!
Πάντα όρθιος Βαγγέλη να γυρίσεις ότι έχεις στο μυαλό σου εύχομαι!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ο Δρόμος για τον Άδη....... | Xanthi | Αυτοκίνητο | 21 | 18-01-2011 21:33 |
Εντυπώσεις από Βουλγαρία - Ρουμανία | Carduelis | Εξορμήσεις χωρίς μοτό | 74 | 08-09-2010 00:21 |
Ταξίδι στην Ρουμανία το καλοκαίρι του 2010 | TALON | Ταξίδια στο εξωτερικό | 5 | 07-12-2009 20:48 |
Μετατροπές μονάδων - Όλα σε όλα !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 11 | 09-08-2009 13:55 |