|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: I'm back!!!
Καλή συνέχεια στον δρόμο σου και να περάσεις ένα όμορφο και καλό Πάσχα με την οικογένεια σου
|
|
|||
|
|||
Είναι ένας Αυστριακός που τριγυρίζει έχοντας κοτσαρισμένο ένα τρέιλερ, δώστα να στα φυλάξει.
|
|
|||
|
|||
Επαγγελματική διαστροφή..
Πίνω τον καφέ μου σε mall στα Τιρανα.. |
|
|||
|
|||
Μετα από μια ενδιαφέρουσα πορεία..
Και ένα όμορφο πρωινό ξύπνημα. Η θέα στη βεράντα μου.. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καλημεεεεεεέρααααα........................ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Διπλες ευχες για το φιλαρακι μας.. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καλους δρομους φιλαρακι μου..Γεμισε το μυαλο σου με ομορφες; εικονες και το κοντερ της μπουμπους με χιλιομετρα...ΑΛΗΘΕΙΑ το μοτο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ?????? ΤΟΥΜΠΑΝΟΟΟΟ
Last edited by jtnakos; 02-05-2013 at 12:13. |
|
|||
|
|||
ΚαλημέρααααααααααααααααααααααΚαλή συνέχεια τρελό αγόρι
|
|
|||
|
|||
Αφιερωμένοι φιλαράκι, I took the one less traveled by, μερικοί στίχοι του Robert Frost: "Two roads diverged in a wood, and I - and that has made all the difference." . |
|
|||
|
|||
Τα καλά νέα της ημέρας είναι ότι η ανάρτηση είναι σούπερ, το λάστιχο metzeler exp με 7000 χιλιόμετρα έχει αποβάλλει την μπίχλα της πόλης και πάει σούπερ... Και Ξαφνικά σταματάς σε ένα βενζινάδικο στη Νεάπολη, ενθουσιασμένος μετά από Δομοκό Καλαμπάκα - Γρεβενα και διαπιστώνεις οτι δεν έχεις πίσω δίσκοπλάκα.. Και θυμάσαι ότι σου είχε πει ο Περιστερας στην αλλαγή των ελαστικών ότι σε λίγο θα χρειαστείς πίσω δισκόπλακα σου το είχε πει και ο Παναγιωτόπουλος πριν 3000 χιλιόμετρα και το ξέχασες.. Και θυμάσαι τον Σταύρο που σου έδωσε την αλλαγή δισκόπλακων που κέρδισε στην πίτα, θυμάσαι ότι έχεις σφραγισμένο EBC πίσω δισκόπλακα, σπίτι σου... Αλλά το σημαντικότερο θυμάσαι, πόσα πράγματα έχεις καταφέρει να θυμηθείς για τη δουλειά τους τελευταίους μήνες... Και πόσα έχεις ξεχάσει για τον εαυτό σου.. Τεσπα.. Ετσι και αλλιώς ποτέ δεν μου άρεσε η οδήγηση με πολλά φρένα.. Θα το πηγαίνω τώρα αλλα Σιραχανζ, με κλαπέ.. Παναγιωτίδης ακούει;;; Ποτέ μπορούμε να έχουμε μια πίσω δισκόπλακα, όχι μαμά;;; |
|
|